ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο μηχανισμός λένε πως είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει το χιόνι

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Ο μηχανισμός λένε πως είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει το χιόνι

Ας ελπίσουμε να μην χιονίσει και άλλο. Το ελάχιστο χθεσινό χιόνι "καθήλωσε" πολλούς ηλικιωμένους συμπολίτες μας.

Ξύπνησαν το πρωί για να πάνε για τον καφέ τους αλλά δεν τόλμησαν να ξεμυτίσουν. Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές για το πόσο μπορεί να αλλάξει την ζωή μας προς το χειρότερο μια χιονόπτωση.


 Εάν συνεχίσει σήμερα το βράδυ ή αύριο Παρασκευή θα δείξει και την γύμνια του κρατικού μηχανισμού αλλά και σε τοπικό επίπεδο αφού το αλάτι δεν θα είναι αρκετό όχι για να ανοίξει τους δρόμους αλλά ούτε για να μειώσει την θερμοκρασία που για κάποιους από εμάς είναι βασικός εχθρός για την ήδη επιβεβαρυμένη υγεία μας.

Κάνοντας μια βόλτα στο διαδίκτυο βρήκαμε πολλές φωτογραφίες από την πόλη μας. Τις κλέψαμε λοιπόν και τις βάζουμε για να τις δείτε μαζεμένες εδώ και για να ντύσουν και το ξενέρωτο σημερινό μας κείμενο. Γιατί δεν πάγωσε το σώμα μας από τον χιονιά μέσα στην σπιτική θαλπωρή η θερμοκρασία θυμίζει φθινόπωρο.

Αλλά δεν είναι μέρες αυτές για πολλά λόγια. Ας σας δούμε τις παγωμένες φωτογραφίες και ας αναλογιστούμε όλοι μας πως συνάνθρωποί μας με τέτοιο καιρό δεν έχουν που να μείνουν και είναι άστεγοι.

Μάθαμε πως ο Δήμος για αυτές τις μέρες θα λειτουργεί χώρους με θέρμανση. Μέσα στην σελίδα του μπορείτε να βρείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για αυτό.

Μάθαμε επίσης πως ενόχλησε πολύ η αναφορά μας και η προαναγγελία του  ρεπορτάζ μας για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.

Μάλλον θα είναι και το βασικό μας θέμα που θα εξελιχθεί σε σκάνδαλο κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος και θα μας πάει μέχρι το τέλος του έτους!!

Δεν υπολογίσαμε πολλά που μας ανέφεραν χθες τηλεφωνικά Ηλιουπολίτες που μένουν στην πόλη από το 1953!!!!

Χαρήκαμε ιδιαίτερα που μας διαβάζουν τόσο μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι Δεν πιστεύαμε ποτέ πως αυτές οι γενιές θα είχαν πρόσβαση στην νέα τεχνολογία μέσω των εγγονών τους!!!

Αυτά και επειδή θα ακολουθήσει σειρά κειμένων σήμερα θα τα ξαναπούμε σε λίγο ,βλέπετε το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης έχει πολύ παρασκήνιο και κυρίως οσμή σκανδάλου.

Γιατί κανείς δεν είναι τρελός να πετάει 200.000 ευρώ το χρόνο για να συντηρεί ένα έκτρωμα. Κάτι υπάρχει και έχετε το δικαίωμα να το μάθετε.

Εμείς ευχαριστούμε για τα δεκάδες ηλεκτρονικά σας μηνύματα και φυσικά θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε αυτές τις σπατάλες.

Είσαστε τελικά πολλοί , είσαστε πάνω από το 40% του συνολικού πληθυσμού της πόλης μας όσοι διαφωνείτε με την λειτουργία του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης.

Ατυχώς όμως για εσάς έχετε ψηφίσει δημοτικές παρατάξεις που θέλουν την λειτουργία του. Θέλουν δηλαδή τα παιδιά της πόλης μας να μαθαίνουν το ψέμα της δικής τους αριστερής εκδοχής.

Το απόστημα θα σπάσει , το Μουσείο που έχει χτιστεί "αυθαίρετα" δεν θα συνεχίσει να παίρνει 200.000 και 300.000 ευρώ τον χρόνο για να μην προσφέρει απολύτως τίποτα.

ΥΓ: Οι φωτογραφίες είναι από το ιστολόγιο ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  που ήδη βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις σας, και για τον λόγο αυτό δέχεται άδικες επιθέσεις ο δημιουργός του ενεργός πολίτης Άγγελος Κάνδηλας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: