ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άμεση η αντίδραση αλλά δυστυχώς η επισκευή ενός χαλασμένου τέρματος καθυστερεί επί δύο μήνες!!!

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Άμεση η αντίδραση αλλά δυστυχώς η επισκευή ενός χαλασμένου τέρματος καθυστερεί επί δύο μήνες!!!

ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 
Έχουμε κάνει ήδη δύο αναρτήσεις για το θέμα με το χαλασμένο τέρμα στο γήπεδο της ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης. Μπορείτε να τις θυμηθείτε κάνοντας κλικ εδώ και εδώ . Όμως παρά τις διαβεβαιώσεις του κ. Γιαννόπουλου για αποκατάσταση της ζημιάς που έγινε , οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα αφού δεν έχουν τοποθετήσει το τέρμα στην θέση του. Αποτέλεσμα είναι να μας τηλεφωνούν και να διαμαρτύρονται γονείς που τα παιδιά τους κάνουν προπόνηση στο Β' Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης (Διάνα- Αγία Μαρίνα). 

Η εστία που είχε καταρρεύσει φορτώθηκε και πήγε για επισκευή αλλά έχουν περάσει σχεδόν 2 μήνες!!!! και δεν έχει επιστρέψει στο γήπεδο επισκευασμένη.

Ναι μεν αντέδρασε άμεσα και συγχαρητήρια για το ενδιαφέρον του ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ κ. Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος αλλά η άμεση επισκευή από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου που είχε δεσμευτεί αναμένεται σχεδόν 2 μήνες.

Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε στο θέμα και οι υπάλληλοι να κάνουν ΑΜΕΣΑ το καθήκον τους. 

2 σχόλια:

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Κύριε Μαρίνη καλημέρα,
Σε συνέχεια της ανάρτησης σας σχετικά με το Β’ γήπεδο ποδοσφαίρου, σας γνωρίζω ότι η επισκευή του συγκεκριμένου τέρματος δεν θα ήταν ασφαλής και γι’ αυτό θέλει αντικατάσταση. Σε συνάντηση με τους εφόρους των σωματείων που το χρησιμοποιούν, συμφωνήσαμε ότι αυτό θα γίνει από τους ίδιους την νέα αγωνιστική περίοδο, όπου θα έχει ολοκληρωθεί και η τοποθέτηση από τον Δήμο μας του νέου συνθετικού χλοοτάπητα σε όλο το γήπεδο, και θα έχει γίνει και η ανάλογη υποδομή στήριξής τους .


ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΟΔΗΛ