ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αρχίζουν οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματογράφο Ηλιούπολης

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Αρχίζουν οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματογράφο Ηλιούπολης



Την Τετάρτη, 1 Ιουνίου, στις 9 μ.μ., αρχίζει τη λειτουργία του και γι’ αυτό το καλοκαίρι ο Δημοτικός Κινηματογράφος Hλιούπολης «Μελίνα Μερκούρη», με υψηλής ποιότητας επιλεγμένες ταινίες, τόσο από αυτές που προβλήθηκαν κατά τη χειμερινή σεζόν όσο και πρώτης προβολής, και με ιδιαίτερα χαμηλό εισιτήριο για όλους.

Με αφορμή την έναρξη του Κινηματογράφου, θα τιμήσουμε τον ηθοποιό Μάκη Παπαδημητρίου, ο οποίος έχει μεγαλώσει στην Ηλιούπολη κι έχει διακριθεί για τις ερμηνείες του τόσο στον κινηματογράφο όσο και στο θέατρο, κερδίζοντας το Βραβείο Χορν το 2008, το Βραβείο καλύτερης ανδρικής ερμηνείας στο Φεστιβάλ της Δράμας το 2012 και, αντίστοιχα, στο Φεστιβάλ του Σαράγιεβο το 2016.
Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει προβολή της ταινίας του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου «Suntan», με πρωταγωνιστές τους Μάκη Παπαδημητρίου, Έλλη Τρίγγου, Χαρά Κότσαλη, Μιλού Φαν Γκρούσεν, Ντίμι Χαρτ, Μάρκους Κόλλεν, Γιάννη Τσορτέκη, Παύλο Ορκόπουλο, Μαρία Καλλιμάνη, Σύλλα Τζουμέρκα, Γιάννη Οικονομίδη, Νίκο Τριανταφυλλίδη κ.ά.


Λίγα λόγια για την ταινία:
Ο Κωστής είναι ένας 40χρονος γιατρός που φτάνει στην Αντίπαρο για να αναλάβει την τοπική κλινική. Ο χειμώνας περνά ήσυχα και ανιαρά στο αραιοκατοικημένο νησί, το καλοκαίρι όμως όλα αλλάζουν. Η ρουτίνα του συνεσταλμένου Κωστή ανατρέπεται από τη στιγμή που μια ξέφρενη, διεθνής ομάδα νεαρών και όμορφων τουριστών εισβάλλει απροσδόκητα στη βαρετή καθημερινότητά του.
Ανάμεσά τους ο Κωστής θα ξεχωρίσει και θα ερωτευτεί παράφορα τη νεαρή Άννα, όμως, από εκείνη τη στιγμή και μετά, το ηδονιστικό καλοκαίρι στο νησί θα μετατραπεί σε μια σκοτεινή δίνη, που παρασέρνει την ανυποψίαστη παρέα σε ένα μονοπάτι που κρύβει σοκαριστικές εκπλήξεις και επικίνδυνες ακρότητες.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προβολών κατά τη διάρκεια όλου του καλοκαιριού θα συνδυάζει, όπως κάθε χρόνο, την ποιότητα με την ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια και για όλες τις προτιμήσεις.
Ειδικότερα το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

Κάθε Δευτέρα & Τρίτη, θα προβάλλονται ταινίες για τα παιδιά, έφηβους και ευρύτερα για όλη την οικογένεια, στην Α΄ προβολή.
Την Τετάρτη την επιλογή των ταινιών θα κάνει η Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης.
Για την Πέμπτη και την Παρασκευή έχουν επιλεγεί βραβευμένες ταινίες από τον διεθνή και ανεξάρτητο κινηματογράφο.
Τέλος το Σάββατο, την Κυριακή, καθώς και στη Β’ προβολή της Δευτέρας και της Τρίτης, θα προβάλλονται οι ταινίες που σημείωσαν εμπορική επιτυχία κατά τη διάρκεια της χειμερινής σαιζόν και αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό αλλά και πολυαναμενόμενες παραγωγές του καλοκαιριού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΕΔΩ

Λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης που πλήττει τον τόπο μας, φροντίσαμε να διατηρήσουμε και φέτος τις ίδιες χαμηλές τιμές των εισιτηρίων -οι οποίες διαφοροποιήθηκαν ελάχιστα λόγω των διαδοχικών αυξήσεων του ΦΠΑ- ούτως ώστε όλοι οι δημότες να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις προβολές του Δημοτικού μας Κινηματογράφου.
Συγκεκριμένα, θα ισχύσουν: 5,60 € γενική είσοδος και 3,40 € για παιδιά και νέους έως 18 ετών, πολύτεκνους, φοιτητές, άνεργους, στρατιώτες και κατόχους πράσινης κάρτας κοινωνικής συμπαράστασης Δήμου Ηλιούπολης.
Για άτομα άνω των 60 ετών, άτομα με αναπηρία άνω των 67% και κατόχους κόκκινης κάρτας κοινωνικής συμπαράστασης Δήμου Ηλιούπολης η είσοδος θα είναι δωρεάν.

ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ…
Παράλληλα με τη λειτουργία του Δημοτικού Κινηματογράφου και με στόχο να ζωντανέψουμε τις γειτονιές της πόλης, θα γίνουν προβολές αγαπημένων κλασικών ταινιών σε ανοιχτούς χώρους της Ηλιούπολης, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο ταμείο του Θερινού Δημοτικού κινηματογράφου, στο τηλ. 210 9937870 ή στο www.politismos-ilioupoli.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: