ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στα πέναλτι, με συνολικό σκορ 6-5, πήρε την πρόκριση ο Ολυμπιακός από τους παμπαίδες του Χαραυγιακού για το Κύπελλο Φιλίας. (Φωτογραφίες με όλα τα πέναλτι)

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Στα πέναλτι, με συνολικό σκορ 6-5, πήρε την πρόκριση ο Ολυμπιακός από τους παμπαίδες του Χαραυγιακού για το Κύπελλο Φιλίας. (Φωτογραφίες με όλα τα πέναλτι)


Του Άγγελου Κάνδηλα 
ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ- ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΙΛΙΑΣ
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - RESPECT CUP 2015 - 2016
Ολυμπιακός Αλίμου - Α.Ο. Χαραυγιακός Ηλιούπολης : 1-1 (ημίχρονο 0-0)
Γήπεδο Alma Club
Σάββατο 2 Απριλίου 2016
Ώρα έναρξης 12:15
Συναρπαστικό αγώνα παρακολουθήσαμε το μεσημέρι του Σαββάτου 2/4 στο γήπεδο Alma Club με τους παμπαίδες του Χαραυγιακού να αγωνίζονται εκτός έδρας και να χτυπούν στα ίσια την πρόκριση για το Κύπελλο Φιλίας στον αγώνα τους με τον Ολυμπιακό Αλίμου.



Ο Χαραυγιακός στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο ελέγχοντας το κέντρο του γηπέδου και ύστερα από ένα άκαρπο α' ημίχρονο ευτύχησε να προηγηθεί στο β' με έξοχο τέρμα που σημείωσε ο συνήθης ύποπτος Νίκος Ζαζάρας ύστερα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια των συμπαιχτών του.

Μια ολιγωρία της αμυντικής γραμμής του Χαραυγιακού όμως, έδωσε την ευκαιρία στους παίχτες του Ολυμπιακού Αλίμου να ισοφαρίσουν και έτσι το παιχνίδι και η πρόκριση να κριθούν στην επίπονη διαδικασία των πέναλτι.


Α.Ο. Χαραυγιακός Ηλιούπολης (προπονητής Βέργης Γεώργιος): Οικονομέας Κωστής, Παρασκευάς Κώνσταντίνος, Βέργης Κωνσταντίνος, Ψυχογιός Μάρκος, Παρασκευάς Πάνος, Σόφιας Γιάννης, Κάνδηλας Διονύσιος, Καραμπατζάκης Χάρης, Ζαζάρας Νικόλαος, Λυμπερόπουλος Γιάννης ,Ζάχος Γεώργιος, Ψυλλιάς Θεόδωρος, Κορδαλής Νικόλαος, Μιμηγιάννης Χρήστος, Μούντζιας Γιάννης.

Τα πέναλτι:

0-1 Παρασκευάς Κ.

1-1 Ολυμπιακός

1-2 Καραμπατζάκης

1-2 απόκρουση Χαραυγιακός (Οικονομέας)

1-3 Ζαζάρας

2-3 Ολυμπιακός

2-4 Ζάχος

3-4 Ολυμπιακός

3-4 Αιβαλιώτης - απόκρουση Ολυμπιακός

4-4 Ολυμπιακός

4-4 Παρασκευάς Π. - απόκρουση Ολυμπιακός

5-4 Ολυμπιακός (πρόκριση)

Δεν υπάρχουν σχόλια: