ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ναι τελικά για όλα φταίω εγώ!!

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Ναι τελικά για όλα φταίω εγώ!!

Μου είναι πολύ ευχάριστη η κριτική καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη όσων δεν με γνωρίζουν. Όμως η κριτική από άτομα που θεωρώ "δικά" μου ήταν κάτι που πάντα με ενοχλούσε. Μια κριτική που φυσικά δεν έχει σκοπό να μου δείξει το λάθος μου αλλά να με "τιμωρήσει".


Η "τιμωρία" κάθε φορά αλλάζει και γίνεται πιο ευφάνταστη. Έχουμε εξαντλήσει όλο τα στάδια γιατί κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια! Μυρίζει όμως πλέον άσχημα και απωθεί όσους δεν αντιλαμβάνονται πως ο χρόνος δεν είναι μόνο γιατρός αλλά και ο μόνος ικανός να σου δείξει την αλήθεια. Μια αλήθεια που δεν μπλοκάρεται, δεν διαγράφεται και κυρίως δεν ξεπερνιέται.


Τώρα το ποιος την κατέχει και το ποιος φταίει για ό,τι έχει συμβεί είναι κάτι που δεν μπορεί να αναλυθεί αλλά ούτε και να μπει σε δημόσιο διάλογο. Γιατί δεν είναι καλλιστεία και δεν κερδίζει ο πιο όμορφος, κερδίζει ο πιο συνεπής όλα αυτά τα χρόνια.

Έτσι είναι και στα ιστολόγια της πόλης μας , νικητής θα είναι όχι ο πιο όμορφος ή ο πιο πλούσιος αλλά αυτός που θα μείνει. Και για να μείνεις πρέπει να υπηρετείς πιστά όσα πρεσβεύεις.


Εμείς εδώ δεν το κάνουμε καθημερινώς και τώρα που αρχίσαμε και πάλι βλέπουμε πως τελικά είναι πολύ εύκολο να σε διαβάζουν όταν έχεις κάτι να τους πεις. Και σε αυτή την πόλη είναι τόσο πολλοί αυτοί που διαβάζουν τις "ανοησίες μας" που ούτε εμείς φανταζόμασταν το 2013 όταν  ξεκινούσαμε από εδώ πως υπάρχουν.


Μια τοπική κοινωνία βαθύτατα συντηρητική και θρησκευόμενη, μια τοπική κοινωνία που από λάθος των τοπικών στελεχών της δεξιάς αφέθηκε για δεκαετίες να φαντάζει αριστερή. Όμως πλέον δεν είναι ,και θα δείτε στις προσεχείς εκλογές όποτε αυτές και εάν  γίνουν πως θα έχουμε και πάλι δίκιο.

 Αλλά είπαμε σήμερα δεν γράφουμε για εσάς αλλά για άλλους και φυσικά δεν μας αρέσει καθόλου να χάνουμε το δίκιο μας. Μα και κερατάς και δαρμένος είναι κρίμα από τον Θεό!!!

ΥΓ: Τις επόμενες εβδομάδες θα κυκλοφορήσει σε ΜΜΕ τηλεφωνική υποκλοπή της ΕΥΠ , τώρα εάν θα αναρτηθεί ευρέως και από ποιους δεν γνωρίζουμε ακόμη. Γνωρίζουμε πως πρόκειται για υποκλοπή του 2013 και αφορά μπράβο που εμπλέκεται στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια.

Αυτά προς το παρόν και καλά  μυαλά σε όλους μας.

Σ.Μ   

Δεν υπάρχουν σχόλια: