ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ IQ ΤΟΥ ΜΟΥΡΟΥΤΗ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛ....ΚΙΑ!

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ IQ ΤΟΥ ΜΟΥΡΟΥΤΗ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛ....ΚΙΑ!

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ PSI ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ!!!
Συνεργάτες με τόσο υψηλό... iq είχε ο Α. Σαμαράς. Ημιμαθείς, που νόμιζαν ότι τα ήξεραν όλα, άσχετους που μέχρι και σήμερα πιστεύουν ότι εάν έμεναν στη διακυβέρνηση...
του τόπου θα μας έσωζαν από την κρίση! Ας εξηγήσει κάποιος στον Μουρούτη, ότι όταν στις 9 Μαρτίου 2012 ο Λ. Παπαδήμος απηύθυνε διάγγελμα στον ελληνικό λαό μιλώντας για τη συμφωνία του PSI ισχυρίσθηκε ότι το κούρεμα του χρέους θα σώσει τα Ασφαλιστικά ταμεία. 

Σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας η ονομαστική αξία των μερίδων των διαθέσιμων κεφαλαίων των ασφαλιστικών Ταμείων έπεσε από τα 17,3 δισ. ευρώ στα 10,064 δισ. στις 12 Μαρτίου 2012 όταν ολοκληρώθηκε το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων από την κυβέρνηση Παπαδήμου.

 Επιπλέον, μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης του PSI, που αφορούσε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου υπό ξένο δίκαιο, η ονομαστική αξία του Κοινού Κεφαλαίου είχε νέα μείωση ύψους 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ, πέφτοντας τελικά στα 8,8 δισ. περίπου

Έτσι, η συνολική μείωση στα κεφάλαια των ασφαλιστικών ταμείων λόγω του κουρέματος του ελληνικού χρέους ήταν 8,5 δισεκατομμύρια ευρώ!
Σ.Σ. Fimotro : που να τα ξέρει όλα αυτά ο άσχετος Μουρούτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: