ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 3η θέση για τα JUNIOR του Χαραυγιακού !!! Αποκλείσθηκαν από τον τελικό της διοργάνωσης στα πέναλτι από τον COURO GLUB

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

3η θέση για τα JUNIOR του Χαραυγιακού !!! Αποκλείσθηκαν από τον τελικό της διοργάνωσης στα πέναλτι από τον COURO GLUB

Του Άγγελου Κάνδηλα 

ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
JUNIOR - RESPECT CUP 2015 – 2016
Α.Ο. Χαραυγιακός Ηλιούπολης - COUROS GLUB : 0-0 ( 1-4 στα πέναλτι)
Β' Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης
Κυριακή 15 Μαίου 2016
Ώρα έναρξης: 13:00


Στην τρίτη θέση της Κατηγορίας τερμάτισαν τελικά τα JUNIOR του Χαραυγιακού ύστερα από την ήττα τους, στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι το μεσημέρι της Κυριακής από τον COURO GLUB.

Η ομάδα του Εμμανουήλ Καπή έφθασε κοντά στο θαύμα αλλά η αστοχία των νεαρών αθλητών του στη διαδικασία των πέναλτι έφερε δίκαια τον αήττητο COURO GLUB στον τελικό της διοργάνωσης το ερχόμενο Σάββατο 21/5/2016 στις Εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Βάρης, στη Βάρη με αντίπαλο τον Άθλο Ηλιούπολης και ώρα έναρξης την 19:00.



Η επιτυχημένη χρονιά για τους μικρούς του Χαραυγιακού, οι οποίοι βελτιώθηκαν γεωμετρικά από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου έως σήμερα, αναμένεται να κλείσει την επόμενη εβδομάδα με τη γιορτή της διοργάνωσης και την απονομή των μεταλλίων για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

A.O.Χαραυγιακός Ηλιούπολης (προπονητής Καπής Εμμανουήλ): Έξαρχος Αλέξανδρος, Κάνδηλας Νικόλαος, Κανελλόπουλος Ευθύμιος, Καραμπέτσας Γιάννης, Κατσούρος Κωνσταντίνος, Κωνσταντόπουλοε Διονύσιος, Μανιός Διονύσιος, Μάρκου Ρολίντο, Παπαδόπουλος Δημήτριος, Πολύζος Παναγιώτης, Σταθόπουλος Στέλιος, Τακίδης Γιάννης, Φυσέκης Σταμάτης, Χαλής Γεώργιος, Χριστινάκης Παναγιώτης, Μαυρίκιος Ιάσωνας, Αντωνάκης Σταμάτης, Κιώσσης Απόλλων


Δεν υπάρχουν σχόλια: