ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τελικά τα οικόπεδα Νάστου θα πάνε στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων για να πουληθούν σε ξένους

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Τελικά τα οικόπεδα Νάστου θα πάνε στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων για να πουληθούν σε ξένους

Μας έχουν πρήξει εδώ και δεκαετίες τα ορφανά του Στάλιν της Πόλης μας για τους "αγώνες" του Κιντή ως Δημάρχου για να αρπάξει από τους τσιφλικάδες Νασταίους την τεράστια περιουσία που εμφάνιζαν στο Δήμο μας.
Τελικά εάν και έχουν περάσει πάνω από 30 χρόνια με τα μυθεύματα της Αριστεράς στην Πόλη μας κανένα ΑΚΙΝΗΤΟ  παρά μόνο κάποιοι κοινόχρηστοι χώροι δεν έχει παραδοθεί από το Κράτος στο Δήμο Ηλιούπολης.

Άλλωστε και οι κοινόχρηστοι χώροι στο Κράτος ανήκουν για όσους γνωρίζουν.
Για το λόγο αυτό οι κρατικοδίαιτοι Δήμοι μας οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στο ξεπούλημα κάθε ακίνητης περιουσίας τους και δεν έχουν και λόγο.

Τι πέτυχε ο πρώην Δήμαρχος Ελληνικού; Δεν ξεπουλήθηκε έναντι ενός πινακίου φακής μια τεράστια έκταση που μέχρι και σήμερα μένει αναξιοποίητη από τον ιδιώτη που την αγόρασε;

Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε όλη η Δημόσια Περιουσία και ό,τι τελικά κέρδισε με τους "αγώνες" του ο λαός της Ηλιούπολης. -Ελάχιστα ενδιαφέρει βέβαια τους συμπολίτες μας που πεινάνε εάν οι Νασταίοι θα χάσουν όλα ή τα μισά οικόπεδά τους.- θα πάει στο Ταμείο Δημόσιας Περιουσίας για να πουληθεί σε ξένους επενδυτές.

Το πόσο ΤΖΑΜΠΑ θα πουληθεί το γνωρίζουμε ΗΔΗ από την πώληση του Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Φαντάζομαι λοιπόν πως μόνο με ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ "επανάσταση" , κόκκινη χούντα του κερατά δηλαδή θα σωθούν τα οικόπεδα Νάστου από το ξεπούλημα που έρχεται.

Γι' αυτό βλέπαμε και "περίεργες" αποφάσεις δικαστηρίων που ήταν πλήρως αντίθετες με προηγούμενες.

Το Κράτος ήθελε να γεμίσει με ακίνητα για να αρχίσει να τα πουλάει. Για να τα αξιοποιήσει άλλωστε δεν υπάρχει σάλιο. Είναι και τόσο ανίκανοι οι νεοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ με τους ακροδεξιούς συμμάχους τους που δεν είναι ικανοί να κάνουν ΤΙΠΟΤΑ άλλο απλώς από το να μας φεσώνουν με νέα δάνεια και να ξεπουλούν τα πάντα.

Η Κυβέρνηση άλλωστε της αριστεράς δεν συμπαθεί την ιδιωτική περιουσία ως γνωστόν.

Και αφού τα δικά μας ακίνητα δεν τα πήρε ακόμα αρχίζει με αυτούς που έχουν πολλά.

Στη συνέχεια βέβαια θα πουληθούν και τα δικά μας αφού περάσουν στην ιδιοκτησία όσων χρωστάμε. Τράπεζες ιδιωτικές που τις ξεχρεώνουμε εμείς !!!. ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ , Εφορίες κάπου δεν θα είμαστε "τυπικοί" και θα έρθει και η σειρά μας.

Ελπίζω να αλλάξει κάτι αλλά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος με τέτοιους που μας κυβερνάνε.

Και μην νομίσει κανείς πως οι προηγούμενοι κλέφτες του ΠΑ.ΣΟ.Κ ή η συγκυβέρνηση της συμφοράς Σαμαρά-Βενιζέλου τα πήγαν καλύτερα.

Απλώς ήξερες τι περιμένεις , εδώ άλλα σου λένε άλλα κάνουν και το παίζουν και πατριώτες!!!

Ελπίζω οι "έξυπνοι" κομμουνιστές της Πόλης μας να έχουν καταλάβει που πάει το πράγμα. Άλλωστε αυτός είναι  ο καπιταλισμός δουλεύουν οι πολλοί για να θησαυρίζουν οι ελάχιστοι!!

Ας κάνουν λοιπόν καμιά κινητοποίηση και εμείς εδώ οι εχθροί τους θα την καλύψουμε. Άλλωστε σε λίγο καιρό και όσο παραπαίει ο Καπιταλισμός θα έχουν να αντιμετωπίσουν και αυτοί το "φάντασμα" του Εθνικισμού που θα τους κυνηγάει με σάρκα και οστά για να πάρει την ρεβάνς του από την ήττα του 1945.

Δεν είναι οξύμωρο που οι Ναζιστές έχουν ήδη το 7% του Ελληνικού Λαού στο πλευρό τους;

Το ΚΚΕ έχει εξήγηση  και σε αυτό, θεωρεί πως οι Καπιταλιστές τους θέλουν και δεν έχουν καμία διαφορά από τα υπόλοιπα αστικά κόμματα ΝΔ, ΠΑ.ΣΟ.Κ κ.α .

Λάθος κάνουν τα ζόμπι του Ναζισμού  δεν κάνουν θα κάνουν  διάλογο όπως κάνουμε εμείς  που σας "μιλάμε" όταν σας συναντούμε στους δρόμους.

Θα σας τσακίσουν γιατί υπέφεραν επί δεκαετίες από την κόκκινη χούντα σας όπου επεβλήθη. Στις τάξεις τους πλέον οι πρώην Αλβανοί "σύντροφοί" σας φιγουράρουν ως Ομαδάρχες!!!

Η δύναμη τους στην Ηλιούπολη για να γνωρίζετε περιορίζεται(πολλές φορές γλιτώσαμε από μεγάλα κτυπήματα)  γιατί υπάρχουν ομάδες Εθνικιστών που καταδικάζουν εδώ και δεκαετίες τις πράξεις ΒΙΑΣ.

Άλλωστε τα δικά μας κεφάλια έσπασαν πρώτα πριν επιτεθούν σε εσάς.

Τα ποσοστά τους στις τελευταίες εκλογές ήταν μηδαμινά για τους πολίτες αυτής της Πόλης που έχουν απόψεις παρόμοιες με τις δικές τους.

Τα δώδεκα χρόνια Κιντή έχουν δυναμώσει τόσο πολύ τον Εθνικισμό σε αυτή την Πόλη όσο δεν φαντάζεστε.

Αλλά γιατί να κουραζόμαστε το 2019 είναι πολύ κοντά και οι εκπλήξεις μεγάλες.

Τελικά το ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ θα το πληρώσουμε με την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας γιατί όλο και κάποιος παράφρονας θα εκμεταλλευτεί την ΑΝΕΧΕΙΑ και την ΔΥΣΤΥΧΙΑ μας για να επιβάλλει δια της βίας τις απόψεις του.

Το 1967 ο τύραννος ήταν "μαύρος",  το 2016 μπορεί να είναι κόκκινος!!! Πάντως μην περιμένετε κανέναν που να πιστεύει στο ΕΘΝΟΣ και την ΦΥΛΗ αυτοί ή μεταναστεύουν ή φυλακίζονται!!!

Πυρήνας Νοτίων Προαστίων "Μέγας Αλέξανδρος" -Ανένταχτοι Εθνικιστές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: