ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η "δυστυχία" να είσαι ψηφοφόρος της ΧΑ στην Ελλάδα

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Η "δυστυχία" να είσαι ψηφοφόρος της ΧΑ στην Ελλάδα


Ο λαϊκισμός της Χρυσής Αυγής έχει απασχολήσει πολλάκις αυτό το ιστολόγιο. Βλέπεις όταν είσαι εθνικιστής και βλέπεις τον Παναγιώταρο και τον Κασιδιάρη να σου λένε πως αγαπάνε την πατρίδα και είναι και αυτοί εθνικιστές! δεν γίνεται να μείνεις βουβός.

Θα τονίσεις τις διαφορές ή καλύτερα την άβυσσο που σε χωρίζει με όλους αυτούς τους βουλευτές της Χ.Α που παίζουν με την νοημοσύνη μας.



Μετά τα τάγματα εφόδου, τις κόντρες με όλα τα σοβαρά εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης αλλά κυρίως με το γεγονός πως στις τάξεις της Χρυσής Αυγής οι Αλβανοί κάνουν πάρτι (αφού  θεωρούνται για αυτούς τους Ελληναράδες της Χ.Α ) ίδια ΦΥΛΗ με την δική μας! έχουμε τώρα και τα ταξιδάκια αναψυχής με τον Πάνο Καμμένο σε διάφορα ακριτικά νησιά.


Το γελοίο του πράγματος είναι πως η Χ.Α μέσα από την επίσημη σελίδα της εξηγεί στους ατυχείς αναγνώστες της τους εθνικούς λόγους που επέβαλλαν αυτό τους το ταξίδι.

Από την άλλη πλευρά η συνύπαρξη με τους Συριζαίους και τους Ανέλ καθόλου δεν μας έκανε εντύπωση αφού και οι τρεις μαζί έκαναν την ανοησία(για να αρπάξουν τις καρέκλες) να ρίξουν την κυβέρνηση Σαμαρά τον Ιανουάριο του 2015 για να οδηγηθούμε στα τωρινά μας χάλια.


Όσο κριτική και εάν κάναμε στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου δεν πέσαμε στην χυδαιότητα διαδικτυακών τόπων που τότε μιλούσαν για δοσιλόγους που υπέγραφαν μνημόνια ενώ τώρα δεν βγάζουν ούτε κιχ για αυτά.

Τελικά δεν μας λένε θέλουν τα αφεντικά τους ακόμα να πάμε στην δραχμούλα να μην έχουμε ούτε χαρτί υγείας ή δεν τους νοιάζει πλέον αυτό το ενδεχόμενο;

Αλλά ας πάμε στους παραλογισμούς της Χ.Α

Πρώτα από όλα διεκδικούν αποζημιώσεις από τους Γερμανούς την ώρα που υμνούν όσους συνεργάστηκαν επί κατοχής μαζί τους.

Δεν λένε ξεκάθαρα εάν επιθυμούν επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα.

Δεν ξεκαθαρίζουν σε ποιο σημείο διαφέρουν από το ΚΚΕ , εκτός από το γεγονός πως πιστεύουν ο ένας στον κόκκινο φασισμό και ο άλλος στον μαύρο.

Στελέχη τους κάνουν συνεχώς αλλοπρόσαλλες δηλώσεις για εθνικά θέματα.

Συνέχεια τα τελευταία χρόνια ανακαλύπτουμε μέλη τους όπως ο Ρουπακιάς που παλιότερα ανήκαν στο ΚΚΕ.

Ο Κασιδιάρης κάνει την μια ρωσόφιλη δήλωση μετά την άλλη και παρόλο που δεν αποχωρίζεται τα αμερικανικά τζιν προσπαθεί να μας πείσει για την "αγιότητα" του Πούτιν.

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος ενώ έχει πάρει την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα δεν κάνει εκκαθαρίσεις στο κόμμα του ώστε να απαλλαγεί μια για πάντα από εγκληματικά στοιχεία που είναι μέλη τους.


Τι σχέση π.χ μπορεί να έχει ο Λαγός με τον Νίκο Μιχαλολιάκο ,ασφαλώς και καμιά.

Πως είναι δυνατόν σε δέκα εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες να βρήκαν αυτούς να κατεβάσουν για βουλευτές.

Πολλοί δεν ξέρουν να μιλήσουν , ενώ άλλοι έχουν περιπέτειες με την Δικαιοσύνη που δεν άπτονται των πολιτικών τους φρονημάτων και που προεκλογικά θα βγουν πάλι φόρα-παρτίδα στα ΜΜΕ.

Γιατί στο ευρωκοινοβούλιο δεν πήγαν με την μεγάλη ομάδα εθνικιστών της Λεπέν;

Γιατί πήγαν σε μια ομάδα στο Ευρωκοινοβούλιο όπου ανήκουν όλοι οι γραφικοί της Ε.Ε;

Σε αυτά τα ερωτήματα δεν θα απαντήσουν ΠΟΤΕ οι Χρυσαυγίτες. Άλλωστε εκτός από το να ασκούν κριτική σε όσους θεωρούνται  για αυτούς στόχους δεν προσφέρουν καμιά άλλη υπηρεσία στο Έθνος.

Τα έχουν καλά με τον Βαγγέλη  Μαρινάκη και φαίνεται αυτό ακόμα και στους αδαείς με τα πράγματα.

Όμως εμείς γνωρίζουμε πως ο τελευταίος έχει αποφασίσει να τους "αδειάσει" από το άρμα του.

Το κάνει για λόγους όχι πολιτικούς ,αλλά για λόγους που εξυπηρετούν τα επιχειρηματικά του συμφέροντα.

Αύριο στην εξουσία θα έρθει η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη που ως φιλελεύθερος που είναι, δεν μπορεί να έχει καμιά επικοινωνία με Κασιδιάρηδες, Μιχαλολιάκους και Παππάδες.


Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Χρυσή Αυγή είναι ένας θίασος λαϊκισμού που δίνει κακές παραστάσεις και προσβάλλει την χώρα μας.

Στην χώρα που οι Γερμανοί κατέσφαξαν τους παππούδες μας , μισό εκατομμύριο Έλληνες και Ελληνίδες ψήφισαν τους νοσταλγούς του Χίτλερ.

Όχι δεν είναι παραστρατημένοι ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ του κερατά είναι όπως και αυτοί που δεν έβλεπαν πως ο Φιντέλ Κάστρο ήταν ένας στυγνός δικτάτορας.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: