ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα ορφανά του Στάλιν απειλούν γιατί τους εκθέτουμε για τα εγκλήματά τους που έμειναν ατιμώρητα

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Τα ορφανά του Στάλιν απειλούν γιατί τους εκθέτουμε για τα εγκλήματά τους που έμειναν ατιμώρητα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ "ΜΑΧΗΤΕΣ" ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΣΑΤΕ!!!!!!

Με λύπη και αγανάκτηση για τις άκριτες και χωρίς πηγή αναδημοσιεύσεις διαβάσαμε πως θα μου κόψουν το χέρι οι κομμουνιστές κατσαπλιάδες εάν πάθει κάτι το μνημείο που έστησαν οι ψοφοδεξιοί της Πόλης μας στον Κομμουνιστή Δήμαρχο Δημήτρη Κιντή.


Η Ε.Ε έχει καταδικάσει ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ τα εγκλήματα τόσο του Κομμουνισμού όσο και του Φασισμού  με ένα ψήφισμα της που τα ορφανά του Λένιν και του Στάλιν δεν ΨΗΦΙΣΑΝ.

Εγώ ο "φασίστας" καταδικάζω απερίφραστα και τα εγκλήματα του Φασισμού και τα εγκλήματα του Κομμουνισμού.

Αυτοί που με αποκαλούν εμένα ΦΑΣΙΣΤΑ περιμένω να καταδικάσουν τα εγκλήματα του Στάλιν και την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ που επί 70 και πλέον έτη έζησαν όλα τα πρώην κομμουνιστικά κράτη.

Τους καλώ επίσης να καταδικάσουν και το κομμουνιστικό καθεστώς της Βόρειας Κορέας όπως και να πάψουν να χρησιμοποιούν σύμβολα όπως το σφυροδρέπανο πάνω στις αιματοβαμμένες με αίμα αθώων Ελλήνων σημαίες τους.

Εγώ δεν κυκλοφορώ με σβάστικες, αυτοί οι δήθεν δημοκράτες κυκλοφορούν με το σφυροδρέπανο στο πέτο τους!!

 Μαθήματα δημοκρατίας από αυτούς δεν δέχομαι και κυρίως από όσους δεν πιστεύουν στην Αστική μας Δημοκρατία.

Να τονίσω επίσης πως αναμένω από τα "δεξιά" site της Πόλης που έτρεξαν αμέσως να με "στοχοποιήσουν" δημοσιεύοντας ασχολίαστη  την γελοία ανάρτηση των κομμουνιστών της Πόλης μας  πως θα ήταν έντιμο να παρουσιάσουν και την δική μου απάντηση.

Η δική μου απάντηση βέβαια δεν θα περιοριστεί σε αόριστες καταγγελίες αλλά σε πραγματικά ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ για τα εγκλήματα των κομμουνιστών αρχικά στην Πατρίδα μας και εν συνεχεία σε όλη την Ε.Ε.

Πάμε λοιπόν να θυμηθούμε ΟΛΟΙ μαζί τις σφαγές τους εδώ για να συνεχίσουμε όλο τον επόμενο μήνα με τα εγκλήματά τους  σε όλη την Ευρώπη.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και "θαυμάστε" τις θηριωδίες των Ελλήνων Κομμουνιστών και του Εκδοροσφαγέα Άρη Βελουχιώτη που οι κομμουνιστές τιμούν έως και σήμερα .



Να θυμίσουμε στους ψευτοδεξιούς της Πόλης μας πως η ΝΔ τιμούσε επί δεκαετίες τα θύματα της κομμουνιστικής θηριωδίας. Θα έπρεπε λοιπόν αντί να στήνουν ανδριάντες σε κομμουνιστές Δημάρχους να διδάσκουν τους νέους και τις νέες της Πόλης μας για όλα αυτά τα εγκλήματα που έγιναν από το ΚΚΕ κατά του Ελληνισμού.


Αυτά προς το παρόν και ελπίζω και πάλι να έχουμε την χαρά να συγκρουστούμε με τις ερυθρές δυνάμεις της χώρας μας που ακόμα και σήμερα δεν έχουν καταλάβει πως έχασαν στον εμφύλιο πόλεμο και σώθηκε η Πατρίδα.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και πολύ σωστά θα κάνουν.