ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τι έγινε... βρέθηκαν τελικά τα εκθέματα του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης που αγνοούνταν η τύχη τους από το 2011;

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Τι έγινε... βρέθηκαν τελικά τα εκθέματα του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης που αγνοούνταν η τύχη τους από το 2011;

Με ημερομηνία 28/3/2012 είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο μια έγκριση παράδοσης- παραλαβής εκθεμάτων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης.
Όπως θα δείτε και εσείς σύμφωνα με αυτή κάποια εκθέματα λείπουν!!! Βλέπετε αυτοί που τάχα ενδιαφέρονται για την διάδοση της ιστορίας του τόπου μας και που μέσω του Μουσείου αυτού θέλουν να την  παραχαράξουν, δεν ενδιαφέρονται και πολύ για την φύλαξη  αυτών των  "ιστορικών" κειμηλίων.


Η πενταμελής λοιπόν επιτροπή που συστήθηκε και θα έχουμε την δυνατότητα σε άλλη ανάρτηση να ασχοληθούμε μαζί της, διαπίστωσε πως κάποια εκθέματα του Μουσείου έλειπαν!!! 








Είναι και κάποια άλλα εκθέματα που έλειπαν.  Και φυσικά θα σας τα αποκαλύψουμε σε άλλη ανάρτηση. Δεν γνωρίζουμε εάν οι δημότες μας είχαν μάθει για αυτό το σοβαρό  θέμα. Φίλος αναγνώστης της στήλης που ισχυρίζεται (και ερευνούμε να δούμε την αλήθεια των λεγομένων του) πως κάποια από τα εκθέματα αυτά που δήθεν χάθηκαν δεν υπήρξαν ποτέ, μας έστειλε το θέμα. Εμείς σήμερα ρωτάμε εάν τελικά αυτά τα εκθέματα βρέθηκαν. Εάν πάλι δεν βρέθηκαν εάν έχουν κινηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες για να βρεθούν; Αυτά προς το παρόν ρωτάμε την νυν δημοτική αρχή. Άλλωστε ρωτάμε για να πληροφορηθείτε και εσείς επίσημα και να μην πέφτετε θύματα "παραπληροφόρησης" από εμάς τους "κακούς" δημοσιογράφους.

ΥΓ: Κάνοντας κλικ στην εικόνα μεγαλώνει για να δείτε καλύτερα ποια εκθέματα έχουν χαθεί.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: