ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Χωρίς εκλογές θα κυλήσει το καλοκαίρι του 2016

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Χωρίς εκλογές θα κυλήσει το καλοκαίρι του 2016


ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΛΑΒΟΥΣ "ΗΓΕΤΕΣ" ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ 
Τελικά η συμφωνία θα κλείσει ,η Πατρίδα θα πάρει την δόση της και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ θα πάει τις διακοπές της. Για όλους εμάς θα υπάρχουν φόροι, ανεργία και συνεχής αγωνία για το αύριο.
Ένα αύριο δυσοίωνο με πολλά χρέη , συνεχιζόμενη διψήφια ανεργία και εκμετάλλευση από έναν ιδιωτικό τομέα που καλόμαθε τόσα χρόνια στο κλέψιμο και δημιουργεί θέσεις ανασφάλιστης εργασίας με την ΑΝΟΧΗ της αριστερής Κυβέρνησης με τους ακροδεξιούς συμμάχους της. 

Ο "πατριώτης" Πάνος Καμμένος αφού μας έκανε εθνικά "υπερήφανους" υποχωρώντας σε όλες της παράλογες απαιτήσεις της Τρόϊκας , αφού μας εξευτέλισε στο Αιγαίο που πλέον είναι καθεστώς διπλής ιδιοκτησίας.- Το ΝΑΤΟ βλέπετε μας φόρτωσε τους Μογγόλους υπάνθρωπους της από εκεί πλευράς ως συμμάχους μας στην καταπολέμηση της λαθρομετανάστευση- θα κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές αφού ένας ολόκληρος λαός ανέχεται ακόμα ένα άθλιο πολιτικό προσωπικό που υπηρετεί τα συμφέροντα των ξένων τοκογλύφων και όχι τα δικά μας.

Αυτό το άθλιο πολιτικό προσωπικό ψηφίζεται από εμάς για δεκαετίες και βλέπεις πως ενώ το πράγμα δεν τσουλάει οι μ@λ@κες επιμένουν στις ίδιες επιλογές.

Παλιά ήταν το Κλεφτο-ΠΑ.ΣΟΚ που εναλλασσόταν στην Εξουσία με τη ΝΔ τώρα έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ με πολλά στελέχη από το ΠΑ.ΣΟ.Κ και σε λίγο θα έχουμε ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ αφού οι διαφορές τους πλέον είναι δυσδιάκριτες.

Συμφωνούν στο μεταναστευτικό , θέλουν και οι δυο σαν τρελοί να μείνουν Ε.Ε και Ευρώ , και  καταδικάζουν μέχρι θανάτου κάθε εθνικιστική φωνή που φωνάζει πως η Πατρίδα θα πρέπει να ελευθερωθεί από την οικονομική της σκλαβιά.

'Έχουμε βέβαια και τους νοσταλγούς του Ναζισμού και του κομμουνισμού που με ένα 12% περίπου του λαού να τους ακολουθεί ετοιμάζουν νέα δεινά για τον Τόπο.

Αναρωτιέμαι πολλές φορές πως εν έτη 2016 υπάρχουν ακόμα νοσταλγοί του Στάλιν και του Χίτλερ αλλά μετά σκέφτομαι πως είναι πολλοί οι ηλίθιοι που δέχονται να τους κάνει κουμάντο ένας δικτάτορας επειδή νιώθουν παντελώς ΑΝΙΚΑΝΟΙ να διαπραγματευθούν την ζωή τους!!!

Μάλιστα τα ορφανά του Στάλιν της Πόλης μας κατηγορούν το ιστολόγιό μας για φασιστικό!!!! την στιγμή που εμείς καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή  δικτατορίας.

Η δική μας ΠΙΣΤΗ στην Δημοκρατία είναι δεδομένη αφού παλεύουμε και θα συνεχίσουμε όσο ζούμε να βγουν ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ κόμματα που έχουν Ιδέες κατάλυσης του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και απεχθάνονται τις εκλογές στις οποίες βέβαια πάντα χάνουν.

Εμείς μέσα από εδώ αλλά και μέσα από το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ και σύντομα και από ένα άλλο site θα συνεχίσουμε τον αντικομμουνιστικό μας αγώνα γιατί το οφείλουμε στην μνήμη των χιλιάδων θυμάτων του στην Πατρίδα μας και των εκατομμυρίων σε όλο τον κόσμο.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: