ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Την ενόχληση των κομμουνιστών της πόλης μας προκάλεσαν οι τέσσερις αναρτήσεις μας για την Κούβα

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Την ενόχληση των κομμουνιστών της πόλης μας προκάλεσαν οι τέσσερις αναρτήσεις μας για την Κούβα

Φίλος "δεξιός" συμπολίτης μας μου μετέφερε την ενόχληση των κομμουνιστών για τις συνεχόμενες αναρτήσεις που αφορούσαν ρεπορτάζ του συναδέλφου μου Δημήτρη Αλικάκου που επισκέφθηκε τον κομμουνιστικό "παράδεισο" της Κούβας με αφορμή την κηδεία του δικτάτορα Φιντέλ Κάστρο.
Μέσα από το οδοιπορικό αυτό αντιλαμβάνεται και ο πλέον ηλίθιος πως υπάρχουν και χειρότερα και αυτά συμβαίνουν σε κράτη όπου έχει επικρατήσει δια της βίας η κομμουνιστική αριστερά.

 Ο λόγος που ένα τοπικό ιστολόγιο ασχολείται με αυτό το θέμα είναι το 5%-8% των συνδημοτών μας που εξακολουθούν (τουλάχιστον μέχρι το 2014) να ψηφίζουν κόμματα που θέλουν να φέρουν μια τέτοια κατάσταση και στην δική μας χώρα. Οι ίδιοι είναι αυτοί που αντί για μηνιάτικο 25 ευρώ που θα έπαιρναν στην κομμουνιστική Κούβα τσεπώνουν από τον δήμο μας ως υπάλληλοι μηνιάτικα 1500-2000 ευρώ! 

Αυτοί λοιπόν που ακόμα και μέσα στην κρίση πληρώνονται και έχουν δουλειά προσπαθούν να πείσουν όλους εσάς τους άνεργους να ψηφίσετε το ΚΚΕ για να σας κάνει να δουλεύετε για 25 ευρώ το μήνα. Μάλλον για περίπου 10.000 δραχμές τον μήνα γιατί αυτοί ως γνωστόν δεν θέλουν την παραμονή της χώρας μας στην Ε.Ε αλλά ούτε και στο ΝΑΤΟ. Θα συνεχίσουμε εμείς να δημοσιεύουμε την αλήθεια γιατί τα νέα παιδιά της πόλης μας δεν πρέπει να "μολυνθούν" από το μικρόβιο της κομμουνιστικής ιδεολογίας. Θα πρέπει να γνωρίζουν ό,τι όπου επικράτησε ο κομμουνισμός τα αποτελέσματα ήταν τραγικά για τους πολίτες. 

Η Δημοκρατία των κρατών αυτών θυμίζει έντονα την δική μας επτάχρονη δικτατορία με την μεγάλη διαφορά πως επί χούντας λειτουργούσε και ο ιδιωτικός τομές ενώ στα κράτη αυτά δεν υπάρχει τίποτα ιδιωτικό. Ακόμα και σε κράτη όπως η Κίνα οι ιδιωτικές επενδύσεις ελέγχονται πλήρως από το κράτος και οι πολίτες πεινάνε σε όλη την Κινέζικη επαρχία εξαιτίας του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας που κρατάει την χώρα χωρίς ουσιαστική δημοκρατία. 


Το γεγονός πως δυτικά κράτη συνεργάζονται με την Κίνα είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει όλους εμάς που παλεύουμε για τον δυτικό πολιτισμό. Φανταζόμαστε πως τόσο ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ αλλά και κράτη ευρωπαϊκά που και στο παρελθόν έχουν μιλήσει απαξιωτικά για το καθεστώς της Κίνας το προσεχές διάστημα θα σκληρύνουν την στάση τους σε μια χώρα που απειλεί την παγκόσμια οικονομία. 

Και την απειλεί γιατί δίνοντας ένα δολάριο την ημέρα μισθό σε εκατομμύρια Κινέζους παράγει προϊόντα τα οποία εισάγει σε Ε.Ε και ΗΠΑ και όπως είναι φυσικό με τέτοιο κόστος παραγωγής και κυρίως με μέσα παραγωγής που ανήκουν στο Κινεζικό κράτος είναι αδύνατον κράτη που εφαρμόζουν τον καπιταλισμό να είναι ανταγωνιστικά.

Γιατί για να γίνουν ανταγωνιστικά θα έπρεπε και οι δικοί τους πολίτες να αμείβονται με μισθούς πείνας.

Είναι λογικό πως τα επόμενα χρόνια η σύγκρουση ανάμεσα σε ΗΠΑ-Κίνα είναι αναπόφευκτη και φυσική η νίκη των ΗΠΑ δεν αποτελεί την νίκη ενός κράτους έναντι ενός άλλου αλλά την νίκη του δυτικού κόσμου έναντι στην κομμουνιστική βαρβαρότητα. 

Τέλος να σας ευχαριστήσω για την στήριξη που κάνετε σε αυτό το ιστολόγιο (ηθική κυρίως) με τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα που είναι για εμένα προσωπικά και ο μόνος λόγος που ασχολούμαι με κάτι που φαινομενικά δείχνει χαμένο. 

Αρκεί όμως μια χούφτα ενημερωμένων δημοτών για να αλλάξει την νοοτροπία που επί δεκαετίες κυριαρχεί στον δήμο μας; 

Θα δείξει απομένουν μόλις δύο χρόνια για να το δούμε και στην πράξη. Και σας λέμε ξεκάθαρα πως μεσοβέζικες λύσεις δεν πρόκειται να δεχθούμε σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. 

Θα στηρίξουμε όποιον υποσχεθεί δημόσια πως θα κάνει συγκεκριμένα πράγματα. Δεν θέλουμε απλώς να αλλάξουν τα πρόσωπα στις καρέκλες αλλά οι ίδιες οι καρέκλες!!

Γιατί όπως έχουμε διαπιστώσει δεξιοί και αριστεροί σε αυτήν την πόλη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και αυτό πρέπει επιτέλους να αλλάξει. 

Η ομερτά θα σπάσει και εάν όχι το 2019 σε μια δεκαετία και αυτή η πόλη θα "εκδημοκρατιστεί" γιατί όπως βλέπετε και στα αποτελέσματα των εκλογών του 2015 υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. 



Βέβαια τον Σεπτέμβριο του 2015 πολλοί δεν πήγαν να ψηφίσουν αφού ήταν σίγουρο πως οι εκλογές ήταν ένα κόλπο της αριστεράς για να εξαπατήσει τους ιθαγενείς που ακόμα την στηρίζουν. Βέβαια και η εικόνα της δεξιάς δεν βοήθησε αφού διασπασμένη όπως ήταν δεν αποτελούσε εναλλακτική λύση κυρίως επειδή έλεγε και εξακολουθεί να λέει την σκληρή αλήθεια. Αλλά είπαμε εδώ φτάσαμε γιατί επί δεκαετίες κανείς δεν εξήγησε στους πολίτες τι σημαίνει αριστερά και που μας οδηγούν οι επιλογές της. Εμείς εδώ θα το κάνουμε και όπου το κάναμε τα αποτελέσματα άλλαξαν. Στις εκλογές του 2019 θα δείτε πράγματα και θαύματα και κυρίως θα δείτε κόμματα να "εξαφανίζονται" αφού πλέον όλο και περισσότερα ΜΜΕ ενώνουν τις φωνές τους και αφυπνίζουν τον λαό. 

Για δείτε τις διαφορές σας βάλαμε και τα αποτελέσματα στον δήμο μας των εκλογών του 2004. Όλο το ΠΑ.ΣΟ.Κ μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη και η ΝΔ έχασε ψηφοφόρους από ΑΝ.ΕΛ και Χρυσή Αυγή. Βέβαια υπήρχαν και κάποιοι "δεξιοί" που ψήφισαν Τσίπρα αλλά όταν δεν υπάρχει ΞΕΚΑΘΑΡΗ ιδεολογική κατεύθυνση αυτά συμβαίνουν. Εδώ είδαμε συγκυβέρνηση με τους κλέφτες του ΠΑ.ΣΟ.Κ και μάλιστα με αρχηγό της ΝΔ τον Σαμαρά!! Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δούμε εάν θα υπάρχουν συνεργασίες και με ποιους;


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: