ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι δημότες μας στο δελτίο τύπου της Νέας Δημοτικής Κίνησης

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι δημότες μας στο δελτίο τύπου της Νέας Δημοτικής Κίνησης

Πάνω από 1000 συνδημότες μας έχουν διαβάσει μέσα σε λίγες ώρες την χθεσινή μας ανάρτηση με το δελτίο τύπου της Νέας Δημοτικής Κίνησης.
Δεν γνωρίζουμε βέβαια τους λόγους. Ίσως από ενδιαφέρον , ίσως από λύπη που δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά το κοινό κόψιμο Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τις τρεις κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας.

 Ίσως βέβαια την διάβασαν χαρούμενοι οι αριστεροί της πόλης μας που βλέπουν πως τρωγόμαστε μεταξύ μας και δεν μπορούμε να κόψουμε ούτε μια πίτα!!!

Δεν πειράζει(άλλωστε έτσι χάθηκαν πολλές εκλογικές αναμετρήσεις) όμως στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τ.Ο της Νέας Δημοκρατίας που θα γίνει τον άλλο μήνα σε χώρο και ημερομηνία που θα σας υποδείξουμε σε μερικές μέρες θα βρεθούν και οι τρεις μαζί και ίσως αρχίσει ένας διάλογος απαραίτητος για την ενιαία κάθοδο της κεντροδεξιάς στις προσεχείς εκλογές του 2019.

Σε δυο χρόνια μπορούν να γίνουν οι αναγκαίες ζυμώσεις και να βρεθεί ο καταλληλότερος υποψήφιος χωρίς σε καμιά περίπτωση να θιγούν οι υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις.

Μπορούν π.χ να κατέβουν σε κοινό ψηφοδέλτιο κρατώντας βεβαίως και τις παρατάξεις τους αλλά και τις ιδεολογικές τους διαφορές εφόσον βέβαια αυτές υπάρχουν.

Διαβάσαμε  με προσοχή το δελτίο τύπου της Νέας Δημοτικής Κίνησης συμφωνούμε πως η ενότητα πρέπει να είναι ουσιαστική και όχι για επικοινωνιακούς λόγους και βέβαια επειδή είμαστε πάντα ειλικρινείς με όλους εσάς που μας διαβάζετε δεν βλέπουμε να υλοποιείτε σε καμιά περίπτωση με τις υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις.

Κάποιος πρέπει να αποφασίσει να δημιουργήσει μια νέα με σαφή ιδεολογικό περιεχόμενο. Με σαφείς θέσεις σε όλα τα θέματα που απασχολούν τους δημότες μας και κυρίως κάποιος πρέπει να αρχίσει να πολεμάει την κυριαρχία της αριστεράς στην πόλη μας. Η δική μας προσπάθεια που ξεκίνησε πριν τέσσερα περίπου χρόνια αποκτάει ήδη καρπούς.

Δεν ξέρουμε εάν έχουμε συγκεντρώσει 1000 , 2000 ή 5000 συνδημότες μας που δεν γουστάρουν την αριστερά. Ξέρουμε όμως πως αυτή η μαγιά θα χρησιμοποιηθεί στο μέλλον από κάποιον ευφυή δεξιό που θα καταφέρει όχι μόνο να κερδίσει τον δήμο αλλά να ξεριζώσει την αριστερή νοοτροπία που είναι και η αιτία των δεινών που περνάει εδώ και δεκαετίες όχι μόνο η πόλη μας αλλά και ολόκληρη η χώρα.

Όσο ακόμα υπάρχουμε θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας εναντίον της αριστεράς της "καλής" που εκπροσωπεί ο  Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του, αλλά και της κομμουνιστικής που δημιουργεί φτώχεια , πόνο και δυστυχία.

Γιατί ακόμα και ο πρώην Κνίτης Αλέξης Τσίπρας κατάλαβε πως η χώρας μας μπορεί να επαινεί κράτη όπως η Κούβα ή η Βενεζουέλα ή ακόμα και η Ρωσία αλλά δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να μοιάσει σε αυτές.

Το κακό είναι όταν βλέπουμε στελέχη της δεξιάς να συνομιλούν με οπαδούς του Κάστρο και του Στάλιν και σε αυτή την πόλη το βλέπουμε να γίνετε χωρίς αιδώ.

Οι ίδιοι ζητάνε την ψήφο σας για να φτιάξουν την πόλη μας δήθεν. Θα μας κάνουν δηλαδή Καράκας ή Μόσχα όπως επί Δημαρχίας Κιντή με το "Κρεμλίνο" δημαρχείο και την κατασπατάληση  δημόσιου χρήματος με διορισμούς δημοτικών υπαλλήλων που ακόμα πληρώνουμε!

Το μόνο προσόν τους ήταν πως κόλλαγαν καλά αφίσες του ΚΚΕ , και καλούσαν τον κόσμο σε "επανάσταση" που θα μας οδηγούσε να γίνουμε όπως τα τότε κομμουνιστικά κράτη.

Δηλαδή θα γινόμασταν Βουλγαρία , Ρουμανία , Σλοβακία και Τσεχία δεκαετίες νωρίτερα εάν ακολουθούσαμε τις προτροπές τους.

Να τονίσουμε πως στο πλαίσιο αυτό γίνεται και η επιλογή των θεμάτων μας. Γιατί η "εμμονή" μας με το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης δεν είναι αφορά για εμάς  ένα ακόμα σκάνδαλο κακοδιαχείρησης αλλά ένας αγώνας για να ξεριζωθούν μια για πάντα από την τοπική μας κοινωνία ιδέες επικίνδυνες για την αστική μας δημοκρατία.

Γιατί δεν μπορεί να είσαι και με τον Βελουχιώτη και με τον Ζέρβα ταυτόχρονα. Απλώς δεν γίνεται

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: