ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Διαλύουν την Πατρίδα και αναγκάζουν τους περισσότερους Έλληνες να υποστούν τις συνέπειες των μνημονίων

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Διαλύουν την Πατρίδα και αναγκάζουν τους περισσότερους Έλληνες να υποστούν τις συνέπειες των μνημονίων

Τα μνημόνια της ΥΠΟΤΑΓΗΣ εξευτελίζουν την ΦΥΛΗ μας που δεν έσκυψε ΠΟΤΕ το κεφάλι. Όμως τούτες τις ώρες η αντίδρασή μας είναι νωχελική έως ανύπαρκτη.



Τα μέτρα που ψηφίζονται προκειμένου να μείνουμε στην Ευρωζώνη καταστρέφουν ό,τι έχει απομείνει από τον κοινωνικό ιστό και οδηγούν σε ΠΛΗΡΗ φτωχοποίηση την μεσαία τάξη. Η σημερινή Ε.Ε δεν σέβεται τους λαούς της , έχει αντιδημοκρατικά αντανακλαστικά και δεν παράγει ΚΑΝΕΝΑΝ πολιτισμό. Ποιος είναι ο πολιτισμός της Ε.Ε ;

Τα κλειστά σύνορα που δημιουργούν Ειδομένες; Ποια είναι τα δημοκρατικά αντανακλαστικά της; Ποιοι είναι οι ηγέτες της ; Είναι λυπηρό αλλά η Ε.Ε παράγει πολιτικούς νάνους. Με επικεφαλής την Καγκελάριο της Γερμανίας κ. Άγκελα Μέρκελ οδηγεί τους λαούς της Ευρώπης σε αδιέξοδα. Πρόσφυγες και λαθρομετανάστες κατακλύζουν κάθε γωνιά της Ε.Ε αλλοιώνοντας τον Πολιτισμό μας και φέρνοντας μαζί τους ήθη και αξίες που συναντάς μόνο στο Μεσαίωνα.

Γυναίκες με μπούρκες , και φανατικοί που είναι έτοιμοι να ανατιναχτούν για χάρη του μισαλλόδοξου ισλαμισμού είναι δεινά που είναι πλέον έξω από την πόρτα μας , δίπλα στο σπίτι μας και απειλούν να γίνουν μέρος της καθημερινότητάς μας.

Σε λίγες ώρες ένα σωρό μέτρα που θα επιβαρύνουν και άλλο τις ζωές μας θα ψηφισθούν από μια Βουλή που δεν μοιάζει αλλά είναι τσίρκο. Με γραφικές φιγούρες όπως του Λεβέντη, με δήθεν εθνικιστές-Ναζιστές να ομιλούν για πατριωτισμό , με καμμένους στο μυαλό που μας θεωρούν όλους ψεκασμένους , με κομμουνιστές που ονειρεύονται ακόμη την αναβίωση της κόκκινης δικτατορίας και με τους νεοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθούν να το παίξουν νεοφιλελεύθεροι για να κρατηθούν ένα χρόνο ακόμα στην Εξουσία.

Αυτοί που καταδίκαζαν τα μνημόνια τα φέρνουν τώρα δύο-δύο , και λένε πως το κάνουν για να σώσουν την Πατρίδα!!

Την ίδια ώρα πολεμάνε την Ορθοδοξία μας, ψηφίζουν νόμους υπέρ των ομοφυλόφιλων, μας κουβαλάνε χιλιάδες λαθρομετανάστες στην δύσμοιρη χώρα μας. Επιτέλους πρέπει να σηκωθούμε από τους καναπέδες μας και να ασχοληθούμε εμείς με την πολιτική γιατί αυτοί που ασχολήθηκαν μέχρι τώρα έριξαν την Πατρίδα στα βράχια και κατέστρεψαν τις ζωές μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: