ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Της κληρονομιάς εμείς συνεχιστές στην κορφή και πάλι ΝΙΚΗΤΕΣ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Της κληρονομιάς εμείς συνεχιστές στην κορφή και πάλι ΝΙΚΗΤΕΣ



Μια μετακόμιση μας "σίγησε" για πέντε μέρες αλλά επανερχόμαστε δριμύτεροι μέσα στη χειρότερη κρίση για την Πατρίδα μας τα τελευταία πέντε χρόνια για να εξακολουθήσουμε μαζί με εσάς να ανατρέψουμε όλα όσα σας βασανίζουν. Μεταναστευτικό , άγρια φορολογία προς τους μη έχοντες , προκλητικότητα των Τούρκων στο Αιγαίο και κυρίως το "χάσιμο" της ΕΛΠΙΔΑΣ από μεγάλα τμήματα του Ελληνικού πληθυσμού προϊονίζουν δυσμενείς αλλά και ραγδαίες εξελίξεις που θα μας κάνουν να περάσουμε ένα ακόμα εφιαλτικό καλοκαίρι υπό μνημονιακή κατοχή.
Οι νέοι πολιτικοί σχηματισμοί (όσοι τουλάχιστον ανακοινώθηκαν) μέχρι την στιγμή που γράφεται το παρόν άρθρο δεν έδωσαν ΛΥΣΕΙΣ και κυρίως δημιούργησαν νέα απογοήτευση σε όσους όπως εμείς πιστεύουν πως με παλιά "υλικά" δεν μπορεί να έρθει το νέο. Οι ιδεοληψίες της Αριστεράς οδηγούν την χώρα στην ΑΠΟΛΥΤΗ καταστροφή και απαξίωση και η δήθεν δεξιά βλέπει χωρίς να ΑΝΤΙΔΡΑ και να εμνεύει τον λαό την κατρακύλα της χώρας. Στο χώρο της Δεξιάς δεν υπάρχουν ηγετικές φυσιογνωμίες , δεν υπάρχει Ναπολέων  Ζέρβας , δεν υπάρχει ΟΥΔΕΙΣ που να μπορέσει να εκφράσει αυθεντικά , και να συσπειρώσει όσους ακόμα και σήμερα πιστεύουν σε ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Γραφικοί, λαμόγια , Νεοναζί και κυρίως ανίκανοι να αντιμετωπίσουν την παρούσα κριση εμφανίζουν τα μικρομάγαζά τους ποντάροντας στην απογοήτευση του κόσμου. Όμως δεν είναι δυνατόν να λύσουν το πρόβλημα αυτοί που το δημιούργησαν και δεν μπορούμε να ζήσουμε άλλα χρόνια μνημονιακής σκλαβιάς επειδή ουδείς θέλει να θίξει τους έχοντες και κατέχοντες.

 Πλούτος σε λίγους και φτώχεια στους πολλούς , ο νεοφιλελευθερισμός και η ελεύθερη οικονομία σε μίξη με σοβιετικού τύπου λύσεις καταστρέφουν ό,τι αγνό και αυθεντικό έχει απομείνει στη δύσμοιρη αυτή χώρα. Ξεπουλάμε τα πάντα έναντι ενός πινακίου φακής για να ζήσουμε ακόμα μια μέρα χωρίς να μας νοιάζει το αύριο. Το μέλλον των παιδιών μας έχει υποθηκευτεί για δεκαετίες και ουδείς τιμωρείται για τα εγκλήματά του σε μια Πολιτεία που δεν ευνοεί την Δικαιοσύνη και την Ευημερία για τον Λαό αλλά εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ολίγων.

Οι διεθνείς τοκογλύφοι θέλουν να τους παραδώσουμε τα κλειδιά της χώρας και να φύγουμε μετανάστες στο Εξωτερικό την στιγμή που γεμίζουν την χώρα με χιλιάδες έποικους μουσουλμάνους. Εμείς εδώ πλέον δεν έχουμε καμιά καλή είδηση να σας γράψουμε αφού σε Πατρίδα υπό κατοχή δεν είναι δυνατόν να υπάρξει έστω και μια καλή μέρα.


Ο αγώνας για Εθνική Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη συνεχίζεται και φυσικά δεν θα αφήσουμε στην αιμοσταγή αριστερά το προνόμιο να καπηλεύεται αγώνες που δεν της ανήκουν. Αυτοί πολεμάνε για να κάνουν την Πατρίδα Σοβιετία και να την παραδώσουν στον ξένο παράγοντα και εμείς για να δυναμώσουμε και να διορθώσουμε την Αστική μας Δημοκρατία που δείχνει να φλερτάρει με τον κόκκινο ολοκληρωτισμό.

ΥΓ: Αφιερώνουμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον παλιό ύμνο της ΟΝΝΕΔ για να θυμήσουμε σε όσους το έχουν ξεχάσει πως κάποτε αυτή η παράταξη(η βάση της κυρίως) τιμούσε τον Ναπολέοντα Ζέρβα και δεν ήταν νεοφιλελεύθερη αλλά πίστευε στον Εθνικισμό. Η ηγεσία της βέβαια πάντα ήταν ξενόδουλη.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: