ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο συνδυασμός «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει εντός εξαμήνου, συνέδριο αρχών, θέσεων και γενικότερης αναδιοργάνωσής του, εν όψει των Δημοτικών εκλογών του 2019, στο πλαίσιο της ουσιαστικής και όχι υποκριτικής - όπως εντέχνως παρουσιάζεται το τελευταίο ειδικά διάστημα - διερεύνησης της δυνατότητας μιας ενωτικής πορείας των δυνάμεων, που θα μπορούν να εγγυηθούν το μέλλον της πόλης μας και την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και των κατοίκων της.

Η ενότητα, ειδικά στις εποχές που ζούμε, δεν πρέπει να αποτελεί μια λέξη που απλώς αναπαράγεται από τα χείλη διαφόρων. Η ενότητα πρέπει να έχει ουσιαστική βάση με προοπτική, που θα στηρίζει την προσπάθεια για τον κοινό στόχο που είναι η αλλαγή και η κατεύθυνση της πόλης μας σε ένα αύριο καλύτερο από το σήμερα στην πράξη, με αξιοπιστία, συνέπεια και σοβαρότητα και όχι με βαρύγδουπες υποσχέσεις.



Η πρότασή μας προς τους πολίτες της Ηλιούπολης που θα τεθεί στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές, για την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου θα είναι προσανατολισμένη σε αυτό το μέλλον, με ικανά και πρόθυμα στελέχη που θα αναλάβουν να κάνουν πράξη τη δημιουργία μιας σύγχρονης πόλης, μιας πόλης πρότυπο.


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Μας  το έστειλαν το βάλαμε δεν χωράνε σε εμάς δεύτερες σκέψεις. Άλλο η διαφωνία μας άλλο η ενημέρωση των δημοτών μας. Παρόλο που μπορεί κάποιος να το διαβάσει και από αλλού γιατί να μην το δημοσιεύσουμε και εμείς; Όχι δεν έχουμε εμμονές με κανέναν από όσους ανήκουν στο συνταγματικό τόξο. Και όπως καλά έχετε καταλάβει το ΚΚΕ και ομάδες της άκρας αριστεράς δεν είναι όπως φυσικά δεν είναι και η Χρυσή Αυγή. Εάν μας ρωτάτε για τον ΣΥΡΙΖΑ σας λέμε ξεκάθαρα πως κάποιοι εκεί μέσα καταπιέζουν τον Στάλιν που κρύβουν μέσα τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: