ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έτσι προωθούν την ισλαμοποίηση - Μοσκοβισί: Δεν πιστεύω στις χριστιανικές ρίζες της Ευρώπης

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Έτσι προωθούν την ισλαμοποίηση - Μοσκοβισί: Δεν πιστεύω στις χριστιανικές ρίζες της Ευρώπης



Προκλητική δήλωση του “φιλέλληνα” Ευρωπαίου Επιτρόπου οικονομικών υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Συγκεκριμένα, ο γάλλος επίτροπος, καλεσμένος σε πολιτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού BFM, κλήθηκε να σχολιάσει την νίκη του σοσιαλιστή υποψηφίου των Εργατικών και μουσουλμάνου στο θρήσκευμα Σαντίκ Καν στο Λονδίνο, όπου ανέφερε τα εξής, μεταξύ άλλων: “Η Ευρώπη δεν είναι χριστιανική. Δεν πιστεύω στις χριστιανικές ρίζες της Ευρώπης”!

Ενώ στην συνέχεια είπε ότι “η Ευρώπη είναι ενωμένη και παράλληλα πολυποίκιλη”. Η πολυπολιτισμικότητα, η αποκαθήλωση της Χριστιανικής Ταυτότητας, η αντικατάσταση των ομοιογενών Λαών από ετερογενείς πληθυσμούς, αποτελούν σχέδια μετατροπής της Ευρώπης σε μια πολυφυλετική οντότητα, η οποία θα σημάνει και το τέλος της ως Εθνική Ιστορική και πολιτιστική πραγματικότητα.

Αυτά ακριβώς τα σχέδια του Μοσκοβισί και των ομοίων του στην σκέψη και (πολύ περισσότερο) στην πράξη καλείται κάθε συνειδητοποιημένος Ευρωπαίος (και ιδιαίτερα οι Έλληνες) να τα εμποδίσουν με τον αγώνα τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proklhtikh-dhlwsh-moskobisi-den-pisteuw-stis-christianikes-rizes-ths-eurwph#ixzz48ceAFspd

Δεν υπάρχουν σχόλια: