ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στο νεκροταφείο Ηλιούπολης λογική ακούγεται η μηνιαία δαπάνη των 12.264 ευρώ για τον μήνα Ιανουάριο

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Στο νεκροταφείο Ηλιούπολης λογική ακούγεται η μηνιαία δαπάνη των 12.264 ευρώ για τον μήνα Ιανουάριο


Να και μια δομή που λογικά θα έπρεπε να είναι κερδοφόρα και που τα έξοδα για αυτή (τα μηνιαία) φαίνονται απολύτως λογικά. Το νεκροταφείο της πόλης ,μας είναι απολύτως απαραίτητο. Μια δομή που για όλου εμάς τους Ορθοδόξους Χριστιανούς είναι ιδιαίτερα σημαντική.
Άλλωστε είναι η τελευταία μας κατοικία εκεί και γνωρίζοντας πως είμαστε "περαστικοί" από αυτόν τον κόσμο όλοι εμείς οι Χριστιανοί θέλουμε να υπάρχει.

Κάποιοι ελάχιστοι συμπολίτες μας θα επιθυμούσαν άλλους τρόπους ταφής , αλλά το παρόν κείμενο δεν γράφεται  για να αναλύσει το θέμα της καύσης των νεκρών. 

Υπάρχουν άλλωστε άπειρα κείμενα στο διαδίκτυο όπου όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να βρουν πληροφορίες αλλά και τις αντιδράσεις της Εκκλησίας μας πάνω  στο θέμα αυτό. Βέβαια μην φανταστείτε πως γράψαμε μια ανάρτηση για να δείξουμε πως στο νεκροταφείο της πόλης μας είναι όλα κανονικά απλώς είναι μια πρώτη ανάρτηση για το ολοκληρωμένο ρεπορτάζ που θα φιλοξενήσουμε και που το έχει κάνει ένας συνδημότης μας. 

Αλλά επειδή μπορεί στο μεσοδιάστημα να το δώσει και πουθενά αλλού και να μην το δούμε εμείς ποτέ με στοιχεία βέβαια γιατί αλλιώς θα μας πάνε μέσα. Θα ασχοληθούμε και εμείς προσωπικά άλλωστε έχουμε την "τύχη" και μένουμε κοντά στο Νεκροταφείο της πόλης μας. 

Τελικά ο Ιεροψάλτης που έγινε viral στα social media από όταν ανεβάσαμε την σχετική ανάρτηση έχει τοποθετηθεί  πολλά χρόνια στον Δήμο μας όπως μάθαμε. Προφανώς εξυπηρετεί ανάγκες του δημοτικού μας νεκροταφείου φανταζόμαστε. Βέβαια το γεγονός πως καμιά υπάρχουσα δημοτική παράταξη δεν μας στηρίζει στο θέμα του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης και υπερωριών λαμβάνει συνεχίζεται. Από την πλευρά μας συνεχίζεται η προσπάθεια ώστε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δει και τον δικό μας δήμο σοβαρά και να επιβάλλει υποψηφιότητα δημάρχου ικανή να περάσει στον δεύτερο γύρο. Γιατί εάν περάσει θα επικρατήσει αφού ακόμα και τα ορφανά του Στάλιν έχουν αντιληφθεί πως εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση για πολύ ακόμα καμιά δομή δεν θα μείνει στο Κράτος ή στους δήμους αφού θα βουλιάξει στα χρέη που συσσωρεύονται από διοικήσεις που βολεύουν τους κομματικούς τους στρατούς. Όχι δεν φταίνε οι ξένοι που χρεοκοπήσαμε οι 45αρηδες συνταξιούχοι φταίνε και οι υπερωρίες που έχουν μοναδικό τους κίνητρο να γεμίσουν τις τσέπες των ημετέρων. 



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: