ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Έσπασε" τα δοκάρια ο Χαραυγιακός στο κρίσιμο σημείο!

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

"Έσπασε" τα δοκάρια ο Χαραυγιακός στο κρίσιμο σημείο!


Άτυχοι ήταν οι "νερατζούρι", αφού τόσο στο τελευταίο ντέρμπι, όσο και στο προηγούμενο με τον ΓΣ Αργυρούπολης, δεν ήταν σε καμία των περιπτώσεων χειρότεροι των αντιπάλων τους!
Μάλιστα στα τελευταία δύο ματς οι παίκτες του Βαγγέλη Χαντέ «σημάδεψαν» έξι φορές τα δοκάρια, δύο φορές στο παιχνίδι με τον ΓΣΑ και τέσσερις (!) στον αγώνα με το Αιγάλεω! Λογικό λοιπόν να υπάρχει απογοήτευση στους «νερατζούρι», οι οποίοι πλέον θα προσπαθήσουν να... μαζέψουν τα κομμάτια τους και να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα συγκεντρώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

Από εκεί και πέρα πρέπει να σημειωθεί πως οι Ηλιουπολίτες απέδειξαν πόσο "βαριά" φανέλα έχουν στην Αθήνα με την πορεία που έκαναν φέτος! Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε και ποιον αντίπαλο είχε να ανταγωνιστεί φέτος για το πρωτάθλημα ο Χαραυγιακός με το Αιγάλεω να αποτελεί όχι μόνο ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της Πρωτεύουσας, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στους ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Χαντέ για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όπου και έκαναν το «Σίτι» να αγχωθεί πάρα πολύ για την κατάκτηση του τίτλου. Όπως φαίνεται όμως, όλα τελείωσαν την Κυριακή αφού ο Χαραυγιακός ηττήθηκε στην έδρα του με 2-1 και ουσιαστικά χάνει και τον τίτλο πλέον, καθώς εφτά αγωνιστικές πριν τελειώσει το πρωτάθλημα βρίσκεται στο -6, ενώ σε περίπτωση ισοβαθμίας με το Αιγάλεω δεν ευνοείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: