ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ό,τι πιο διεφθαρμένο μετακόμισε από το ΠΑ.ΣΟ.Κ στο ΣΥΡΙΖΑ

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Ό,τι πιο διεφθαρμένο μετακόμισε από το ΠΑ.ΣΟ.Κ στο ΣΥΡΙΖΑ

Όπως και στην κεντρική πολιτική στιγμή ό,τι λαμόγιο υπήρχε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ έτσι και στην Πόλη μας , συμπολίτες μας που έπιναν νερό στο όνομα του Κινήματος και έφαγαν
"παντεσπάνι" όταν ήταν στην Εξουσία πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζουν με μανία την παράταξη του κ. Κοκοτίνη. Αυτοί λοιπόν θεωρώντας όλους εμάς πως έχουμε ασθενή μνήμη μας τονίζουν κάθε πως οι μνημονιακές κυβερνήσεις καταστρέφουν τον Τόπο!!

Τον ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ δεν τους θεωρούν μνημονιακούς αφού το παλεύουν να εφαρμόσουν καλύτερα ό,τι πριν ενάμιση χρόνο κατήγγειλαν δημόσια. Όλοι αυτοί λοιπόν επειδή βλέπουν πως ο νυν Δήμαρχος δεν τους μοιράζει λεφτά όπως είχαν συνηθίσει έχουν επιδοθεί σε ένα κυνήγι μαγισσών εναντίον του κατηγορώντας τον πως είναι οξύθυμος και αντιδημοκρατικός!!! Κρίνουν δηλαδή την εκρηκτικότητα του νυν Δημάρχου αφού δεν έχουν να του προσάψουν πως είναι κλέφτης ή πως κακοδιαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα. Εμείς ως δεξιό ιστολόγιο αποφεύγουμε να γράψουμε για τα έργα που γίνονται (γιατί γίνονται) στην Πόλη μας αλλά βέβαια δεν είμαστε κομπλεξικοί στο να καταλάβουμε και να πούμε δημόσια πως η Διοίκηση Βαλασόπουλου είναι καλύτερη από τις προηγούμενες των Αναγνώστου , Γεωργάκη και Κιντή.

Με πολύ λιγότερα χρήματα πετυχαίνει πράγματα που οι άλλες δεν είχαν καν φανταστεί. Βέβαια εμάς δεν μας αφορά αυτό αφού είμαστε ένα ιστολόγιο που προωθεί συγκεκριμένη ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. Εκπροσωπούμε μια ομάδα συμπολιτών μας που πιστεύουν πως η κυριαρχία της αριστεράς στα πολιτικά πράγματα του τόπου από την πτώση της Χούντας και μετά μας έφερε σε αυτά τα τραγικά χάλια.


Επομένως όσοι θεωρούν πως γίναμε φανατικοί οπαδοί του Βαλασόπουλου που ενστερνίστηκε στα νιάτα του την αριστερή ιδεολογία και πάλεψε για αυτήν είναι για εμάς μια συκοφαντία που δεν θα μείνει αναπάντητη. Φανατικοί δεν μπορούμε να γίνουμε , άλλες οι δικές μας αξίες άλλες του νυν Δημάρχου. Όμως μην περιμένουν από εμάς να κάνουμε μια αστεία αντιπολίτευση μιλώντας συνέχεια για ασήμαντες παραλείψεις της νυν δημοτικής αρχής.


Εμάς μας αγκάλιασαν και θα συνεχίσουν να μας αγκαλιάζουν όλοι ανεξαρτήτως ιδεολογίας γιατί από εμάς μαθαίνουν σκάνδαλα. Έμαθαν για την κακοδιαχείρηση στον Ευώνυμο , θα μάθαιναν και για την κακοδιαχείρηση Γεωργάκη εάν υπήρχαμε τότε στο διαδίκτυο και φυσικά θα ήμασταν εναντίον του Κιντή που άρχισε να διαλύει μια Πόλη που για την συμμαζέψει ο Βαλασόπουλος θα χρειαστεί όχι 9 χρόνια που θα είναι Δήμαρχος αλλά σαράντα!!! Γιατί αναγκασμένος να δουλεύει με τον υπάρχοντα μηχανισμό μόνο ως "τραμπούκος" μπορεί να φέρει κάποιο αποτέλεσμα. Και έχει να επιδείξει πως οι "τραμπουκισμοί" του και οι φωνές του έφεραν αποτέλεσμα όταν εργαζόμενοι αρνήθηκαν να κάνουν το αυτονόητο. Να δουλέψουν στην ειδικότητα για την οποία διορίστηκαν στο Δήμο. Οι ανακοινώσεις των εργαζομένων που έχουν βγει εναντίον του κατά καιρούς είναι η απόδειξη πως επιτέλους υπάρχει Δήμαρχος στην Πόλη και όχι μια κοιμισμένη μαριονέτα που τον κάνουν ό,τι θέλουν ανίκανοι και τεμπέληδες συνδικαλιστές.


Για το λόγο αυτό και όσο θα βλέπουμε πως ο Δήμος μας πάει μπροστά και όχι πίσω εμείς θα στηρίζουμε αυτές του τις επιλογές. Όχι δεν θα γίνουμε ποτέ σοσιαλιστές δεν είμαστε , δεν θα γίνουμε γιατί δεν μπορούμε. Θα παραμείνουμε να υπερασπιζόμαστε εδώ τον Λευκό άνθρωπο , τον Δυτικό Πολιτισμό και κυρίως την κοινή λογική. Μια λογική που τείνει να επικρατήσει στις ΗΠΑ μέσω του Τράμπ και που εδώ οι εγχώριοι "δεξιοί" δεν θέλουν να κατανοήσουν!!!  Σήμερα στα hot spot της Πατρίδας μας δεν μένουν μόνο εξαθλιωμένοι άνθρωποι μιας διαφορετικής θρησκείας , μπορεί να μένουν και αυτοί.

Όμως μένουν οι επόμενοι μαχητές του ISIS που θα συνεχίσουν να μας μισούν για όλα τα δεινά της ανθρωπότητας. Γιατί το μίσος προς τον Λευκό Άνθρωπο, το μίσος προς τον Χριστιανισμό σε όλες του τις μορφές είναι για αυτούς μονόδρομος. Ούτε θα ενσωματωθούν από μια χρεοκοπημένη χώρα αλλά ούτε και θέλουν οι περισσότεροι. Δεν είναι λογικό να κάτσω να ασχολούμαι με το ποιος θα ξεστρατίσει και ποιος όχι. Άλλωστε έχουν όλες τις δικαιολογίες για να ξεστρατίσουν (ανεργία , άθλιες συνθήκες ζωής , κ.α ) δεν θα κάτσω να ελέγχω ποιος μουσουλμάνος θα γίνει τζιχαντιστής.


Αυτό που θα κάνω είναι να δημιουργήσω τέτοιες συνθήκες ώστε κανένας μουσουλμάνος να μην μπορεί να έρθει στην Ευρώπη. Και φυσικά δεν είμαι ο μόνος σε αυτόν τον κόσμο που έχει αυτή την άποψη. Υπάρχουν εκατομμύρια και στις ΗΠΑ, και στην Γαλλία , και στην Μεγάλη Βρετανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Αλλά είπαμε τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουμε με τα προφίλ όλων αυτών που βολεύτηκαν επί ΠΑ.ΣΟ.Κ και σήμερα μας κάνουν και τους κήρυκες της κάθαρσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: