ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όλο και περισσότεροι νέοι της πόλης μας λένε ΟΧΙ στον κομμουνισμό

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Όλο και περισσότεροι νέοι της πόλης μας λένε ΟΧΙ στον κομμουνισμό

Όταν θέλουμε να πούμε ονόματα το κάνουμε. Σε προηγούμενο άρθρο μου έκανα αναφορά για το σύνολο των ιστοσελίδων που δραστηριοποιούνται στην Ηλιούπολη και πουλάνε διαφημιστικό χώρο. Πολλά από αυτά δεν είναι στενά τοπικά αλλά περιλαμβάνουν όλα τα νότια προάστια και όχι μόνο.




 Χαιρόμαστε βέβαια που για τις αναφορές μας αυτές παίρνουμε συγκεκριμένες απαντήσεις από κάποιους μέσω σχολίων. Εμείς δεν καθορίζουμε το πόσο μπορεί ο άλλος να κοστολογεί την διαφήμιση στην ιστοσελίδα του , ούτε βέβαια είπαμε ποτέ πως δεν εκδίδονται τιμολόγια. Άλλωστε εμάς δεν μας αφορούν οι επιχειρηματικές συναλλαγές των άλλων.

Απλώς τονίσαμε πως η τοπική μας κοινωνία είναι υποψιασμένοι στο τι ακριβώς εξυπηρετεί ο καθένας από εμάς. Εδώ π.χ όσοι μας διαβάζουν μας θεωρούν είτε τρελούς είτε απόλυτα ιδεολόγους. Βέβαια αυτή η δική μας "τρέλα" είναι ενοχλητική γιατί θέτει ερωτήματα και δεν παίρνει ατυχώς για τους επικριτές μας  συγκεκριμένες απαντήσεις.

Από όλες τις δημοτικές παρατάξεις μας διαβάζουν παρόλο που γνωρίζουν πως έχουμε συγκεκριμένη ιδεολογική κατεύθυνση. Η δημοτική παράταξη μάλιστα του ΚΚΕ μας θεωρεί το "αυγό του φιδιού" για την πόλη μας.


Εμείς δηλαδή με τις δεκάδες αναρτήσεις εναντίον κάθε μορφής φασισμού μέσα από τα δυο ιστολόγια που διαθέτουμε χαρακτηριζόμαστε από τους οπαδούς του Στάλιν ως αντιδημοκρατικοί! Ο παραλογισμός ο δικός τους είναι φανερός σε όσους έχουν γαλουχηθεί με τις αξίες του δυτικού κόσμου αλλά ατυχώς για την πατρίδα μας υπάρχουν ακόμα οι μειοψηφίες που θεωρούν πως δεν ανήκουμε σε αυτόν.


Αλλά αφού απαντήσαμε πως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με κανέναν απλώς επισημαίνουμε καταστάσεις συνεχίζουμε στο σημερινό μας "παραλήρημα" όπως θα το χαρακτήριζαν και οι "σύντροφοι" της πόλης μας.

Εάν και το 2019 δεν φαίνεται κοντινό και θα ματώσουμε να φτάσουμε έως εκεί, πολλές δημοτικές παρατάξεις αρχίζουν με τα εθιμοτυπικά μηνύματα να προσπαθούν να ανιχνεύσουν τις προθέσεις των δημοτών μας όσον αφορά τις δημοτικές του 2019.

Εμείς από εδώ θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως η δύναμη της δεξιάς στη πόλη μας είναι σε συνεχή ανοδική τάση. Χρόνια τώρα θεωρείται πως ουδείς αμιγώς δεξιός μπορεί να κερδίσει τον δήμο.

Σας λέμε λοιπόν για να μην έχετε ακόμα τις αυταπάτες σας πως εάν δουλευτεί σωστά η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί θα μπορούσε να βγάλει δήμαρχο με 51% και να είναι κάποιος με απόψεις όχι απλώς δεξιές αλλά καραδεξιές.

Το δυστύχημα είναι πως όσο κάποιοι θεωρούν πως η πόλη μας είναι "κόκκινη" τόσο προχωρούν σε λάθος κινήσεις.

Η νεολαία της πόλης μας π.χ δεν έχει καμιά επαφή με κομμουνιστικές ιδέες και απόψεις. Είναι περισσότερο συντηρητική από ποτέ και δυστυχώς έχει έντονες ρατσιστικές απόψεις.

Λέμε δυστυχώς γιατί εμείς δεν θεωρούμε πως κάποιος πρέπει να κρίνεται από το χρώμα του δέρματός του. Αλλά από τον πολιτισμό που κουβαλάει και τον τρόπο ζωής που ζει.

Δεν μπορούμε λοιπόν να δεχθούμε πως ένας μουσουλμάνος που δεν σέβεται τις γυναίκες και τις θεωρεί πράγματα μπορεί να ενσωματωθεί στον δυτικό κόσμο.

Δεν σεβόμαστε καμιά θρησκεία που δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν υποστηρίζουμε κανέναν ο οποίος αμφισβητεί την ανωτερότητα του δυτικού μας πολιτισμού έναντι ΟΛΩΝ των άλλων.

Και δεν μιλάμε βέβαια για μια ανωτερότητα που στηρίζετε στην στρατιωτική ισχύ και μόνο αλλά σε έναν τρόπο ζωής που έχει επικρατήσει γιατί άλλο πράγμα το μπικίνι και άλλο η μπούργκα!

Οι δικές μας λοιπόν ξεκάθαρες απόψεις πάνω σε όλα τα θέματα έχουν οδηγήσει τους ιδεολογικούς μας αντιπάλους σε απόγνωση.

Τα παραμύθια των κομμουνιστικών παραδείσων, οι ψευτοήρωες τύπου Άρη Βελουχιώτη, οι αυταπάτες της αριστεράς, οι δήθεν δημοκράτες λάτρεις του Φιντέλ Κάστρο αλλά ακόμα και όσοι προφασίζονται δήθεν αντιδημοκρατικές συμπεριφορές για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους μικροπολιτικά συμφέροντα γίνονται από εμάς θέματα αναρτήσεων που αμφισβητούν την "αλήθεια" που χρόνια σας σερβίρουν.


Για τον λόγο αυτό και με κάθε τρόπο θα προσπαθήσουν να μας φέρουν στα "μέτρα" τους. Και επειδή δεν θα το καταφέρουν θα επικαλούνται την "τρέλα" μας ως δήθεν δικαιολογία για όσα ισχυριζόμαστε αλλά με στοιχεία.

Καλούμε λοιπόν πρώρα από όλα την νεολαία της πόλης μας να δείχνει χωρίς καμιά ενοχή την απέχθεια που νιώθει σε όσους μας οραματίζονται ακόμα ως Βόρεια Κορέα.

Τους καλούμε λοιπόν, να σπάσουν αυτό τον "καθωσπρεπισμό" που επιβάλλει να συνομιλούν με βεβαιωμένους εχθρούς της αστικής μας δημοκρατίας.

Τι έχουν δηλαδή να συζητήσουν με όσους θεωρούν πως απολυταρχικά καθεστώτα είναι η λύση στα δικά μας προβλήματα;

Με ιδιαίτερη χαρά βλέπω πως πλέον οι περισσότεροι που μας διαβάζουν είναι κάτω των 30 ετών. Είναι δείγμα πως σε αυτή την πόλη υπήρχαν πάντα νέοι που είχαν κουραστεί από την προπαγάνδα της αριστεράς και βλέπουν πως υπάρχουν και μέσα που αμφισβητούν ευθέως και την ηθική της που είναι ανύπαρκτη αλλά και τους δρόμους χωρίς γυρισμό που προτείνει και οδηγούν στην απόλυτη καταστροφή της χώρας μας.

Βέβαια όλα αυτά που γράφουμε εδώ θα αποτυπωθούν και στις κάλπες που θα στηθούν το 2019 και θα αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά τα λεγόμενά μας.

Σας λέμε από τώρα πως τα ποσοστά που θα πάρουν οι παρατάξεις που έχουν σαφή δεξιό προσανατολισμό θα είναι συντριπτικά.

Μπαίνουμε ακόμα και εμείς στον πειρασμό να συμμετέχουμε εκ των έσω γιατί το "πετροβόλισμα" ήταν πάντα αριστερή πρακτική.

Εάν δούμε πως πάμε πάλι σε δημοτικές εκλογές χωρίς σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό και με δημοτικές παρατάξεις γρίφους θα δημιουργήσουμε εμείς μια με σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό.

Οι μέρες που η αριστερά στην πόλη μας κυριαρχούσε έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και οι μαύρες μνήμες της διοίκησης της πόλης από τον κομμουνιστή δήμαρχο Δ. Κιντή μας θυμίζουν απλώς πως ο αγώνας για δημοκρατία πρέπει να είναι διαρκής και αδιάκοπος.

Γιατί και το 2014 οι δημότες της πόλης μας επέλεξαν πως ο δήμος μας θα παραμείνει δημοκρατικός και έτσι δεν έπεσε στα χέρια των νεοκομμουνιστών του Κοκοτίνη.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: