ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η δική μου άποψη για τον κομμουνιστή Δημήτρη Κιντή

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Η δική μου άποψη για τον κομμουνιστή Δημήτρη Κιντή

Για ακόμη μια φορά μια απόφαση Εφετείου που δικαιώνει το Ελληνικό Δημόσιο στην χρόνια διαμάχη του με τους Νασταίους έγινε αφορμή για να βγουν στην επιφάνεια όλα όσα μας χωρίζουν με τους εχθρούς της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην Πόλη μας.
Ακόμα βγήκαν και πάλι στην επιφάνεια τα στελέχη εκείνα της ελαφροδεξιάς για να μην πω καμιά βαρύτερη κουβέντα που στήριζαν και στηρίζουν με την ΑΝΟΧΗ τους και τα καλά τους λόγια την ΑΡΙΣΤΕΡΗ τρομοκρατία που επικρατεί στην Πατρίδα μας επί δεκαετίες.

Οι δήθεν αγώνες του πρώην κομμουνιστή Δημάρχου που λάτρευε τα καθεστώτα Χότζα και Τσαουσέσκου ήταν οι κινητοποιήσεις που διοργάνωνε το ΚΚΕ για κάθε τέτοια περίσταση. Οι δήθεν κοινωνικοί αγωνιστές της αριστεράς που προσπάθησαν ανεπιτυχώς με τον εμφύλιο να εγκαθιδρύσουν στην Πατρίδα μας κομμουνιστική τυραννία πέτυχαν ΔΥΣΤΥΧΩΣ να ξεγελάσουν χιλιάδες συμπολίτες μας που ψήφισαν έναν κομμουνιστή και εχθρό της Αστικής μας Δημοκρατίας σε αυτό το αξίωμα.

Γράφει λοιπόν το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ στην ανάρτησή του με τίτλο
"Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΝΤΗΣ Δεν Μπορεί Να Παρευρεθεί Στο Διαδημοτικό Συμβούλιο. Μπορεί Όμως Το Διαδημοτικό Να Πάει Στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΝΤΗ!" πως έπρεπε να δοθεί ιδιαίτερη τιμή στον πρώην Δήμαρχο για τους αγώνες του!!!

Μάλιστα για να τονίσει το χάλι της ψοφοδεξιάς της Πόλης μας, μας υπενθυμίζει πως ένας "δεξιός" Δήμαρχος ο Γιάννης Αναγνώστου στα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Κιντή είχε δηλώσει: ""Δήμαρχε Δημήτρη Κιντή.

Σήμερα, μπροστά στην οικογένεια και τους φίλους σου, σου υπόσχομαι πως την Απόφαση της παραχώρησης όλων των δημοσίων κτημάτων στο Δήμο της Ηλιούπολης, που ελπίζω πως σύντομα να έχουμε, θα την καταθέσουμε σαν στέφανο τιμής στην προτομή σου."

 
Αυτά είχε πει ο Γιάννης Αναγνώστου αλλά ακόμα και σήμερα οι εκτάσεις αυτές δεν έχουν αποδοθεί στο Δήμο Ηλιούπολης και φυσικά δεν είναι και σίγουρο πως θα αποδοθούν σύντομα.

Μπορεί βέβαια να αποδοθούν στους χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες που εισρέουν στην Πατρίδα μας εξαιτίας αρχικώς της πτώσης των κομμουνιστικών καθεστώτων , και δεύτερον της διάλυσης εθνικών -κρατών στο όνομα της Παγκοσμιοποίησης. 

Επειδή εδώ και τριάντα χρόνια οι εκτάσεις αυτές ανήκαν στους Νασταίους , και επειδή οι δήθεν αγώνες του Κιντή και των συνοδοιπόρων τους δεν κατάφεραν μέχρι τώρα να δοθούν εκεί που ανήκουν θεωρούμε πως άδικα πανηγυρίζουν για ακόμη μια φορά τα ορφανά του Στάλιν. 

Ακόμα και με αριστερή κυβέρνηση , ακόμα και με κομμουνιστή Δήμαρχο επί δώδεκα έτη τίποτα δεν πετύχατε άμεσα. 

Η Νομιμότητα την οποία απεχθάνονται όλοι οι πρώην και νυν κομμουνιστές μέσω της Αστικής Δημοκρατίας μας με τα μύρια προβλήματα καθυστερεί να αποφασίσει ποιος είναι ο ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗΣ.

Πολλοί μάλιστα από τους επικριτές των Νασταίων κατέχουν με τα ίδια ακριβώς συμβόλαια ή και χωρίς ΚΑΘΟΛΟΥ  εκτάσεις γης  επί δεκαετίες!!

Η δική μας άποψη ήταν και είναι πως κανένας από τους δημοτικούς μας άρχοντες δεν χειρίστηκε ορθώς το θέμα με τους κληρονόμους του Νάστου. 

Όλοι πούλησαν ανέξοδο λαϊκισμό με αποτέλεσμα επί δεκαετίες να μην έχουμε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα για τους δημότες μας. 

Η αξιοποίηση τέτοιων εκτάσεων δεν μπορεί να γίνει από ένα Δημόσιο το οποίο είναι χρεοκοπημένο. Τα βλέπουμε στο Ελληνικό , θα τα δούμε σίγουρα και στην Πόλη μας. 

Σεβόμαστε την ΑΠΟΨΗ των διαχειριστών του ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ αλλά έπρεπε να καταγράψουμε την ΔΙΑΦΩΝΙΑ μας. 

Όχι, οι περισσότεροι σε αυτή την Πόλη δεν λατρεύουν τον κομμουνιστή Δήμαρχο. Οι περισσότεροι σε αυτή την Πόλη δεν θέλουν να υπάρχει ΑΝΔΡΙΑΝΤΑΣ κομμουνιστή στην Πόλη μας. 

Όλα αυτά βέβαια φταίμε εμείς που τα αφήσαμε στην τύχη τους. Πιστέψαμε σε δεξιούς μούφα, στηρίξαμε συμπολίτες μας που μας πούλησαν για μια θέση. 

Η δική μας γραμμή θα είναι απόλυτα σκληρή προς όλους τους οπαδούς ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΩΝ ιδεολογιών. Δεν ανεχόμαστε σφυροδρέπανα στην Πόλη μας όπως δεν δέχονται και ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ οι δήθεν οπαδοί της "ομαλότητας".

Η παρουσία και μόνο του ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ενός εχθρού της Δημοκρατίας στην Πόλη μας είναι για εμάς γεγονός απαράδεκτο. 

Οι νοσταλγοί του Στάλιν και του Τσαουσέσκου δεν έχουν ΚΑΜΙΑ θέση σε μια δημοκρατική κοινωνία. 

Την ώρα που η Δύση δέχεται επίθεση από τους τζιχαντιστές οι  δικοί μας "Ταλιμπάν" στηρίζουν με φανατισμό τον Δήμαρχο με την απεχθέστερη ιδεολογία στον κόσμο ,αυτή του κομμουνισμού!

Η απάντηση του Δήμου Ηλιούπολης στο δημοσίευμα μας κάλυψε πλήρως και θέλουμε και την ΑΠΟΨΗ όλων των δημοτικών παρατάξεων για το συγκεκριμένο θέμα.

Θα ακούσουμε με ενδιαφέρον τον ΑΝΤΙΛΟΓΟ,  αλλά θα εμμείνουμε στις πάγιες απόψεις μας για Δημοκρατία και ηθικές αξίες τις οποίες στερείται κατά παράδοση η αριστερά και η ψοφοδεξιά με τους κάκιστους εκπροσώπους της τύπου Μητσοτάκη.

Σ.Μ 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αγράμματε, μάθε πρώτα να γράφεις χωρίς ορθογραφικά και έλα μετά να μας πεις για τους "ΑΝΡΙΑΝΤΕΣ".
τρομάρα σου, γράφεις και με κεφαλαία. είδες τι παθαίνεις όταν δεν ξέρεις ελληνικά και βασίζεσαι στον έλεγχο ορθογραφίας του word;
ξέρω ότι δεν θα το δημοσιεύσεις, μου αρκεί όμως ότι έγινες ρόμπα και το ξέρεις εσύ.

Ανώνυμος είπε...

εντάξει το διόρθωσες και έβαλες και το σχόλιο για να φανεί άκυρο;
άντε και σε ανώτερα φασιστάκο, δεν γυρνάς στην λαμπίρη;

Ανώνυμος είπε...

"Δημοκράτη" ότι γράφεται περνάει αμέσως χωρίς αριστερή λογοκρισία.
Μπράβο όμως. Από το κείμενο ο δαίμων του υπολογιστή που έφαγε το "Δ" σε πείραξε ;;;
Και κάτι άλλο "Δημοκράτη". Ο φασισμός δεν είναι μονοπώλιο. Τον συναντάς εξίσου στον ακροδεξιό και στον κομμουνιστή. Στον ποταμίσιο και στο κεντρώο.