ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Βασίλης Βαλασόπουλος θεωρεί πως είμαστε σαν όλους τους άλλους

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Ο Βασίλης Βαλασόπουλος θεωρεί πως είμαστε σαν όλους τους άλλους

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ  ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  (ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ -ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ) 

Φίλοι μας ενημερώνουν πως το ιστολόγιό μας δέχθηκε φραστική επίθεση από τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Βαλασόπουλο για την κριτική που του ασκούμε για το Μουσείο Εθνικού Διχασμού και τις περιβόητες υπερωρίες των δημοτικών υπαλλήλων.
Και αναρωτιούνται γιατί πριν μερικά λεπτά βάλαμε θετική ανάρτηση για αυτόν. Μα φίλοι εμείς αυτά ακούσαμε να λέει με το ίδιο του το στόμα για την ιδιωτική πρωτοβουλία και την σύμπραξη με τον δημόσιο τομέα. Τώρα όσον αφορά όσα είπε για εμάς τον ευχαριστούμε για την δωρεάν διαφήμιση και θα συνεχίσουμε την ενοχλητική δημοσιογραφία μας.

Άλλωστε εμείς δημοσιεύουμε και τις δικές του απόψεις στο ιστολόγιό μας. Για το θέμα των υπερωριών βάλαμε την απάντηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου του  αμέσως μόλις μας ήρθε.

Όσον αφορά τις προτροπές του να μας μηνύσουν όσοι θίγονται από τις αναρτήσεις μας θεωρούμε πως ήταν μια υπερβολή που είπε πάνω στα νεύρα του (γιατί νευρίασε άραγε;)

Εμείς ούτε ανώνυμοι είμαστε αλλά ούτε και συκοφαντούμε κανέναν. Όποιος βέβαια  νομίζει πως θίγεται από τις αναρτήσεις μας μπορεί να καταφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Άλλωστε δεν κάναμε ποτέ πίσω σε καμιά μάχη από όσες δώσαμε και δίνουμε μέχρι σήμερα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως στο τέλος θα μας μηνύσει αυτός, και η δίκη θα γίνει όταν πλέον δεν θα είναι Δήμαρχος.

Βλέπετε περιμέναμε πως και πως την στιγμή αυτή. Αφελείς δεν είμαστε και ξέραμε από πριν πως για να γίνουμε αρεστοί στους δημότες που δεν έχουν σχέση με τα ταμεία του δήμου(παρά μόνο για να πληρώνουν δημοτικά τέλη) θα μας την "έπεφταν" όλοι οι άλλοι.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: