ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Επιτέλους κάποιος αντέδρασε στον προϋπολογισμό που κατέθεσε η παράταξη Βαλασόπουλου

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Επιτέλους κάποιος αντέδρασε στον προϋπολογισμό που κατέθεσε η παράταξη Βαλασόπουλου


Την νιρβάνα της αντιπολίτευσης έσπασε ο Δημήτρης Παρράς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική παράταξη "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" ο οποίος αντέδρασε στον προϋπολογισμό που κατέθεσε η νυν δημοτική διοίκηση.


"Είναι ένας προϋπολογισμός που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και που θα χρειαστεί να αναθεωρηθεί όπως και ο περσινός αρκετές φορές". μας τόνισε. "Περιέχει ασάφειες , μη εφικτούς στόχους και κυρίως δεν αναφέρει αναλυτικά και σε ποιους πηγαίνουν συγκεκριμένα κονδύλια που αφορούν τον ΠΑΟΔΗΛ και το κομμάτι αυτό θα έπρεπε ήδη να είχε ξεσηκώσει σύσσωμη την αντιπολίτευση" συμπλήρωσε δείχνοντας την αγωνία του για όσα συμβαίνουν και περνάνε απαρατήρητα στα δημοτικά πράγματα της πόλης μας.



Μάλιστα όπως μας τόνισε ο ίδιος θεωρεί πως πρέπει να υπάρχει όραμα για την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας κάτι το οποίο δεν έχει δει στα χρόνια της διακυβέρνησης του Βασίλη Βαλασόπουλου, ο οποίος και δεν αξιοποιεί την δημοτική μας περιουσία όπως θα έπρεπε.


Όπως μας τόνισε είναι υπέρ της άποψης να αξιοποιηθούν δομές του Δήμου μας με την σύμπραξη ιδιωτών παρά να μένουν αδρανείς και αναξιοποίητες σημαντικές δομές του Δήμου Ηλιούπολης που χρόνια “βαλτώνουν” με τραγικές συνέπειες για την ποιότητα ζωής των δημοτών μας.


Θα μας παραχωρήσει σύντομα και συνέντευξη όπου θα μας αναφέρει αναλυτικά τις δικές του προτάσεις όσον αφορά τα κακώς κείμενα που βλέπει στην διοίκηση που ασκείται από την τωρινή διοίκηση Βαλασόπουλου.


Εμείς χαρήκαμε που έστω και ένας συνδημότης μας ζητάει το αυτονόητο. Προϋπολογισμούς δηλαδή όχι για τα μάτια του κόσμου ,που δεν βγαίνουν και αναθεωρούνται συνεχώς , αλλά προϋπολογισμούς δουλεμένους και όχι στο πόδι ,με κενά, ασάφειες και κυρίως με την δυσάρεστη αίσθηση που περνάει στην τοπική μας κοινωνία πως κάνουμε ό,τι θέλουμε αφού κανείς δεν μας ελέγχει.


Αυτά προς το παρόν και ευχόμαστε στην συνέντευξη που θα του πάρουμε να μας δώσει υλικό για ψάξιμο. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Τον προυπολογισμό του 2017 στο επίπεδο του δημοτικού συμβουλίου τον καταψήφισε, καιρό τώρα, σύσσωμη η αντιπολίτευση. Όλες οι δημοτικές παρατάξεις και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.

Unknown είπε...

Καλημερα,μαλλον δεν εχετε καμμια σχεση με τη πολη και τις συνεδριασεις των δημοτικων συμβουλιων.Εμεις η δημοτικη παραταξη /Ηλιουπολη παμε μπροστα/με τον επικεφαλης Τασο Ευσταθιου οσο και με τον υποφαινομενο ουδεποτε ψηφισαμε προυπολογισμο οπως και τις αναμορφωσεις που κατα καιρους ερχονται,οσο για το ποιοι κανουν αντιπολιτευση (αληθινα επικοδομητικη) και οχι για τα ματια του κοσμου θα ηθελα να σας δω σε μια συνεδριαση οσο για τον κ Μαρινη που σε προηγουμενο αρθρο του ενω κοπτεται για την ενοττητα τις κεντροδεξιας στην πολη απ την αλλη εκθιαζει τη διαχειρηση Βαλασσοπουλου τι να πω μαλλον προκειται για διχασμενη προσωπικοτητα Μιχαλης Κουρης δημ συμβουλος