ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σήμερα 10 αναρτήσεις δώρο για εσάς που μας παρακολουθείτε "εγκλωβισμένοι" στα σπίτια σας

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Σήμερα 10 αναρτήσεις δώρο για εσάς που μας παρακολουθείτε "εγκλωβισμένοι" στα σπίτια σας




Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΛΗ ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ

ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ COSMOTE ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΤΥΟ!! ΚΑΜΙΑ ΕΠΈΝΔΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 
ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK 

Ελπίζω αυτή την φορά η υπηρεσία OTE wifi FON να έχει σήμα όλο τον μήνα στην περιοχή που τις περισσότερες ημέρες μένω (Αγία Μαρίνα Ηλιούπολη)  ώστε να μην χρειαστεί να πληρώνω 30 ευρώ τον μήνα για να έχω ίντερνετ τις μισές μέρες! Βλέπετε η Ηλιούπολη είναι "προβληματική" και  σε πολλές περιοχές δεν υπάρχει σήμα 4G που χρειάζεται η υπηρεσία αυτή  για να λειτουργήσει.


Και επειδή μετακινούμε συχνά είναι το πιο βολικό για να έχω ίντερνετ παντού. Ιδίως περιόδους που δεν έχω δουλειά . Γιατί είπαμε το να δουλεύουμε χωρίς χρήματα είναι κάτι που το κάνουμε μόνο όταν γράφουμε στα δικά μας ιστολόγια. Στις υπόλοιπες δημοσιογραφικές δουλειές ή μας πληρώνουν ή φεύγουμε. Το έναντι δεν μας αφορά ιδίως όταν γνωρίζουμε πως μένοντας εκεί δεν υπηρετούμε τις δικές μας αξίες. Όμως δυστυχώς δεν έχω στην Ηλιούπολη όποτε είμαι, αφού σε πολλά σημεία της πόλης το σήμα της COSMOTE έχει πρόβλημα. Αυτά και συνεχίσουμε με το χιόνι που έριξε στην πόλη και που μετέτρεψε τα στενάκια της Αγίας Μαρίνας σε παγοδρόμιο!


Βλέπετε στα σημεία αυτά δεν περνάνε να ρίξουν αλάτι αφού δεν χωράνε τα οχήματα εκχιονισμού.  Πάρτε λοιπόν στον Δήμο που έχει κανονίσει τα πάντα και μην στέλνετε mail σε εμάς. Εμείς άλλωστε είχαμε προβλέψει πως εάν πέσει χιόνι στην πόλη θα έχουμε τα γνωστά προβλήματα. Δεν πιστεύουμε στις διαβεβαιώσεις ούτε του κρατικού μηχανισμού ούτε της δημοτικής αρχής.

Άλλωστε το έργο το έχουμε δει πολλές φορές και δεν περιμένουμε να δούμε κάτι καλύτερο. Είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και θα είναι αφού και οι δημότες μας είναι περιορισμένης νοημοσύνης.


Εάν νομίζετε πως σας αδικώ δείτε τα ποσοστά που πήρε στις βουλευτικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη και θα καταλάβετε γιατί σας τα χώνω. Μυαλό δεν βάζετε ούτε εσείς βέβαια ούτε εγώ που εξακολουθώ  για μερικούς μήνες ακόμα να σας βγάζω θέματα που έπρεπε να τα είχατε ψάξει από μόνοι σας από καιρό. Ιδίως αυτοί που θέλετε να ασχολείστε με τα κοινά θα έπρεπε π.χ να γνωρίζετε πόσα πληρώνουμε για δομές στην πόλη, πόσους δημοτικούς υπαλλήλους έχει ο δήμος και κυρίως ποια είναι η ετήσια δαπάνη για να πληρώνονται δομές και προσωπικό. Αλλά είπαμε κάνετε αντιπολίτευση αφ' υψηλού και περιμένετε να πέσει η παράταξη του κ. Βαλασόπουλου ως ώριμο φρούτο.


Τα 16 χρόνια Θεόδωρου Γιωργάκη δεν σας έμαθαν ακόμα να κάνετε αντιπολίτευση και κυρίως δεν μάθατε ποτέ να διοικείτε. Μα πως να μάθετε κιόλας όταν από το 1974 μέχρι σήμερα είχατε την τύχη να διοικήσετε μόλις μια τετραετία και αυτή σημαδεύτηκε από το σκάνδαλο κακοδιαχείρισης ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε που βάλατε τους αριστερούς στα κόλπα και φάγατε εσείς το χρέωμα. Είναι όντως ιδιαίτερα λυπηρό και για μένα να γράφω κατά της διοίκησης Αναγνώστου γνωρίζοντας πως ο ίδιος ΕΧΑΣΕ από την ενασχόλησή του με την πολιτική. Αλλά αφού ο ίδιος δεν βγαίνει να πει δημόσια ποιοι τον "βούλιαξαν" παραμένει ένας εύκολος στόχος. Όμως δεν ήταν μόνος του στη διοίκηση. Όσοι συμμετείχαν στην τότε διοίκηση έχουν δυο επιλογές να παραδεχθούν και την δική τους ανικανότητα ή να υποδείξουν όσους έβαλαν το χέρι στο μέλι. Γιατί όπως φαίνεται και αυτό το σκάνδαλο κακοδιαχείρησης δεν θα φτάσει ποτέ σε δικαστική αίθουσα. Κανείς δεν θα τιμωρηθεί όπως δεν τιμωρήθηκε ποτέ και ο Θεόδωρος Γιωργάκης για όσα του καταμαρτυρούσαν. Κάτι συμβαίνει και η Δικαιοσύνη δεν λειτουργεί σε αυτή την χώρα.


Ουδείς τιμωρείται εκτός από κανέναν φουκαρά που χρωστάει λίγα ευρώ στην εφορία επειδή δεν έχει. Σε μια τέτοια κοινωνία λοιπόν η μόνη λύση είναι η επιλογή κομμάτων που έχουν ως σημαία τους την διαφάνεια. Και εδώ είναι και το πρόβλημα της σημερινής ΝΔ. Θα το βρει μπροστά της έστω και εάν κυβερνήσει τα επόμενα χρόνια. Άντε και το 2019 με τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό και εμείς εδώ να γράφουμε για πενταροδεκάρες!! Εδώ η ΝΔ δεν έχει καταλάβει ακόμα πως μετά την Siemens εάν δεν αντιδράσει έγκαιρα στο σκάνδαλο Novartis θα βρεθεί να παζαρεύει με τρία άλλα κόμματα για να κάνει κυβέρνηση. Γιατί εάν τώρα γίνονταν εκλογές η ΝΔ θα ήταν 15 ποσοστιαίες μονάδες μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ όμως μέχρι το 2019 και με δεδομένο πως θα βρεθούν στο στόχαστρο της δικαιοσύνης στελέχη της η διαφορά θα είναι σαφέστατα μικρότερη και ίσως ούτε καν διψήφια.


Γι' αυτό να παρακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το επιτελείο του το ρεπορτάζ για την Novartis γιατί στήνετε για να του κόψει την αυτοδυναμία εάν δεν το έχει καταλάβει ακόμα. Διέγραψε τους από τώρα γιατί το 2018 θα τους βρεις να σε εμπλέκουν και εσένα σε ένα σκάνδαλο που δεν σε αφορά. Αλλά είπαμε το σύνδρομο του νεο δεξιού είναι να μην κάνει ζημιά στην παράταξη. Δηλαδή να βλέπεις τον κλέφτη και να κλείνεις τα μάτια; Αλλά αυτά θα τα πούμε από το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ και είμαστε αισιόδοξοι πως αυτή την φορά η ΝΔ θα διαγράψει ή θα απομακρύνει όσους συμμετείχαν σε ένα κύκλωμα που προωθούσε ιατρικά σκευάσματα όχι κατά ανάγκη επικίνδυνα αλλά πάντως για να παίρνει μίζες.


Ήδη κάποιοι τρέμουν στην ιδέα και μόνο πως στελέχη της Novartis εκτός από τις μαρτυρίες τους έχουν και καταγραφές ηχητικές!! Δηλαδή του τύπου "Έλα Υπουργέ σε ευχαριστούμε το δωράκι σου έχει μπει!!!" Να δούμε μετά πως κάποιοι που τάχα δεν είχαν στον ήλιο μοίρα και δεν μπορούσαν να βοηθήσουν κανέναν γιατί ήταν "ηθικοί" βρέθηκαν να έχουν πάρει μίζες εκατομμυρίων από μια εταιρεία που όπως λένε οι Αμερικανοί πάει για κλείσιμο!!

Τέλος για το θέμα με την Ρούπα και την απορία αναγνώστη μας ποιος έχει δίκιο εμείς ή άλλο μεγάλο site. Εμείς απλώς θα του πούμε πως από το 2007 και μετά ό,τι γράψαμε επιβεβαιώθηκε πλήρως.

Συνεχίστε να μας διαβάζετε μας αρέσει και μας κάνει να ψάχνουμε και το τελευταίο ευρώ που χαλάει η παρούσα δημοτική αρχή.

Γιατί για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης στους κομμουνιστές της πόλης έκαναν την πάπια και δεν είπαν κουβέντα.

Ούτε οι άλλες δημοτικές παρατάξεις αντέδρασαν όμως. Βλέπετε η ΟΜΕΡΤΑ είναι διακομματική και για εμάς όποιος δεν αντιδράει ΔΗΜΟΣΙΑ  επιθυμεί την συνέχιση της παρούσας κατάστασης.

Ούτε ο Μωραϊτης δεν μας έστειλε κανένα mail για την άποψή του για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και το κόστος λειτουργίας του.

Όχι δεν τον χρεώνουμε πως συμφωνεί απλώς δεν ασχολείται όπως φαίνεται.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

ΥΓ: Κλείνουμε με την καταγγελία ενός συνδημότη μας που σπουδάζει Θεολογία και που ατυχώς για αυτόν ανέβασε την άποψή του στο facebook. Πέσαμε λοιπόν τα "κοράκια" της αριστεράς να τον φάνε. Μάριε εδώ είμαστε να φιλοξενούμε τις απόψεις αλλά και την κριτική σου. Εμείς εδώ άλλωστε έχουμε αποδείξει πως δεν κολλάμε να αναρτούμε ακόμα και όταν μας βρίζουν. Όταν π.χ μας έβρισαν τα ορφανά του Στάλιν της πόλης μας με χαρά το ανεβάσαμε εάν θυμάστε.

Αλλά πάμε στο Μάριο και την ανάρτησή του στο Facebook:

"Όσο ο Δήμος Ηλιούπολης δε φαίνεται να έχει ρίξει αλάτι ούτε καν στους βασικούς οδικούς άξονες της πόλης (αρχές Σοφ. Βενιζέλου, στο ύψος της Λ. Βουλιαγμένης δεν υπάρχει ίχνος), στον γειτονικό μας Δήμο Αγ. Δημητρίου οι υπάλληλοι 2:30 τη νύχτα φτυαρίζουν το πεζοδρόμιο έξω από την εκεί έξοδο του Σταθμού Ηλιούπολης για να μαζευτεί το χιόνι και ρίχνουν αλάτι για να προστατεύσουν τους πεζούς.

Για όσους οδηγούν, η Λ. Βουλιαγμένης δε φαίνεται να έχει θέμα, όμως μπαίνοντας μέσα στην Ηλιούπολη το καλύτερο είναι κάποιος να έχει αντιολισθητικές. Η θερμοκρασία έχει πέσει στους -2°C και το φαινομενικά καθαρό οδόστρωμα μπορεί να κρύβει πάγο. Στα στενά, ακόμα και στα πιο χαμηλά σημεία της Ηλιούπολης υπάρχει στρωμένο χιόνι.


Οι πεζοί, μείνετε σπίτια σας ή προσπαθήστε να περπατήσετε ακόμα και στη μέση του δρόμου. Πιο ασφαλές θα είναι από το να κινείται κάποιος σε πεζοδρόμια στα οποία δεν έχει πέσει αλάτι (και τουλάχιστον γύρω από τους σταθμούς Μετρό δεν αποτελεί ευθύνη κανενός άλλου πέρα από τον Δήμο το να είχε ρίξει αλάτι από το μεσημέρι, αφού ήταν γνωστό ότι θα έχουμε επιδείνωση).

Λεωφορεία μην αναζητάτε! Ούτε το νυχτερινό (790) δεν κυκλοφορεί στη Βουλιαγμένης και προφανώς από το ξημέρωμα μέχρι να αρχίσει να λιώνει το χιόνι θα είναι είδος υπό εξαφάνιση (την προηγούμενη φορά με πολύ λιγότερο χιόνι έφτασε μεσημέρι για να στείλουν λεωφορείο στα Αστυνομικά)".

Απαντήστε στο παλικάρι κύριοι της δημοτικής αρχής που τάχα ήσασταν πανέτοιμοι για την κακοκαιρία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: