ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπράβο κ. Σχίζα Διευθυντή καθαριότητα του Δήμου-Βάλτους επιτέλους να δουλέψουν με το ζόρι ή διώχτους όλους γιατί βρωμίσαμε!!!

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Μπράβο κ. Σχίζα Διευθυντή καθαριότητα του Δήμου-Βάλτους επιτέλους να δουλέψουν με το ζόρι ή διώχτους όλους γιατί βρωμίσαμε!!!

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΤΗΤΑ!!!!! 

Μια γελοία ανακοίνωση έβγαλε το σωματείο εργαζομένων (ΣΕΔΗ)  του Δήμου Ηλιούπολης εναντίον του Διευθυντή Καθαριότητας κ. Σχίζα. Κατηγορούν τον Διευθυντή για αυταρχικότητα!!!
Βλέπετε όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα και σε βάζουν να κάνεις επιτέλους την δουλειά σου επικαλείσαι εργασιακό μεσαίωνα και αυταρχικότητα!!

Τον κατηγορούν πως έβγαλε έξω απορριμματοφόρα και έφτιαξε "παράνομα" απεργοσπαστικό μηχανισμό την μέρα της πανελλαδικής απεργίας στις 7 Απρίλη για να μην βρωμίσει λέμε εμείς η Πόλη μας από τον πλημμελή καθαρισμό που γίνεται από τους "εργάτες" συνδικαλιστές του ΚΚΕ.

Μάλιστα η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης η δημοτική παράταξη που πιστεύει στον κομμουνισμό και είναι κατά της αυταρχικότητας!!! καλεί να μπει θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο η αυταρχικότητα της Δημοτικής Αρχής που δεν αφήνει τους εργαζόμενους να δουλεύουν όποτε θέλουν και να αμείβονται πλουσιοπάροχα.

Μάλιστα τονίζει πως δίνονται σε ιδιώτες δουλειές(να φέρει και κανένα στοιχείο στο δημοτικό συμβούλιο) που προφανώς είναι παντελώς ανίκανοι να κάνουν οι υπάλληλοι του Δήμου ,και ανησυχεί μήπως και ιδιωτικοποιηθεί η καθαριότητα και χάσουν τα κομματόσκυλά της την αργομισθία τους. Για τον λόγο; αυτό  μάλιστα έκαναν  οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου  στάση εργασίας στις 27 Απριλίου

Πάντως οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας θα πρέπει να καταλάβουν πως άμα συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο και επειδή οι συνδημότες μας έχουν βαρεθεί να βλέπουν σκουπίδια παντού ο δημόσιος;χαρακτήρας της καθαριότητας κινδυνεύει,

Οι ίδιοι οι πολίτες θα πιέσουν την όποια δημοτική αρχή να προχωρήσει σε ιδιωτικοποίηση γιατί και η ΑΝΟΧΗ των πολιτών έχει τα ΟΡΙΑ της.

Και για να μην με κατηγορήσουν για νεοφιλελευθερισμό πιστεύω στο δημόσιο τομέα ΜΟΝΟ εφόσον εργάζεται και παράγει. Στη θέση του κ. Σχίζα θα έκανα και απολύσεις με ΟΠΟΙΟ κόστος γιατί δεν μπορεί να με κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μου οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ.

Βέβαια επειδή γνωρίζουμε και άλλα που θα γράψουμε σε επόμενες αναρτήσεις , μετά από πάρα πολλά χρόνια έχουμε μια δημοτική αρχή που δεν εκβιάζεται από τους συνδικαλιστές του ΚΚΕ και αυτό οι δημότες της Πόλης μας θα της το αναγνωρίσουν και πάλι όταν έρθει η ώρα της κρίσης.

Η ώρα της Κρίσης θα είναι αμείλικτη και για όσους δεν βοηθάνε την δημοτική αρχή αλλά πιπιλάνε την καραμέλα της αυταρχικότητας κάθε φορά που ο Δήμαρχος θίγει τα κακώς κείμενα που μας έφτασαν να χρωστάει ο Δήμος μας πάνω από 10.000.000 ευρώ.

Γιατί τέτοιο Δήμο παρέλαβε ο κ. Βαλασόπουλος το 2010.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: