ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ανεξέλεγκτες καταστάσεις στο Ελληνικό (VIDEO)

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Ανεξέλεγκτες καταστάσεις στο Ελληνικό (VIDEO)

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ "ΚΑΛΟ" ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ . ΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑ  ΗΟΤ SPOT. ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ 

ΤΡΟΜΟΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 
ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ 
Eλληνικό λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. Ένα αυτοκίνητο με δυο γυναίκες σταματάει έξω από τον καταυλισμό, στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο. Οι γυναίκες μεταφέρουν διάφορα είδη σε σακούλες για να τα παραδώσουν στους πρόσφυγες, χωρίς να γνωρίζουν ότι δεν επιτρέπεται να περάσει κανείς μέσα. Δεν προλαβαίνουν να ανοίξουν τις πόρτες και ένα τσούρμο (άντρες, γυναίκες και παιδιά), ορμά στο αυτοκίνητο και σε χρόνο μηδέν αρπάζει ότι σακούλα υπάρχει μέσα και τις εξαφανίζει.

Η οδηγός έκπληκτη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει. Βγαίνει από το αυτοκίνητο και ζητά πίσω τα πράγματα της, αφού εκτός από τα είδη που θα έδινε στους πρόσφυγες, πήραν την τσάντα, το κινητό της και σακούλες με ψώνια που είχε κάνει για το σπίτι.

Έξαλλη αρχίζει να φωνάζει: “Φέρτε πίσω τα πράγματά μου, το κινητό μου…ήρθα για να σας βοηθήσω…”

Το περιστατικό κατέγραψε και το τηλεοπτικό συνεργείο του Star με το δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα. Σε κοντινή απόσταση βρισκόταν ένα περιπολικό με δυο αστυνομικούς αλλά η παρουσία τους παραήταν διακριτική…

Αρκέστηκαν στο να μας κάνουν έλεγχο λέγοντας ότι έχουν άνωθεν εντολές, να καταγράφουν τα ονόματα των δημοσιογράφων που κάνουν ρεπορτάζ στον καταυλισμό.

Θα μπορούσαν να πουν στις γυναίκες, που είχαν όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουν, ότι δεν υπάρχουν εθελοντές για να τους παραδώσουν τα είδη για τους πρόσφυγες και να τα μοιράσουν δίκαια, χωρίς να καταλήξουν στα χέρια λίγων.

Δυστυχώς το ίδιο σκηνικό είχε επαναληφθεί νωρίτερα…



Δεν υπάρχουν σχόλια: