ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το εφημεριδάκι της δημοτικής παράταξης ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Το εφημεριδάκι της δημοτικής παράταξης ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΦΑΝΗΚΕ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ 
Αφού οι άλλοι κοιμούνται η δημοτική παράταξη ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ διέμεινε σε χιλιάδες σπίτια της πόλης μας ένα εφημεριδάκι  μόλις 8 σελίδων για να ευχηθεί τα χρόνια πολλά για τις γιορτές και και να ενημερώσει τους πολίτες για κάποια από τα έργα της και τι έχει προγραμματίσει για το 2017.



 Οι άλλες δημοτικές παρατάξεις φυσικά και δεν έβγαλαν τίποτα. Είναι η σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση που κάνουν που δεν τους επιτρέπει φαίνεται πως πρέπει με κάποιο τρόπο να επικοινωνούν και αυτοί με τους δημότες τους. Θα έριξαν βέβαια τα εθιμοτυπικά τηλέφωνα ή mail σε κάποιους αλλά αυτοί είναι ήδη ψηφοφόροι τους και δεν απευθύνονται σε μελλοντικούς.

Το έργο αυτό το έχουμε ξαναδεί βέβαια όταν από το 2010 έως και το 2014 οι δημοτικές παρατάξεις που τάχα αμφισβητούσαν την διοίκηση Βαλασόπουλου επικοινωνιακά βρίσκονταν τουλάχιστον μια δεκαετία πίσω. Μάλιστα αυτοί που τάχα κατηγορούν εμάς επειδή γράφουμε αλήθειες αντιλαμβάνονται πως για ακόμη μια φορά το 2019 θα δικαιωθούμε εκ νέου.


Αλλά και πάλι θα φταίνε οι διασπαστές , οι δημότες που δεν αντιλαμβάνονται και κυρίως τα ΜΜΕ της τοπικής μας κοινωνίας που κανένα τους δεν είχε στηρίξει Βαλασόπουλο στις προηγούμενες εκλογές. Φυσικά ούτε εμείς είχαμε στηρίξει αφού ιδεολογικά ανήκουμε στο χώρο της δεξιάς με σαφέστατα αντικομμουνιστική ιδεολογική κατεύθυνση.

Να πληροφορήσουμε επίσης τους αντιπολιτευόμενους πως το βίντεο απολογισμού της διετίας της δημοτικής παράταξης ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ που φιλοξενήσαμε και εμείς στο ιστολόγιό μας το έχουν παρακολουθήσει μέχρι σήμερα χιλιάδες συμπολίτες μας.

Και βέβαια αυτό που είναι σημαντικό στις μέρες μας είναι εκτός από τις κοινωνικές δομές που προσπαθούν να απαλύνουν την ανθρωπιστική κρίση και η επικοινωνία του έργου της εκάστοτε δημοτικής αρχής.

Εάν γίνονται πράγματα και δεν τα αντιλαμβάνεται ο δημότης ή εάν δεν έχεις την δυνατότητα ή την θέληση να τον ενημερώσεις αλλά παραμένεις αδρανής ουδείς θα αντιληφθεί πως χρειάζεται αλλαγή σκυτάλης στο δήμο όταν θα παρουσιαστείς έξι μήνες πριν τις εκλογές και θα μιλάς για καταστροφές και ερείπια χωρίς μέχρι τότε να έχεις κάνει καμιά κινητοποίηση για κανένα ζήτημα του δήμου μας.

Βέβαια για να κάνεις κινητοποιήσεις χρειάζεται να πείσεις τον πολίτη να σηκωθεί από τον καναπέ του και για να γίνει αυτό θέλει να του παρουσιάσεις εναλλακτική και όχι ευχολόγια.

Από ευχολόγια άλλωστε χορτάσαμε. Υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν και ψευτοτσαμπουκάδες που μας οδήγησαν στα σημερινά μας χάλια.

Η ρήξη της αριστεράς δεν είναι ρήξη με το κατεστημένο το οποίο και η ίδια πιστά υπηρετεί αλλά είναι ρήξη με την κοινή λογική και την πραγματικότητα.

Σας τάζουν καλύτερες διοικήσεις και σας φέρνουν τεμπέληδες και άσχετους να διαχειριστούν το μέλλον των παιδιών σας.

Προσέξτε όσοι ακόμα πιστεύετε σε αριστερά δήθεν οράματα όπου κυβέρνηση η αριστερά στον κόσμο είχαμε πείνα , φτώχεια και δυστυχία.

Ρωτήστε τους νεοκομμουνιστές και τους κομμουνιστές της πόλης μας που έχουν εφαρμοστεί και τι έχουν αποφέρει όσα ζητάνε να γίνουν και στην πατρίδα μας.

Τα πρότυπά τους η Βενεζουέλα , η Βόρεια Κορέα αλλά ακόμα και η Κίνα μας δείχνουν ξεκάθαρα πως δεν πρέπει να ξεγελαστούμε από τις αυταπάτες τους.

Αυτή είναι η αριστερά , αυτή κυβερνάει και υπάρχει και η χειρότερη του Κουτσούμπα η οποία βέβαια δεν έχει καμιά τύχη να βγει με εκλογές και φαντάζεται "επαναστάσεις" και λαϊκές δημοκρατίες τύπου Βόρειας Κορέας.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σταύρο εσύ που γυρνάς στην πιάτσα μήπως ξέρεις κάποιον που βρίζει και βάζει ρητα και κάποιον άλλο που το παίζει φωτορεπόρτερ και το βίτσιο του είναι τρελό; της παλαβής γίνεται εδώ. σόδομα και γόμορα. και αγαπάνε και την Ηλιούπολη οι μπαγάσηδες.