ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η ζώνη ασφαλείας θα έσωζε την 22χρονη Βίκυ!

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Η ζώνη ασφαλείας θα έσωζε την 22χρονη Βίκυ!



“Aν η κοπέλα φορούσε τη ζώνη ασφαλείας θα είχε σωθεί” είπε στο geitoniamou.gr, ο διοικητής της Τροχαίας Ελληνικού, Σωτήρης Καλταμπάνης, για το θανατηφόρο δυστύχημα που έγινε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, στο οποίο έχασε τη ζωή της η 22χρονη Ηλιουπολίτισσα Βίκυ Δούρη.“Το αυτοκίνητο προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στο κράσπεδο με την πλευρά του συνοδηγού. Δυστυχώς δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Ούτε η κοπέλα ούτε και ο οδηγός, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά. Η Τροχαία Ελληνικού την περασμένη εβδομάδα έκανε καθημερινούς ελέγχους στα νότια προάστια για ζώνες ασφαλείας. Διαπιστώσαμε αρκετές παραβάσεις αλλά ευτυχώς οι περισσότεροι φορούσαν ζώνες.

Αυτή η εβδομάδα είναι “εβδομάδα κράνους”.


To δυστύχημα έγινε στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως, στο ύψος του LIDL (στο σταθμό του μετρό του Αγίου Δημητρίου), απέναντι από το EVEREST.

Πάνω στη “στροφή καρμανιόλα”, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πάνω στο κράσπεδο. Οι αστυνομικοί περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα δείξουν αν ο οδηγός ήταν μεθυσμένος.

Η Βίκυ Δουρή εργαζόταν ως σερβιτόρα στην καφετέρια ΜIRANDA, στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης.

Ο εφημέριος της Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης Σεραφείμ Δημητρίου αποχαιρέτησε τη Βίκυ αναρτώντας στη σελίδα του στο facebook τα παρακάτω λόγια:

“για σένα καίνε τα κεριά
για σένα κάθε δάκρυ
για σένα που σαι μακρυά
για σένα ρε Βικάκι
Το πένθος σκέπασε την Αγία Μαρίνα από το Σάββατο το πρωί και έως τώρα και για πολύ ακόμα θα μολυβιάζει τον ουρανό μας.
Τρίτη στο ξόδι της μικρής μας Βασιλικής πόνος βουβός, δάκρυ πολύ και λόγια από τον παπά να σταματήσει της νύχτας το κακό.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα Σου λουλούδι μικρό και ας στέλνεις άρωμα παρηγοριάς στην μάνα, τον πατέρα, τον αδελφό, τους φίλους, στην γειτονιά και την Μιράντα, στον Νικήτα..
Κι εμείς γονατιστοί στον τόπο που έφυγες δώσαμε υπόσχεση πως θα σε συναντάμε στην προσκομιδή”

Δεν υπάρχουν σχόλια: