ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Είναι αδιανόητο να ζητάς από τους άλλους κάτι το οποίο δεν έχεις κάνει πρώτα εσύ

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Είναι αδιανόητο να ζητάς από τους άλλους κάτι το οποίο δεν έχεις κάνει πρώτα εσύ

Δυστυχώς για αυτούς  πιάσαμε πολύ λάθος την  παρούσα δημοτική αρχή που ζητάει (και καλά κάνει από τους ιδιώτες-ιδιοκτήτες) να καθαρίσουν τα οικόπεδά τους από τα ξερά χόρτα για τον κίνδυνο πυρκαγιάς και από την άλλη δεν κάνει η ίδια το ίδιο, σε χώρους που έχει την αποκλειστική ευθύνη.
Η φωτογραφίες  από το δημοτικό άλσος Ηλιούπολης-Περραιβού  που ανέβασε στο facebook  ο συνδημότης μας και ενεργός πολίτης κ. Κάνδηλας δείχνουν πως η κατάσταση είναι τραγική. Ξερά χόρτα έτοιμα να αρπάξουν φωτιά. Την ίδια ώρα ο Δήμος καλεί διαβάστε εδώ και απειλεί με πρόστιμα τους ιδιοκτήτες που δεν καθαρίζουν από τα ξερά χόρτα τα οικόπεδά τους. Μιλάμε η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Θεωρούμε πως αύριο κιόλας θα καθαρίσει ο Δήμος με τους κομμουνιστές εργάτες του το άλσος Περραιβού. 

2 σχόλια:

no είπε...

Μπράβο στον ενεργό πολίτη κ. Κανδήλα. Αλλά θα μπορούσατε να κάνετε μνεία στο site μας Ηλιούπολη για όλους, που έγραψε χθεσινό άρθρο (απάντηση στον Αντιδήμαρχο Πρασίνου) Μπράβο σας.

no είπε...

http://www.ilioupoligiaolous.gr/article.php?id=11171
Μια απάντηση στον αντιδήμαρχο πρασίνου