Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Τα 300 εκατομμύρια τους φαίνονταν λίγα τελικά πούλησαν την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για μόλις 45 εκατομμύρια ευρώ

\
Ο σανός που ταΐζουν τους οπαδούς τους οι Συριζαίοι είναι άλλο πράγμα. Το 2013 όπως βλέπετε από το δημοσίευμα γνωστής ιστοσελίδας ο Σταθάκης αντιδρούσε για την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έναντι τιμήματος 300.000.000 ευρώ από την κυβέρνηση Σαμαρά, όταν ήρθαν αυτοί στην εξουσία τον ξεπούλησαν για μόλις 45 εκ ευρώ.
Για αυτό και θα πρέπει να γνωρίζουν οι υπάλληλοι του δήμου μας πως όπου να είναι έρχεται και η έξοδος από το ευρώ και η χρεοκοπία του Κράτους! Τότε θα πληρώνονται με σανό για τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Για αυτό καλό θα είναι να μην μας προκαλούν πολύ.Γιατί τσεπώνουν πάνω από 2.000.000 ευρώ τον χρόνο και παίρνουν μισθούς Ε.Ε και όχι Βόρειας Κορέας όπως θα έπρεπε σύμφωνα με την ιδεολογία που έχουν.


Δείτε και το βίντεο με τους κλέφτες συνδικαλιστές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που τα είχαν βρει προεκλογικά με τον Τσίπρα και μας τον έφεραν ως "σωτήρα" τους. Τα 18 σωματεία τους ροκάνιζαν επί χρόνια και ακόμα ροκανίζουν αλλά τώρα θα έχουν αφεντικό ιδιώτη και θα αναγκαστούν να κλέβουν λιγότερο. Ακούστε τι λέει για τον Χατζηδάκη ο Τσίπρας. Έταζε και ο Χατζηδάκης πως δεν θα πωληθεί ο ΟΣΕ.;Τι μας λες μωρέ Τσίπρα τελικά και αυτοί δεν ήθελαν και αναγκάστηκαν ή είναι νεοφιλελεύθεροι και γουστάρουν να πουλάνε όλες τις δημόσιες δομές; 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :