ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις και το δράμα της Πατρίδας μας

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις και το δράμα της Πατρίδας μας

ΝΤΥΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ!! ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ 
Όσοι θεωρούν πως θα μας ξεγελάσουν με το δράμα των προσφύγων και θα νιώθουμε και τυχεροί που δεν μας βομβάρδισαν για το χρέος μας πλανώνται πλάνην οικτρά.



Βλέπω σύσσωμο το κατεστημένο πολιτικό , οικονομικό και μιντιακό να προσπαθεί να ωθήσει τους συμπατριώτες μας σε μια "αλληλεγγύη" προς τους αυριανούς βιαστές μας και φυσικά δεν είμαι διατεθειμένος για ακόμη μια φορά να "χαρίσω" την πένα μου ή καλύτερα το πληκτρολόγιό μου σε όσους με οικονομικά ανταλάγματα προσπαθούν να πείσουν πλειάδα συναδέλφων μου  πως πρέπει να γράφουν "ανθρώπινα" και δακρύβρεκτα  κείμενα υπέρ των προσφύγων και  λαθρομεταναστών που κατακλύζουν την Πατρίδα μας.


Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή έγινε για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα και φυσικά ουδείς δυτικός ανησυχεί για το επίπεδο Δημοκρατίας εκεί ,όταν αυτή ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ από πολλές αποφάσεις Ευρωπαϊκών Κρατών. Παράδειγμα η Ελλάδα που γέννησε την Δημοκρατία αλλά αυτή υποχωρεί εδώ και πέντε χρόνια στο βωμό των μνημονίων.

Το κείμενο αυτό δεν αφορά ένα τοπικό ιστολόγιο. Άλλωστε η Ηλιούπολη δεν έχει hot spot για να δείτε και να ζήσετε όσα ζουν κάτοικοι άλλων περιοχών στην Πατρίδα μας. Το πιο κοντινό είναι αυτό του Ελληνικού και μια βόλτα εκεί θα έκανε καλό σε όλους τους "φιλάνθρωπους" της Πόλης μας που θέλουν να ταίζουν τους μετανάστες αλλά να μην μένουν δίπλα τους.

Λογικά  η κυβέρνηση με τις γνωστές τις ευαισθησίες , θα έπρεπε να πήγαινε τους μετανάστες σε "αριστερούς" ή κεντροαριστερούς  δήμους και όχι σε δήμους όπου είναι Δήμαρχοι δεξιοί.


Η Ηλιούπολη π.χ αφού έχει τόσους αριστερούς(τρομερά ποσοστά για ΣΥΡΙΖΑ , ΚΚΕ , ΠΑ.ΣΟ.Κ) καλό θα ήταν να φιλοξενήσει 1000 πρόσφυγες (Σύριους)  και μετανάστες (από το Μαρόκο  ή το Αφγανιστάν) για να καταλάβουν καλά οι κάτοικοί της πως το παραμύθι της ενσωμάτωσης είναι ανεφάρμοστο παγκοσμίως.

Βέβαια όταν φιλοξενείς κάποιους πρέπει και να έχεις λεφτά να τους ταίζεις και όχι να ζητιανεύεις την δόση σου κάθε τρεις και λίγο περιμένοντας καλή αξιολόγηση για τις μεταρρυθμίσεις διάλυσης του κοινωνικού Κράτους που κάνεις ή ισχυρίζεσαι πως θα κάνεις!!!

Αυτά προς το παρόν και επειδή βλέπω πως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει από λόγια λατρείας για τους πρόσφυγες θέλω να δω σε πέντε χρόνια όλους αυτούς τους υπερασπιστές των μουσουλμάνων "αδελφών" μας που θα κρυφτούν όταν ουδείς εκτός από το στρατό θα μπορεί να μαζέψει την τεράστια εγκληματικότητα την οποία θα φέρουν μαζί τους οι ορδές αυτές των βαρβάρων.

 ΥΓ: Το "ακραίο" αυτό κείμενο απευθύνεται όπως είναι φυσικό μόνο σε "ρατσιστές" και "ξενοφοβικούς" για αυτό και θα μείνει ως ένα από τα τελευταία όσων ακόμα ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ στο σχέδιο άλωσης της Πατρίδας μας από αλλόθρησκους εγκληματίες. Δέστε και το παρακάτω βίντεο έχει υπότιτλους για όσους δεν γνωρίζουν αγγλικά.


Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θέλει η "πουτ@να" να κρυφτεί και δεν την αφήνει η χαρά της... όσα αθλητικά και δημοτικά να βάλετε με την συνεργασία του αξιόλογου κ. Κάνδηλα, το μυαλό σου θα είναι κολλημένο ενάντια στον Κομμουνισμό...Έλεος, άσε τον κ. Κάνδηλα να κάνει το blog σου αγαπητό στο κόσμο της Ηλιούπολης...και πρώτο όπως θέλεις να λες και να ανακοινώνεις...
Καλές Απόκριες...