ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δείτε πως κάνει "αντιπολίτευση" ο Κοκοτίνης στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Δείτε πως κάνει "αντιπολίτευση" ο Κοκοτίνης στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο


Παρακολουθείστε πόσο αδιάβαστος πήγε ο Κοκοτίνης στο Δημοτικό Συμβούλιο και στο θέμα καθαριότητας που έθεσε.
Σκόνη τον έκανε η δημοτική αρχή απαντώντας σε όλα τα ερωτήματά του. Πλήρης άγνοια για τις δομές του Δήμου στον οποίο ευελπιστεί πως θα γίνει και Δήμαρχος. Παρακολουθείστε και θα καταλάβετε πως ο Βαλασόπουλος και η δημοτική του παράταξη σε κάθε δημοτικό συμβούλιο κατατροπώνουν εύκολα τους αντιπάλους τους.

Το καλό είναι πως τα δημοτικά συμβούλια μπορεί ο κάθε πολίτης να τα παρακολουθήσει όποτε θέλει στο youtube και να καταλάβει γιατί λυσσάνε με την δήθεν αυταρχικότητα του Δημάρχου.

Τους ξεμπροστιάζει για την ανικανότητά τους και την πλήρη συγκάλυψη που παρέχουν στα σκάνδαλα προηγούμενων διοικήσεων. Από το 2010 είναι στο τιμόνι του Δήμου και ένα σκάνδαλο δεν του έχουν βγάλει. Την καραμέλα με τα σκουπίδια έχουν συνέχεια στο στόμα τους τα πολιτικά πτώματα της αντιπολίτευσης του Δήμου μας.

Με τέτοια αντιπολίτευση που κάνουν και το 2019 πάλι Βαλασόπουλος θα βγει εκτός και υπάρξει καινούργια δημοτική παράταξη να εμπνεύσει κάτι καινούργιο στους δημότες της Πόλης.

Στη διαχείριση δεν τον πιάνουν τον Δήμαρχο και καλό θα είναι να μην εκτίθενται βάζοντας θέματα που δεν γνωρίζουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: