ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ψήφισαν κονδύλι 241.500 ευρώ για υπερωρίες το πρώτο εξάμηνο του 2017!!!

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Ψήφισαν κονδύλι 241.500 ευρώ για υπερωρίες το πρώτο εξάμηνο του 2017!!!

Δεν ξέρω πόσο ευχαριστημένοι είσαστε ως δημότες από τις υπηρεσίες που σας προσφέρουν οι υπάλληλοι του δήμου μας.

Αυτό βέβαια δεν έχει καμιά σημασία αφού ως δημόσιοι υπάλληλοι που είναι δεν αξιολογούνται από εσάς αλλά δυστυχώς ούτε από τους προϊσταμένους τους!

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε πως σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε μάλιστα και στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ πως εγκρίθηκε κονδύλι 241.500 ευρώ για υπερωρίες!!! του πρώτου εξαμήνου του νέου έτους. Μάλιστα οι υπερωρίες που έχει υπολογίσει είναι 85.706 ώρες!!

Εμείς εδώ συνεχίζουμε μόνοι μας την αντιπολίτευση και την κριτική μας. Δεν μας αφορούν βλέπετε οι ψήφοι των δημοτικών υπαλλήλων και των οικογενειών τους. Άλλωστε είναι μειοψηφία στο συνολικό αριθμό των ψηφοφόρων της πόλης μας.

Όσο και εάν προσπάθησε το ΠΑ.ΣΟ.Κ και το ΚΚΕ που κυβέρνησε τον δύσμοιρο αυτό Δήμο δεν τους έφτασε στις 30.000!!!

Βέβαια και ο σημερινός τους αριθμός που δεν σας τον παρουσιάζει καμιά δημοτική παράταξη είναι υψηλός.

Βλέπετε στο κανονικό τους ωράριο δεν προλαβαίνουν οι δημοτικοί μας υπάλληλοι  και πρέπει να πάρουν και καμιά υπερωρία για να τονωθεί η τσέπη τους!

Καμιά αντίδραση δεν είχαμε από τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης πολύ απλά γιατί δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να παρακολουθούν από μακριά τα όσα διαδραματίζονται.

Όπως θα δείτε σε επόμενα ρεπορτάζ μας και με την δική τους όχι μόνο υπογραφή αλλά και συμμετοχή.

 Τα χρήματα αυτά θα δοθούν σε αριστερούς εργαζόμενους  αφού ως γνωστόν πάνω από το 80% των υπαλλήλων του δήμου μας ανήκει στο χώρο της αριστεράς σύμφωνα με τις εκλογές που κάνουν για να αναδείξουν τα συνδικαλιστικά τους όργανα.

Σε λίγο τα αποτελέσματα θα θυμίζουν στα συνδικαλιστικά τους σωματεία εκλογές στην Βόρεια Κορέα!

Αυτά να τα βλέπουν όσοι νομίζουν πως εμείς δεν θα καταφέρουμε από μόνοι μας εάν χρειαστεί να συσπειρώσουμε όλους τους κεντροδεξιούς πολίτες της Ηλιούπολης που το μόνο που κάνουν εδώ και δεκαετίες είναι να παράγουν πλούτο στον ιδιωτικό τομέα για να σπαταλιέται σε μισθούς και προσλήψεις αργόσχολων του δημοσίου.

Όχι δεν είναι όλοι οι δημόσιοι τεμπέληδες και αργόσχολοι αλλά οι λίγοι ευσυνείδητοι δεν μπορούν να αλλάξουν τίποτα όσο εξακολουθούν και δεν αξιολογούνται από κανέναν.

Τρία μνημόνια έχουμε υπογράψει και καμιά κυβέρνηση δεν προχώρησε την περίφημη αξιολόγηση αυτών των υπαλλήλων. Ακόμα και ο Σαμαράς δεν κατάφερε να τιθασεύσει τους συνδικαλιστές που θεωρούν πως όποιος μιλάει για αξιολόγηση είναι κατευθείαν εχθρός της εργατικής τάξης.

Βλέπετε σε αυτόν εδώ τον τόπο συνεχίζουμε και είμαστε Σοβιετία ακόμα. Εδώ για να απολυθείς δεν πρέπει να πηγαίνεις στην δουλειά σου για μήνες!

Αυτά προς το παρόν και μας είπε ένας πολιτευτής της Β' Αθήνας να ψάξουμε το θέμα των αμοιβών των Προέδρων στα ΝΠΔΔ όπως π.χ το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και τις αμοιβές των μελών των Επιτροπών.

Μας είπε πως σε Δήμο των Βορείων Προαστίων οι αμοιβές από επιτροπές σε δημοτικό σύμβουλο ήταν ανώτερες από αυτές βουλευτή!

Σε εμάς δεν πιστεύουμε πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο(μακάρι να συμβαίνει και να το μάθετε από εμάς)  αλλά λέμε να το κοιτάξουμε αφού βλέπουμε πως ουδείς εκτός από εσάς που μας διαβάζετε δεν δίνει σημασία στα "ψιλοποσά" των δεκάδων χιλιάδων ευρώ που δαπανώνται χωρίς καμιά αιδώ από διοικήσεις που έχουν μεγαλώσει με κομμουνιστικά πρότυπα και κυρίως με δεξιές συνήθειες.

Για αυτό λέμε να το ψάξουμε λίγο παραπάνω γιατί αυτές οι ρημάδες οι καπιταλιστικές συνήθειες είναι που χαλάνε εδώ και αιώνες την "επανάσταση" των μπολσεβίκων!

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: