ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αύριο οι εκλογές για ανάδειξη νέου Προέδρου και μελών του ΔΣ στην Τ.Ο ΝΔ Ηλιούπολης

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Αύριο οι εκλογές για ανάδειξη νέου Προέδρου και μελών του ΔΣ στην Τ.Ο ΝΔ Ηλιούπολης


ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ 
Από την ανοιχτή εκλογική διαδικασία η οποία θα διεξαχθεί στις 3 Απριλίου 2016, θα προκύψει ο πρόεδρος της Τ.Ο. ΝΔ Ηλιούπολης και τα μέλη της Τοπικής Επιτροπής.
Ο αριθμός των απαιτούμενων 163 αντιπρόσωπων (συνέδρων) των Νομαρχιακών Οργανώσεων για το Εθνικό Συνέδριο έχει ήδη συγκεντρωθεί και επομένως δεν θα συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είχαν εγγραφεί κατά τη διαδικασία εκλογής νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας τον περασμένο Δεκέμβρη, τα μέλη που επαναβεβαίωσαν την κομματική τους ιδιότητα αλλά και τα νέα μέλη που εγγράφηκαν ηλεκτρονικά μέχρι τις 11 Μαρτίου 2016.

Τα 3.200 μέλη της Τ.Ο. καλούνται να προσέλθουν από την 10:00 έως την 19:00 ώρα στο Δημοτικό Αναψυκτήριο «Αλσος Κιντή» ('Yδρας & Μνησικλέους) και πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικό ταυτότητας ή άδεια οδήγησης.

Ο μέγιστος αριθμός σταυρών προτίμησης είναι 1 για για την εκλογή του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. και 3 για την εκλογή των μελών των ΔΗΜ.Τ.Ε..

Η ψηφοφορία είναι μυστική και θα υπάρχουν 2 ψηφοδέλτια.

Οι υποψήφιοι για την προεδρία της Τ.Ο. είναι οι Αθανάσιος Αθανασίου και Ευστάθιος Ευσταθόπουλος. Προυπόθεση για τη συμμετοχή καθενός, σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος ήταν η ενυπόγραφη στήριξη της υποψηφιότητας τους από 20 μέλη της Τ.Ο. Ηλιούπολης.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Θανάση Αθανασίου συνοδεύτηκε από το εξής κείμενο:

Φίλες και φίλοι,

Η χώρα μας τα τελευταία χρόνια περνάει τις δυσκολότερες στιγμές της, έχοντας εντείνει μεταξύ άλλων την απαξίωση στην πολιτική και κυρίως στα πολιτικά πρόσωπα. Είμαι ένας πολιτικοποιημένος νέος και πιστεύω πως ο δρόμος της βελτίωσης της ζωής μας πέρνα από την πολιτική.

Έχοντας πρόσφατα ολοκληρώσει τις σπουδές μου στην Πολυτεχνική Σχολή Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής και μέσα από την ΔΑΠ, την ΟΝΝΕΔ, αλλά και την Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ηλιούπολης έζησα σημαντικές στιγμές και πολλές φάσεις της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Θέτω υποψηφιότητα για την Προεδρία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης θεωρώντας πως η ανάγκη για ανανέωση είναι περισσότερο επιτακτική από ποτέ.


Η παλιότερη γενιά έχει προσφέρει πολλά και μάλιστα σε δύσκολες περιόδους. Με οδηγό τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία των παλαιότερων, σε συνδυασμό με τη φρεσκάδα και την όρεξη για δουλειά της νέας γενιάς, σας ζητώ να με στηρίξετε και δεσμεύομαι πως δε θα απογοητεύσω κανέναν.

Έχω διαβουλευθεί με πολλούς νεοδημοκράτες της πόλης μας και το πρόβλημα εδράζεται σε νοοτροπίες άλλων εποχών τις οποίες δεν καταφέραμε να αποβάλλουμε.

Θεωρώ όμως πως οι εποχές έχουν αλλάξει και απαιτούν, νέες ιδέες και φρέσκα μυαλά. Κάτι που αποδεικνύει και η εκλογή του νέου Προέδρου μας, του Κυριάκου Μητσοτάκη, επιβεβαιώνει πως η νέα γενιά έχει λόγο και ρόλο στην επόμενη μέρα. 

Για να μπορέσουμε να πείσουμε και να εμπνεύσουμε ξανά το Νεοδημοκράτη της Ηλιούπολης προσκαλώ σε διαδικασία ενωτική και όχι διασπαστική.

Όλοι μαζί από την αρχή!

Αθανάσιος Αθανασίου,
Υποψήφιος Πρόεδρος Δημ. Τ.Ο. Ηλιουπόλης


Ο Ευστάθιος Ευσταθόπουλος απευθύνει το παρακάτω μήνυμα στο εκλογικό σώμα:

Η κατάσταση στη χώρα μας είναι κρίσιμη σε κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Η κυβέρνηση, στους 15 μήνες της θητείας της, έχει οδηγήσει την κοινωνία πολλά βήματα πίσω, θέτοντας σε κίνδυνο μια σειρά επιτευγμάτων των προηγούμενων χρόνων.


Αφού δεν μπορεί να κυβερνήσει, το καλύτερο που έχει να κάνει για τον τόπο είναι να παραιτηθεί.


Γι’ αυτό όλοι μαζί πρέπει να σταθούμε αλληλέγγυοι ο ένας στον άλλον και όλοι μαζί δίπλα στον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.


Στην προσπάθεια αυτή ο ρόλος των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων του κόμματος είναι πολύ σημαντικός και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η δική μου υποψηφιότητα για την προεδρία της ΔΗΜΤΟ Ηλιούπολης.

Σε όλη μου τη ζωή πορεύτηκα με το «εμείς» και όχι με το «εγώ».

Αυτό θα συνεχίσω να κάνω εάν με εμπιστευτούν οι Νεοδημοκράτες και οι Νεοδημοκράτισσες της Ηλιούπολης την προσεχή Κυριακή.


Η εμπειρία μου στη διοίκηση και στα θεσμικά όργανα του κόμματος (ΝΟΔΕ, ΔΗΜ.Τ.Ο) θεωρώ ότι αποτελεί «οδηγό» για το θετικό αποτέλεσμα.


Με συλλογική και σκληρή δουλειά δεσμεύομαι:
-Να βάλουμε «τέλος» στις παθογένειες του παρελθόντος.
-Να ανοίξουμε επιτέλους γραφείο της ΝΔ στην Ηλιούπολη που σήμερα δεν υπάρχει.
-Να γίνει οργανωτική και οικονομική εξυγίανση της ΔΗΜ.Τ.Ο.
-Η ΝΔ στην Ηλιούπολη να εκπροσωπείται και να εκφράζεται θεσμικά, συνολικά, ενωτικά, με σεβασμό στις καταστατικές διαδικασίες.
-Στο γραφείο της ΔΗΜ.Τ.Ο να συστεγάζεται και η ΟΝΝΕΔ που αποτελεί τη συνέχεια, το «αύριο» της παράταξης και της Ελλάδας, διατηρώντας αυστηρά την αυτοτέλειά της.

Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, υποψήφιος πρόεδρος
Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Ηλιούπολης'

· Ο Ευστάθιος Ευσταθόπουλος είναι πρώην υπάλληλος Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, πρώην ταμίας Β2 ΝΟΔΕ (εκλεγμένος) και μέλος της Τ.Ο/ΝΔ Τυπογραφικών Ηλιούπολης, μέλος της ΔΗΜ. Τ.Ο/Ηλιούπολης. Είχε συνδικαλιστική δράση με τη ΔΑΚΕ επί σειρά ετών.


Τα 9 νέα μέλη της Τ.Ε. θα προκύψουν από τις εξής υποψηφιότητες:

Γιάκουελ Σαμουήλ

Γκιάτας Δημήτριος

Καμπερίδου Ευαγγελία

Κανδήλας Άγγελος

Κουρής Μιχαήλ

Οικονομίδης Δημήτριος

Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης

Ράπτης Ζαχαρίας-Κωνσταντίνος

Ρέππας Δημήτριος

Ρουβά Βασιλική

Σακελλαρίου Βασιλική

Σουνίου Άννα

Σωφρονά Ειρήνη

Τσουκαλάς Ανδρέας

Φώσκολος Πολύκαρπος-Κωνσταντίνος


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ : Και οι δύο υποψήφιοι κάνουν θετικές αναφορές στο νέο Πρόεδρο του Ποταμιού (συγγνώμη της ΝΔ ήθελα να πω) κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Θέλουν λέει να κάνουν ανανέωση στο κόμμα με μπροστάρη τον Μητσοτάκη της γνωστής οικογενείας που ήθελε να κλείσει το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ζήτημα με σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία και που φυσικά βαρύνεται με το ΣΚΑΝΔΑΛΟ Siemens. Κανείς από τους δυο δεν αμφισβητεί την τωρινή ηγεσία που διώχνει όλους τους πατριώτες και τους δεξιούς από το κόμμα. Το παράδειγμα της διαγραφής Κρανιδιώτη είναι μόνο το κερασάκι στην τούρτα για το ξήλωμα που γίνεται. Άλλο παράδειγμα της "δημοκρατικότητας" του Κούλη είναι ο διορισμός του νέου Προέδρου της ΟΝΝΕΔ χωρίς εκλογές!!! Φυσικά και θα παραστούμε για να βγάλουμε συμβούλους αλλά για μένα και το λέω ΞΕΚΑΘΑΡΑ και από τώρα, και οι δυο υποψήφιοι είναι παντελώς ΑΝΙΚΑΝΟΙ να αντιμετωπίσουν την αριστερά που κυριαρχεί στην Πόλη μας. Τελικά ακόμα και σε εμάς που του κάναμε σκληρή κριτική θα λείψει ο πρώην Πρόεδρος της τοπικής κ. Μιχάλης Κουρής. Τουλάχιστον ήταν περισσότερο δεξιός από αυτούς που τώρα διεκδικούν την ψήφο των δεξιών ψηφοφόρων  της Πόλης μας. Με τέτοιους Πρόεδρους θα  δούμε και άλλα αγάλματα Κιντή  στο Δήμο μας. Αυτοί δεν μπορούν να κινητοποιήσουν τους δεξιούς της Πόλης μας ,ούτε 100 άτομα νεολαία δεν μπορούν να κατεβάσουν στο πεζοδρόμιο για μια οποιαδήποτε διαμαρτυρία. Με όλα αυτά γίνεται πλέον πιο επιτακτική η δική μας συμμετοχή στα κοινά της Πόλης στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019. Η δική μας υπόσχεση είναι πως θα υπάρχει δεξιά δημοτική παράταξη και δεν θα κάνουμε με ΤΙΠΟΤΑ πίσω έστω και εάν σπάσουμε τα μούτρα μας. Εμείς δεν ψηφίζουμε ξανά δημοτικούς συμβούλους που καταθέτουν στεφάνια σε μνημεία κομμουνιστών. Η ψευτοδεξιά της Πόλης μας ας ξεχάσει από τώρα την Δημαρχία!!! Δεν θα βγει ΠΟΤΕ Δήμαρχος "δεξιός" που δεν θα σέβεται τους αγώνες όλων όσων θυσίασαν την ζωή τους για να μην ΓΙΝΟΥΜΕ κράτος- δορυφόρος της πάλαι ποτέ κραταιάς ΕΣΣΔ. Όσοι προσκυνούν την κόκκινη τρομοκρατία δεν θα πάρουν ΟΥΤΕ μία ψήφο Ελλήνων Εθνικιστών της Πόλης μας. Τα ψέματα τελείωσαν. Κλείσιμο του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης , αποκαθήλωση του ανδριάντα του προδότη Κιντή με τις ανθελληνικές θέσεις του για την Μακεδονία , και φυσικά "ξήλωμα" όλων όσων πληρώνονται χωρίς να δουλεύουν στο Δήμο μας. Αυτές είναι οι τρεις πρώτες ανακοινώσεις που πρέπει να κάνει δημόσια όποιος θέλει να λέγεται δεξιός και θέλει τις ψήφους μας για να γίνει Δήμαρχος. Ας πάει στους Κουκουέδες να τον βγάλουν Δήμαρχο και στους Πασόκους εμείς πλέον δεν δίνουμε καμιά ΨΗΦΟ για να γίνει "όπλο" που θα στραφεί εναντίον μας. Διαλύουν την Πατρίδα τα ξεπουλημένα τομάρια. Καμιά διαφορά ΝΔ-ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό καμιά διαφορά στη διάλυση της μικρομεσαίας επιχείρησης. Καμιά διαφορά σε τίποτα δεν βλέπουμε είναι έτοιμοι να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ για να περάσουν ακόμα σκληρότερα μνημονιακά μέτρα.
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: