ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν παρακολουθούμε τα άλλα ενημερωτικά site της Πόλης μας και προφανώς δεν είδαμε την ανάρτηση του Ηλιούπολη για Όλους

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Δεν παρακολουθούμε τα άλλα ενημερωτικά site της Πόλης μας και προφανώς δεν είδαμε την ανάρτηση του Ηλιούπολη για Όλους

Καμία πρόθεση δεν είχαμε να κρύψουμε το γεγονός πως ένα άλλο Ηλιουπολίτικο μέσο είχε αναφερθεί στο θέμα που αναρτήσαμε πριν μερικά λεπτά.
Άλλωστε η δική μας διαδικτυακή παρουσία είναι ανεξάρτητη από τις υπόλοιπες και προσωπικά μόνο από το facebook ενημερώνομαι και μόνο διαβάζοντας τον τίτλο για ό,τι γράφουν οι άλλες ενημερωτικές σελίδες της Πόλης.

Η απέχθεια μου μάλιστα σε αριστερές σελίδες είναι γνωστή και μάλιστα εξαιτίας αυτού του γεγονότος η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης (η δημοτική παράταξη του ΚΚΕ) έβγαλε ανακοίνωση εναντίον μου που κατηγορεί το ιστολόγιό μας για φασισμό!!!

Μας κατηγορούν δηλαδή για φασισμό οι οπαδοί του Στάλιν , και είναι να γελάει κανείς εάν νομίζει πως με τέτοιες αναρτήσεις θα καταφέρει το ΚΚΕ και οι κομμουνιστές της Πόλης μας να σταματήσουμε να αναφερόμαστε στα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που διέπραξαν και διαπράττουν εναντίον του Ελληνισμού.

Στην Πόλη μας μάλιστα είχαμε την ατυχία να έχουμε επί δώδεκα συναπτά έτη για Δήμαρχο έναν οπαδό του κόκκινου ολοκληρωτισμού.

Αυτά είναι γνωστά και εμείς δεν θα κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω από το να υπηρετούμε αρχές και αξίες που για εμάς είναι απαραίτητες για να επιβιώσει και να εξελιχθεί προς το βέλτιστον η Αστική μας Δημοκρατία την οποία μισούν όλα τα φασιστοειδή.

 Για το λόγο αυτό λοιπόν και εμείς δεν επισκεπτόμαστε site που υμνούν πρώην κομμουνιστές Δημάρχους και ανήκουν στο χώρο της αριστεράς. Αυτά προς το παρόν.

Σ.Μ