ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Λειτουργία οίκων ανοχής πιο κοντά σε ξενοδοχεία ζητούν 17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Λειτουργία οίκων ανοχής πιο κοντά σε ξενοδοχεία ζητούν 17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ


ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΑΡΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΣΕ "ΥΠΝΩΣΗ"
Δεκαεφτά βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν από τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο να αρθούν οι περιορισμοί στην λειτουργία των οίκων ανοχής! Ανάμεσα στους βουλευτές που ζητούν την αλλαγή είναι οι Τάσος Κουράκης, Τασία Χριστοδουλοπούλου και Αννέτα Καββαδία.

Στην ερώτηση τονίζεται ότι η επέκταση των προβλεπόμενων χωροταξικών περιορισμών (απόσταση 200 μέτρων από ξενοδοχεία κατηγορίας τριών, τεσσάρων και πέντε αστέρων με το νόμο 4238/2014) και η δυνατότητα καθορισμού και άλλων κτηρίων ως «ευαίσθητων» με απόφαση δημοτικού συμβουλίου, δημιουργούν «υπέρμετρη γεωγραφική κάλυψη των απαγορευμένων περιοχών» με αποτέλεσμα να καθίσταται «εξαιρετικά δύσκολη έως πρακτικά αδύνατη η νόμιμη εγκατάσταση των εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων στον δομημένο αστικό ιστό».

Παράλληλα, όπως υπογραμμίζουν οι ερωτώντες βουλευτές, «η υπέρμετρη αυστηροποίηση του σχετικού πλαισίου χωροταξίας ενέχει κινδύνους “γκετοποίησης”, δημιουργεί προφανείς όρους για τη λειτουργία παράνομων οίκων ανοχής, επιτείνει την πεζοδρομιακού τύπου πορνεία και το ανεξέλεγκτο trafficking». Μάλιστα, κάνουν λόγο για «καταχρηστικό και πρόδηλα αντισυνταγματικό περιορισμό άσκησης ενός νομίμου επαγγέλματος».

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ξεπουλάνε την πατρίδα στους ξένους και θέλουν να τους εξασφαλίσουν και την "ψυχαγωγία" τους ανήθικη και επικίνδυνη η κυβέρνηση της αριστεράς. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μετά την πράσινη ανάπτυξη του Γιωργάκη ήρθε η ροζ ανάπτυξη του Αλέξη.