ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άνοιξαν τα γραφεία της ΝΔ στην Ηλιούπολη

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Άνοιξαν τα γραφεία της ΝΔ στην Ηλιούπολη

Απέκτησε και πάλι "σπίτι" η ΝΔ στην πόλη μας και έτσι το 30% των συμπολιτών μας που είναι κεντροδεξιοί καλό θα είναι να έχουν μια επαφή με το μεγαλύτερο κόμμα της κεντροδεξιάς. Υπάρχουν βέβαια και οι "ακραίοι" άλλωστε είναι εποχές που ενισχύονται παγκοσμίως οι τάσεις αμφισβήτησης του καπιταλιστικού μας συστήματος. Υπάρχουν λοιπόν πολλές εκφάνσεις της δεξιάς.


Έχουμε και λέμε λοιπόν: ΝΔ, Νέα Δεξιά, Χρυσή Αυγή, ΑΝ.ΕΛ , Ποτάμι , ΛΕΠΕΝ, Εθνική Συμμαχία, Εθνικό Μέτωπο, είναι οκτώ κόμματα που "αλιεύουν" ψηφοφόρους από αυτό που παλιά λέγαμε κακώς θα έλεγα εγώ συντηρητικό κομμάτι της κοινωνίας μας.

Γιατί βέβαια η δεξιά ποτέ δεν ήταν συντηρητική όπως και η αριστερά δεν ήταν ποτέ προοδευτική.

Πως μπορείς δηλαδή να αποκαλείσαι προοδευτικός όταν θαυμάζεις έναν δικτάτορα σαν τον Φιντέλ Κάστρο που καταπατούσε και ακόμα το καθεστώς του καταπατά βασικά ανθρώπινα δικαιώματα.

Αλλά αυτά θα έχουμε καιρό να τα λέμε σε καθημερινή βάση. Σήμερα απλώς ήθελα να σας εκφράσω το πόσο ωραία ένιωσα όταν είδα πως επιτέλους η ΝΔ έχει και πάλι γραφεία στην πόλη μας.

Θα ήθελα για αυτό να ευχαριστήσω δημόσια τον νέο Πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Ηλιούπολης Ευστάθιο Ευσταθόπουλο.

Να τονίσω πως δεν ψήφισα κανέναν από τους δυο υποψήφιους Προέδρους στις εσωκομματικές εκλογές στην πόλη μας. Πήγα μόνο και ψήφισα για τα μέλη της τοπικής.

Άλλωστε μετά την επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές ένιωσα (και μάλλον είμαι) πιο απομακρυσμένος από τον πυρήνα  του κόμματος που μετακινήθηκε με αυτήν την εκλογή προς το κέντρο.

Δεν πειράζει όμως άλλωστε τόσα χρόνια η ΝΔ κατά την ταπεινή μου άποψη είχε μόνο δυο δεξιούς Προέδρους τον μακαρίτη τον Ευάγγελο Αβέρωφ και φυσικά τον Αντώνη Σαμαρά.

Ούτε ο ιδρυτής της (που νομιμοποίησε το ΚΚΕ) δεν υπήρξε αυτό που θα έλεγα καθαρόαιμος δεξιός , ούτε φυσικά ο ανιψιός του ο Κώστας Καραμανλής που παθαίνει ακόμα αλλεργία όταν βλέπει πως στις τάξεις του κόμματος υπάρχουν ένας Μάκης Βορίδης και ένας Άδωνις Γεωργιάδης.

Αλλά αυτά δεν είναι του παρόντος προέχει ο αγώνας όλων για να φύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα από την εξουσία η καταστροφική κυβέρνηση της αριστεράς.

Για τον λόγο αυτό και επειδή δεν υπάρχουν πλέον τα απαιτούμενα κονδύλια για να συντηρηθούν τα γραφεία των πολιτικών κομμάτων.

Γνωρίζετε άλλωστε πως η ΝΔ χρωστάει αρκετά εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες , τα οποία βεβαίως προσπαθεί να τα αποπληρώσει , καθώς είναι ρυθμισμένα και εξυπηρετούμενα τα δάνειά της.

Για αυτό τον λόγο όσοι συμπολίτες μας έχουν ακόμα την οικονομική δυνατότητα καλό θα είναι να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Τ.Ο της ΝΔ Ηλιούπολης για να μιλήσουν με τα εκεί εκλεγμένα μέλη της διοίκησης ώστε να μπορέσουν να συντηρηθούν.

Το κόστος είναι μικρό και η αξία ύπαρξης γραφείων του κόμματος στην πόλη μας είναι ιδιαίτερα σημαντική και θα αναλυθεί σε άλλο άρθρο μου.


Τα γραφεία βρίσκονται επί της Λεωφόρου Μαρίνου Αντύπα στην γωνία που σχηματίζει με την οδό Μπουμπουλίνας.

Το σημείο εξυπηρετεί γιατί είναι κεντρικό και βολεύει τους συνδημότες μας. Αλλά αυτά είναι κάποια θέματα που θα συζητηθούν από τους φίλους και τα στελέχη της ΝΔ στην πόλη μας το προσεχές διάστημα.

Εμείς καλωσορίζουμε τα γραφεία στην πόλη μας και θεωρούμε πως το προσεχές διάστημα θα έχουμε να γράψουμε για μια σειρά θετικές δραστηριότητες και δράσεις που θα γίνουν από τα μέλη της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ Ηλιούπολης στην πόλη μας.

Αύριο σας έχω θέμα από τη ΝΔ , είδηση από τα κεντρικά του κόμματος που αφορά όλους σας.

Η φωτογραφία είναι φυσικά του Άγγελου Κάνδηλα που μέσα από το ολοκαίνουργο ιστολόγιο του ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  μας ενημερώνει για όσα θεωρεί πως πρέπει να ενδιαφέρουν όλους μας.

Να το επισκέπτεστε  αυτό το ιστολόγιο, να σας ενημερώσουμε πως  ήδη μας έχει ξεπεράσει σε επισκέψεις ,και αυτό είναι ένα πρώτο δείγμα για το πόσο καλό είναι.

Κάντε κλικ εδώ για να βγείτε στην κεντρική σελίδα του ιστολογίου ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: