ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΟΨΙΜΟ ΚΟΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟ ΝΔΚ
Με θλίψη παρατηρούμε τις τελευταίες μέρες ορισμένους από αυτούς που αποσκίρτησαν και πρωταγωνίστησαν στην διάσπαση της παράταξης μας κατά τα προηγούμενα χρόνια, κατέχοντας μάλιστα και τοπικά κομματικά αξιώματα, τώρα, με υποκρισία, να ομνύονται στην ενότητα του χώρου τον οποίο εκφράζουμε και υπηρετούμε.
Η Νέα Δημοτική Κίνηση και ο επικεφαλής της Γιάννης Αναγνώστου, παρά τον πόλεμο που υπέστησαν, έχουν αναλάβει επανειλημμένα πρωτοβουλίες για κοινές δράσεις των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου. 

Δυστυχώς όμως αυτοί που σήμερα συμμετέχουν στο επικοινωνιακό και μόνο παιχνίδι της κοινής εκδήλωσης των τριών παρατάξεων για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, τότε στάθηκαν απέναντι. 

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι πρωτίστως επιτακτική ανάγκη είναι να ασκήσουμε το ρόλο που μας έταξε ο ηλιουπολίτικος λαός, αυτόν της αντιπολίτευσης, απέναντι σε μια αυταρχική και αντιδημοκρατική αρχή που εκφράζεται από τον νυν δήμαρχο. 

Κυριευμένος από απίστευτη αλαζονεία και έπαρση, ο κ. Βαλασόπουλος θεωρεί τον Δήμο τσιφλίκι του και πράττει κατά το δοκούν και όχι σύμφωνα με τα συμφέροντα των πολιτών.
Και εκεί πρέπει να εστιάσουμε το βλέμμα μας, πάντα προς όφελος των πολιτών. 

Στο πλαίσιο αυτό, της κοινής εκδήλωσης θα πρέπει να προηγηθούν άλλες, πολύ πιο ουσιώδεις, κινήσεις όπου θα αποτυπωθεί η πραγματική και όχι η υποκριτική βούληση για συμπόρευση.
Μέσα από την ουσιαστική διαμόρφωση μιας ενιαίας αντιπολιτευτικής τακτικής, θα προκύψουν οι προϋποθέσεις για περαιτέρω κοινές εκδηλώσεις που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν τις συνθήκες για πραγματική και όχι υποκριτική ενότητα που έχει σκοπό να εξυπηρετήσει προσωπικές φιλοδοξίες, συμφέροντα και ιδιοτελείς σκοπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: