ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καθώς η κυβέρνηση κερδίζει χρόνο εμείς κάθε μέρα γινόμαστε ποιο φτωχοί και ο πάτος δεν έχει τέρμα!!

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Καθώς η κυβέρνηση κερδίζει χρόνο εμείς κάθε μέρα γινόμαστε ποιο φτωχοί και ο πάτος δεν έχει τέρμα!!

Η λεηλασία της χώρας ξεκίνησε το 1981 όταν ένα κόμμα με αριστερά συνθήματα και καταβολές κέρδισε για πρώτη φορά τις εκλογές. Τότε ήμουν ακόμα μικρός αλλά όχι τόσο,;ώστε να μην  καταλάβω πως κάτι κακό είχε συμβεί. Κέρδισαν τα ζιβάγκο του Ανδρέα Παπανδρέου τους κυριλέ δεξιούς που μέσω του Κωνσταντίνου Καραμανλή που το ''έσκασε"στο παρά πέντε για την Προεδρία της Δημοκρατίας παρέδωσαν την εξουσία από τα λάθη τους.



Ο ιδρυτής της ΝΔ ουσιαστικά είναι και ο πρώτος που "ευνούχισε" το κόμμα από δεξιές φωνές. Αλλά δεν είναι του παρόντος αυτά. Ο καθένας κάνει τα λάθη του, και λάθη δεν κάνουν μόνο όσοι δεν ενεργούν. Η χώρα από το 1981 έως και το 1989 κυβερνήθηκε από τους μαθητευόμενος μάγους του ΠΑ.ΣΟ.Κ με υπέρμετρο δανεισμό και μια τάση να δώσουμε στους πάντες τα πάντα. Τα συνθήματα της αριστεράς που κουβαλούσε ο παπατζής Παπανδρέου τα άφησε στην άκρη αφού καλή τελικά και η ΕΟΚ καλό και το ΝΑΤΟ την εποχή του ψυχρού πολέμου που οι σύμμαχοι μας είχαν και ανάγκη.


Τα δάνεια αλλά και πολλά εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ ήρθαν στην Ελλάδα για να γίνουν επενδύσεις αλλά οι πολιτικοί μας τα μοίραζαν και εμείς (δυστυχώς είμαι πάντα στην απέξω) τα φάγαμε. Γίνανε συντάξεις των αγροτών, συντάξεις σε αντιστασιακούς που πολέμησαν για να μας κάνουν Σοβιετία, σπίτια, αυτοκίνητα, πισίνες των κολλητών του Κινήματος! Γιατί το ΠΑ.ΣΟ.Κ ήταν ένα κίνημα που ισοπέδωσε τα πάντα. Θεσμοί όπως της οικογένειας εξευτελίστηκαν στο βωμό της προοδευτικότητας που έφεραν μαζί τους οι τότε λάτρεις του Αραφάτ, και του Φιντέλ Κάστρο.


Γιατί η λατρεία για όλους τους ηγέτες που δεν ανήκαν στον δυτικό κόσμο ήταν πάντα φετίχ για την αριστερά! Στην ουσία η μόνη διαφορά του Τσίπρα από τον Παπανδρέου είναι πως παρέλαβε την χώρα σε άλλη εποχή. Σε μια εποχή που δεν υπάρχουν χρήματα για να σκορπάς, σε μια εποχή που η κυριαρχία της αριστεράς αμφισβητείται παγκοσμίως. Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού είναι ήδη πλανητάρχης ένας τύπος που παίρνει μέτρα κατά των μεταναστών, που θέτει ως πρώτο στόχο του την ασφάλεια των πολιτών του και που με τις δηλώσεις του δείχνει πως τουλάχιστον στα λόγια είναι δεξιός τώρα στις πράξεις θα φανεί. Εμείς εδώ στην Ελλάδα όλα τα κάνουμε με καθυστέρηση και λάθος. Εδώ βάλαμε στην Βουλή την ναζιστική Χρυσή Αυγή , διατηρούμε για δεκαετίες το σταλινικό ΚΚΕ και κάναμε κυβέρνηση τους νεοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ με δεκανίκι τους ψεκασμένους Έλληνες του Πάνου Καμμένου.


Η εξίσωση του ελληνικού χρέους θα "φάει" πολλές κυβερνήσεις λένε όσοι γνωρίζουν πριν όμως από αυτές θα πεθάνουν χιλιάδες  Έλληνες ακόμα και από φτώχεια. Στην Ελλάδα του 2017 υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν ούτε τα αναγκαία. Ο δυτικός κόσμος φταίει λένε οι αριστεροί!! Μα καλά γιατί δεν πάνε να ζήσουν σε κάποιο από τα κράτη που δεν ανήκει στον δυτικό κόσμο όπου το μεγαλύτερο κομμάτι του  πληθυσμού είναι για δεκαετίες στην ανέχεια. Κίνα, Κούβα, Βόρεια Κορέα όπου  δηλαδή έχουν επικρατήσει διαφορετικά καθεστώτα ο κόσμος δεν περνάει καλά. Ρωτήστε Βούλγαρους , Αλβανούς ή Ρουμάνους να σας πουν για τα "καλά" του κομμουνισμού. Άλλωστε έχουμε χιλιάδες από πρώην ανατολικά κράτη που ζουν στην πατρίδα μας.

Από την δεκαετία του 1990 τους ακούτε για τι πέρασαν αλλά δεν λέτε να βάλετε μυαλό. Βλέπετε εάν δεν τα ζήσουμε δεν θα μάθουμε και δυστυχώς εξαιτίας της αδράνειας της δεξιάς για δεκαετίες είμαστε κοντά στο να γίνουμε όλοι δυστυχισμένοι.

Γιατί άλλο να δουλεύεις για το κράτος και με τα χρήματα που παίρνεις να συντηρείς οικογένεια και να παίρνεις και αυτοκίνητο και άλλο πράγμα να δουλεύεις για το κράτος μόνο για να τρως ένα κιλό κρέας τον μήνα!

Ρωτήστε μάθετε και μετά συζητάμε για τις δικές μας "ακραίες" απόψεις.

Συνεχίζετε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: