ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Περιμένοντας την Ανάσταση

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Περιμένοντας την Ανάσταση

Περιμένοντας την Ανάσταση του Κυρίου μετά το Θείο Πάθος αναλογίζομαι με ποιον τρόπο θα αναστηθεί και πάλι χώρα.
Σήμερα μέρα του Αγίου Δράματος και καθώς επισκέφθηκα εκκλησία της Πόλης μας για να παρακολουθήσω την λιτανεία του Επιταφίου έφυγα ιδιαίτερα προβληματισμένος για το τι μας ξημερώνει. Είναι αυτά τα τελευταία έξι χρόνια που διέλυσαν τις ζωές μας τα μνημόνια και ανίκανοι πολιτικοί , είναι ο ίδιος ο ελληνικός λαός που έχασε και την ΠΙΣΤΗ του αλλά και την ΕΛΠΙΔΑ του σε ανώτερα ΙΔΑΝΙΚΑ.

Ζούμε μέρες απόλυτης ηθικής παρακμής και για δεκαετίες όλη αυτή η ΗΘΙΚΗ παρακμή μας κρύβονταν πίσω από τα δανεικά που εξασφάλιζαν στους περισσότερους μια άνετη ζωή με λιγότερα άγχη και προβλήματα. Προσωπικά ΓΟΓΛΟΘΑ βίωνα από όταν στην ηλικία των 24 ετών έχασα την πολυαγαπημένη μου Μητέρα , όμως πολύ χειρότερα έγιναν τα πράγματα όταν κλονίστηκε η ΠΙΣΤΗ μου  και θεώρησα πως αυτός ο κόσμος ΔΕΝ  μπορεί μια μέρα να αλλάξει!!

Σήμερα μετά από έξι χρόνια μνημονιακών πολιτικών και ενώ έχει μισοδιαλυθεί η μεσαία τάξη σκέφτομαι τι Ελλάδα παραδίδουμε στις επόμενες γενιές.

Πως καταφέραμε να διαλύσουμε αρχές και αξίες που συντρόφευαν την ΦΥΛΗ για χιλιετίες και πως γίνεται σε μια ΟΡΘΟΔΟΞΗ χώρα να κυβερνούν ΑΘΕΟΙ και απάτριδες.

Ακόμα σκέφτομαι πόσο μας ΛΕΙΠΕΙ ο Μακαριστός Χριστόδουλος και πόσο αδύνατη είναι σήμερα  η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ τώρα που ο λαός μας την έχει ανάγκη. Με αυτές τις όχι ευχάριστες σκέψεις θέλω να ευχηθώ στον καθένα σας προσωπικά να έχετε μια πραγματική ΑΝΑΤΑΣΗ στην ζωή σας και να ζείτε εν Χριστώ παλεύοντας πάντα για έναν καλύτερο κόσμο. Καλή Ανάσταση να έχετε  και να κοιτάτε πάντα και τον πλησίον σας που μπορεί να υποφέρει.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: