ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης Δήμαρχος!!!!

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης Δήμαρχος!!!!

Φαίνεται πως οι νεοκομμουνιστές της δημοτικής παράταξης "Ηλίου-πόλις" περνάνε τους δημότες μας για ηλίθιους.
Έτσι έβγαλαν ανακοίνωση για την ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε ξεχνώντας να αναφέρουν πως  τακτικό μέλος του Δ,Σ της υπήρξε και ο επικεφαλής της παράταξης του κ. Κοκοτίνης. Είπαν λοιπόν οι νεοκομμουνιστές πως αυτοί είχαν από καιρό καταγγείλει την κακοδιαχείρηση (sic) στην ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε όταν πριν λίγες μέρες υποστήριζαν στο δημοτικό συμβούλιο πως η υπόθεση δεν θα πρέπει να οδηγηθεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στήριξαν ΟΧΙ τον προηγούμενο Δήμαρχο κ. Γιάννη Αναγνώστου αλλά τους εαυτούς τους, αφού ο επικεφαλής τους συμμετείχε ως  τακτικό μέλος του Δ,Σ της ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε και φυσικά έχει πολιτικές ευθύνες.

 Όπως είχαμε πρώτοι γράψει διαβάστε εδώ ο κ. Κοκοτίνης ο οποίος στηρίχθηκε στο δεύτερο γύρο από κομμάτι της ψοφό-δεξιάς της Πόλης μας είναι μέρος του προβλήματος και ΟΧΙ η λύση για την Πόλη. Ο κ. Βαλασόπουλος με τον οποίο εμείς δεν έχουμε ΟΥΔΕΜΙΑ ιδεολογική συγγένεια πράττει αυτό που θα έκανε κάθε σωστός Δήμαρχος που σέβεται τους δημότες του και κυνηγάει την διαφθορά. Άλλωστε το φθαρμένο κομμάτι της δημοτικής του παράταξης που ήταν πρώτο στις ρεμούλες έχει από καιρό αποχωρίσει και έτσι η δημοτική παράταξη ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ έχοντας πλέον απαλλαγεί από τα βαρίδια του παρελθόντος  προσελκύει ψηφοφόρους διαφόρων ιδεολογιών και έχει συνεργασία με κόμματα που εκπροσωπούν από τα τις παρυφές της άκρας δεξιάς έως τις παρυφές της δημοκρατικής και υπεύθυνης αριστεράς.

Μάλιστα ο κ. Βαλασόπουλος ουδέποτε έκρυψε τον πολιτικό χώρο από τον οποίο προέρχεται και πέρα και πάνω από κόμματα κατάφερε να εκλεγεί δύο φορές μέχρι τώρα Δήμαρχος της Πόλης μας. Προφανώς οι δημότες μας εκτίμησαν την ντομπροσύνη του και άφησαν κατά μέρος τις πολιτικές του καταβολές. Άλλωστε είναι περισσότερο ικανός από τους πρώην και με πολύ λιγότερα χρήματα πέτυχε ο Δήμος μας να είναι οικονομικά υγιής!!!

Να μην ξεχνάμε επίσης να πούμε πως συσπειρώθηκαν εναντίον του όλες εκείνες οι δυνάμεις που επί Γιωργάκη έτρωγαν με χρυσές μασέλες. Βλέπετε ο νυν Δήμαρχος τους έκοψε τα μεροκάματα, και έτσι βρέθηκαν να δημιουργούν συνδυασμούς στο χώρο της κεντροαριστεράς που ουδέποτε κατάφεραν να πάρουν ένα διψήφιο ποσοστό.

Σε παρακμή και η παράταξη του πρώην Δημάρχου Κιντή που περιορίζεται σε ένα 10, 7 % που βέβαια πολύ δύσκολα θα διατηρήσει στις εκλογές του 2019. Το πρόβλημα του Δήμου μας βέβαια εξακολουθεί να είναι για εμάς η κυριαρχία της αριστεράς σε μια Πόλη όπου οι αριστεροί κατέχουν το 80% των θέσεων στο Δήμο!!!

Βλέπουμε ακόμα και από τις εκδηλώσεις που γίνονται πως οι δημότες μας αγνοούν  ΠΑΝΤΕΛΩΣ την σύγχρονη ελληνική ιστορία και φυσικά η επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις τρεις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις δείχνει πως η πλειοψηφία των πολιτών πίστεψε στα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ για μια καλύτερη διαπραγμάτευση που οδήγησε στο ΤΡΙΤΟ και χειρότερο μνημόνιο μέχρι το επόμενο. Εμείς θα θέλαμε αφού σας ευχηθώ προσωπικά καλό Πάσχα με ΥΓΕΙΑ να ανανεώσουμε το ραντεβού μας τις πρώτες μέρες του Μαΐου με ένα θέμα που θα συζητηθεί για εβδομάδες.

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: