ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο θυμόσοφος λαός μας λέει "να σου πάνε όλα δεξιά" και θα πάνε

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Ο θυμόσοφος λαός μας λέει "να σου πάνε όλα δεξιά" και θα πάνε

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΝΔ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΤΡΕΜΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΤΟ "ΞΥΠΝΗΜΑ" ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 
Οι εξελίξεις στο άλλο μου ιστολόγιο αναγκαστικά επηρέασαν και αυτό. Σας άφησα , μας αφήσατε αφού σε ένα κενό ιστολόγιο από ειδήσεις το μόνο που μπορείς να δεις είναι "μπαγιάτικα" νέα. Και φυσικά σε έναν κόσμο που τα πάντα αλλάζουν από λεπτό σε λεπτό και που στην ουσία όλα τα ίδια μένουν κανείς δεν ενδιαφέρεται τι γίνονταν στην Πόλη του πριν μερικούς μήνες.


Πλέον και ο χρόνος μας εκτός από την διάθεσή μας είναι μηδενικός ακόμα και για μια ανάρτηση. Άλλωστε όταν εδώ ξεκίνησε το εν λόγω ιστολόγιο είχαμε στο νου μας την καθημερινή παρουσία , την καταγγελία όλων όσων μας καθυστερούν ως κοινωνία και το κυριότερο η υπεράσπιση Ιδεών τις οποίες ουδέποτε θα εγκαταλείψουμε. Όλα αυτά μας έκαναν εύκολα να βρισκόμαστε στην κορυφή την οποία και χάσαμε όταν πλέον εγκαταλείψαμε την προσπάθειά μας.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΝΔ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Οι λόγοι έχουν γίνει σε όλες και όλους εσάς γνωστοί και φυσικά δεν έχουν να κάνουν σε καμιά περίπτωση με την δική σας στήριξη την οποία και είχαμε από άποψη αναγνωσιμότητας.

Επειδή έχουμε καιρό να τα πούμε και ίσως ακόμα περισσότερο να τα ξαναπούμε θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά για την αγάπη σας. Ακόμα και τώρα δεχόμαστε ηλεκτρονικά μηνύματα που μας καλούν να αφήσουμε τις εμμονές μας και να συνεχίσουμε. Όμως δεν είναι εμμονές όλα αυτά που με έκαναν να σταματήσω.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΝΔ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΑΡΡΑΣ

Είναι μια σκληρή πραγματικότητα που δεν με αφήνει να ασχοληθώ με τα δυο ιστολόγια που δημιούργησα. Θα μου ήταν πολύ εύκολο να προγραμματίζω μπαγιάτικες ειδήσεις για να φαίνεται πως κινείται το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ όμως ένα ιστολόγιο άποψης θέλει καθημερινό ή έστω εβδομαδιαίο γράψιμο αρκετών ωρών που πλέον δεν δύναμαι να κάνω.

Όσο για την τρέχουσα επικαιρότητα απαιτεί όπως ξέρουν όλοι οι "επαγγελματίες" του είδους 24ωρη παρακολούθηση αφού εάν θες έστω και να αναδημοσιεύεις ειδήσεις από ΑΠΕ-ΜΠΕ ή άλλες ιστοσελίδες θα πρέπει τουλάχιστον να τις παρακολουθείς. Στα σημαντικά που έγιναν όσο δεν τα λέγαμε είναι μια μεγάλη κινητικότητα στο χώρο της δεξιάς στην Πόλη μας. Μάλιστα άνοιξαν μετά από χρόνια και γραφεία του κόμματος της ΝΔ  στη γωνία της Λεωφόρου Μαρίνου Αντύπα και Μπουμπουλίνας.


eustathopoulos
Το γεγονός πιστώνεται κατά κύριο λόγο στον νέο και δραστήριο από ό,τι αποδεικνύεται Πρόεδρο της ΤΟ ΝΔ κ. Ευστάθιο Ευσταθόπουλο αλλά και σε παλιά και νέα μέλη που βοηθάνε όσο αντέχουν. Να θυμίσουμε γιατί όλο και κάποιος θα το θυμηθεί πως δεν στηρίξαμε για πρόεδρο της Τ.Ο τον κ. Ευσταθόπουλο και είχαμε γράψει πως και οι δυο υποψήφιοι μας φαίνονταν "λίγοι" για να τραβήξουν το βάρος της ανασύστασης της κεντροδεξιάς στην Πόλη μας. Χαιρόμαστε που αρχικώς μας διαψεύδει και θα χαρούμε περισσότερο εάν καταφέρει να υπάρξει και στην Πόλη μας οριστική επικράτηση της δεξιάς έναντι στα ψεύδη της αριστεράς που πληρώνουμε πολύ ακριβά όλοι μας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙς ΝΔ

Αλλά τα γραφεία είναι η μια πτυχή της "ανάστασης" της δεξιάς στην Πόλη μας , το πιο σημαντικό είναι πως αρχίζουν και δραστηριοποιούνται δεξιά στελέχη με πείρα σε θέσεις ευθύνης με την ιδέα να κατέβουν στην Πόλη μας για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης το 2019. Μπορεί να είναι ακόμα πολύ νωρίς αλλά το ενδιαφέρον στο να βρεθεί μια ισχυρή προσωπικότητα απέναντι στον Δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλου που έχει κερδίσει ήδη δυο εκλογικές αναμετρήσεις είναι κάτι το οποίο θα φανεί στην πορεία εάν επιτευχθεί.

Μέχρι τότε ίσως έχουμε λύσει και τα δικά μας προβλήματα ελλείψεως χρόνου και μπορούμε να συνεισφέρουμε στην καθημερινή σας πληροφόρηση για ό,τι συμβαίνει σε αυτή την Πόλη.

Μια Πόλη που λεηλατήθηκε επί 12 χρόνια από έναν κομμουνιστή Δήμαρχο, και στη συνέχεια επί 16 χρόνια πέρασε στα χέρια του Πασόκου Γεωργάκη για να κάνει πολλά έργα δυσανάλογα όμως με τα χρήματα που "χάθηκαν" σε τσέπες φίλων και ημετέρων. Για όλα αυτά που καταγγέλθηκαν δημόσια η επόμενη δημοτική αρχή του Γιάννη Αναγνώστου δεν φέρθηκε έξυπνα .

Να φέρει δηλαδή έναν ορκωτό λογιστή και να οδηγηθεί η όλη ιστορία στη Δικαιοσύνη με αποτέλεσμα σήμερα η ίδια να καλείται να λογοδοτήσει για το σκάνδαλο κακοδιαχείρησης στον ΕΥΩΝΥΜΟ ΑΕ, που ήταν ΠΤΑΙΣΜΑ μπροστά σε αυτά που συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά αυτά έχουν κριθεί σε πολιτικό επίπεδο και ο λαός της Πόλης αποφάσισε έστω και αργά και ελέω κρίσης πως πρέπει να περάσει σε διοικήσεις πιο συνετές στα οικονομικά και με ορατά αποτελέσματα στα οικονομικά μεγέθη.

Εάν ρωτήσετε πόσα χρώσταγε ο Δήμος τα προηγούμενα χρόνια ουδείς θα σας απαντήσει. Πολύ απλά γιατί ήταν λέει διαδεδομένο οι δήμοι να είναι φεσωμένοι μέχρι τα μπούνια. Ωραία λογική αλλά όχι δεξιά όπως την εννοούμε εμείς. Είμαστε νοικοκυραίοι και στα οικονομικά και δεν μοιράζουμε δεξιά και κυρίως αριστερά ευρώ για μερικές ψήφους.

Άλλωστε ποιος θα έστηνε αδριάντα σε έναν κομμουνιστή την ώρα που ο υπαρκτός σοσιαλισμός είχε καταρρεύσει;

Η δεξιά της Πόλης μας το πέτυχε και αυτό την ώρα που στον γειτονικό μας Βύρωνα η αριστερά της εποχής είχε χάσει κατά κράτος από έναν Δήμαρχο που δεν τους έκανε τέτοια χατίρια!!

Τέτοια λάθη δεν βλέπουμε από τον νυν Δήμαρχο που έχει σπουδάσει στους κομμουνιστικούς "παραδείσους".

Φαίνεται όσα είδε εκεί δεν του αφήνουν κανένα περιθώριο από τέτοια χτυπήματα κατά της Αστικής μας Δημοκρατίας.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΝΔ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΑΡΡΑΣ
Γιατί όταν κάνεις άγαλμα σε κάποιον που ήταν οπαδός του Λένιν, του Χότζα, και του Τσαουσέσκου και πίστευε στον "πατερούλη" Στάλιν ή είσαι αντιδημοκράτης ή αφελής. Και σίγουρα το δεύτερο ισχύει γιατί η διοίκηση του Γιάννη Αναγνώστου δεν έδωσε τέτοια δείγματα.

Και επειδή ο κομμουνισμός είναι ένα φάντασμα που δεν θα αναβιώσει ποτέ ξανά στην γειτονιά μας , ας έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως τέτοιες απερίσκεπτες ενέργειες δυναμώνουν το άλλο άκρο που επιζητεί και αυτό να διαλύσει την αστική μας δημοκρατία για να φέρει την μαύρη χούντα του.

Αυτά προς το παρόν και ελπίζω την επόμενη φορά που θα τα πούμε και πάλι να σας έχω πιο ευχάριστα νέα για το μέλλον της δεξιάς της Πόλης μας.

Γιατί ο απλός λαός που έχει γνώση λέει "να σου θα πάνε δεξιά" και θα ΠΑΝΕ.....

Σ.Μ

ΥΓ: Οι φωτογραφίες είναι αρχείου επομένως τυχαίες .............

Δεν υπάρχουν σχόλια: