ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα ψέματα τελειώνουν θα δημοσιεύουμε πλέον ονόματα και ποσά "σύντροφοι" της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Τα ψέματα τελειώνουν θα δημοσιεύουμε πλέον ονόματα και ποσά "σύντροφοι" της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης

Σε συνέχεια προηγούμενου κειμένου μας (διαβάστε κάνοντας κλικ εδώ) θα θέλαμε σήμερα να συνεχίσουμε την αναδρομή της δικής μας ενεργής ενασχόλησης με τα κοινά της πόλης.


Αυτή λοιπόν δεν ξεκινά φυσικά  με την δημιουργία φυσικά αυτού του ιστολογίου το 2013. Γεννηθήκαμε άλλωστε και μεγαλώσαμε σε αυτή την πόλη. Γνωρίζουμε πως ήταν στα τέλη της δεκαετίας του '80 και πως είναι σήμερα. Ξέρουμε καλά την ιστορία της. Γνωρίζουμε ποιοι οδήγησαν την πόλη μας στην σημερινή της μορφή.


Γνωρίζουμε ποιοι μας ήθελαν να παραμείνουμε με τους χωματόδρομους , γνωρίζουμε ποιες διοικήσεις έκλεψαν αλλά δεν λογοδότησαν. Βλέπετε κάθε νέα δημοτική αρχή όταν αναλαμβάνει δεν μας ενημερώνει ποτέ για τα χρέη της προηγούμενης. Εξαίρεση η διοίκηση του κ. Βαλασόπουλου που μας δήλωσε επίσημε πως παρέλαβε χρέη ύψους 14.000.000 ευρώ χωρίς να έχουμε καμιά αντίδραση από την παράταξη του Γιάννη Αναγνώστου. Πόσα χρέη άραγε παρέλαβε η διοίκηση Αναγνώστου από αυτή του Θεόδωρου Γεωργάκη;


Ποτέ δεν μάθαμε. Και πόσα χρέη παρέδωσε η 12ετία Κιντή στον Γεωργάκη; Το θέμα είναι πως καμιά διοίκηση δεν έχει τιμωρηθεί ποινικά (άρα όλα λειτούργησαν ρολόϊ) και μόνο ο η ψήφος είναι η μοναδική "τιμωρία" όσων με τις ενέργειές τους ή τις παραλείψεις τους ζημίωσαν αυτή την πόλη.

Σε αυτή την πόλη λοιπόν είχαμε το θλιβερό προνόμιο να μας κυβερνάει επί 12 ολόκληρα έτη ένας δηλωμένος κομμουνιστής εχθρός της αστικής μας δημοκρατίας οπαδός του Στάλιν και της τότε κραταιάς ΕΣΣΔ.

Γι΄αυτό όταν ακούμε και λέγετε από δημοτικούς συμβούλους πως ο νυν Δήμαρχος είναι αντιδημοκρατικός απλώς βάζουμε τα γέλια.


Βάζουμε τα γέλια γιατί τα λένε αυτά δημοτικοί σύμβουλοι που ανέχονται να κάθονται δίπλα-δίπλα με οπαδούς του Στάλιν όπως η κ Τσατσούλη αλλά τους ενοχλεί ο Βαλασόπουλος γιατί με αυτόν δεν λειτουργούν τάχα καλά οι θεσμοί!!

Ποιοι θεσμοί δηλαδή δεν μας λένε και κάτι συγκεκριμένο. Δεν γίνονται δημοτικά συμβούλια; Δεν ακούει τις σαχλαμάρες που προτείνετε ως λύσεις στα προβλήματά μας; Δεν σας διατηρεί το Μουσείο Εθνικού Διχασμού ανοιχτό ξοδεύοντας κάθε χρόνο κοντά στα 200.000 ευρώ για να νιώσετε εσείς "δημοκράτες" ;

Τι ακριβώς δηλαδή δεν κάνει; Προφανώς τα λέτε γιατί έχετε προσωπικές φιλοδοξίες να γίνεται χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη. Υπομονή άλλα δυο χρόνια και θα γίνουν και πάλι εκλογές.

Θα δούμε τότε με αυστηρά κριτήρια ποιο είναι και το δικό σας πρόγραμμα. Με πόσους δηλαδή δημοτικούς υπαλλήλους θέλετε να λειτουργήσετε τον Δήμο μας. Ποιες δομές θα δημιουργήσετε και πως θα αξιοποιήσετε αυτές που ήδη υπάρχουν.

Αγαπάτε τον ιδιωτικό τομέα; Αγαπάτε τον δημόσιο; Αγαπάτε και τους δύο; Είσαστε υπέρ της παραμονής της χώρας μας στην Ε.Ε; Είσαστε δραχμιστές ή ευρωλάγνοι; Ερωτήματα δηλαδή ο λαός μας πρέπει να τα απαντήσει ξεκάθαρα.

Σε έναν λαό και σε δημότες που δεν ξέρουν που βρίσκονται σε ποσοστό που υπερβαίνει το 50% η λύση Βαλασόπουλου που αρχικώς κάποιοι τον θεώρησαν "εύκολο" αντίπαλο θα φαντάζει μόνιμη και "καλή".

Για εμάς φαντάζει καλύτερη από όλες τις προηγούμενες αλλά πολύ λίγη για να οδηγήσει τους συνδημότες μας στο να αποφασίσουν σε ποιον κόσμο θέλουν να ανήκουν.

Ο κ. Βαλασόπουλος θα ήταν και είναι ο ιδανικός δήμαρχος για μια μετακομμουνιστική "δημοκρατία" και όχι βέβαια για την δυτικού τύπου αστική δημοκρατία για την οποία εμείς σας μιλάμε εδώ και χρόνια.

Για μια δημοκρατία που θα χαλάει χρήματα για μια δομή που θα είναι χρήσιμη στους δημότες της και όχι για να ικανοποιήσει τις αριστερές τους αυταπάτες.

Δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα γιατί δεν χρωστάμε τίποτα και σε κανέναν. Για τον λόγο αυτό θα φιλοξενούμε όλους όσους ισχυρίζονται πως εκπροσωπούν την κεντροδεξιά της πόλης μας πάντα με κριτική διάθεση και χωρίς παρωπίδες.

Όχι για εμάς οι ιδεολογίες δεν πέθαναν ούτε είναι δυνατόν να πεθάνουν. Υπάρχουν αυτοί που πιστεύουν στις δυτικές δημοκρατίες, αυτοί που πιστεύουν στους μαύρους και στους κόκκινους φασισμούς και η πλειοψηφία που πιστεύει στο χρώμα του χρήματος.

Αυτή η τελευταία έχει δημιουργήσει παρατάξεις εκτρώματα που στο όνομα δήθεν της εθνικής συμφιλίωσης οδήγησε την πατρίδα στην πλήρη απαξίωση.

Σε αυτή την κατηγορία βρίσκουμε λοιπόν στελέχη σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις. Και δεν είμαστε καθόλου βέβαιοι πως αλλάζοντας η διοίκηση του δήμου θα σταματήσουν και οι λάθος χειρισμοί που ζημιώνουν το κοινωνικό σύνολο.

Γιατί όταν εμείς σας ενημερώνουμε για τα έξοδα που κάνουν δήθεν για το "καλό" σας η διαδημοτική ομερτά σκέφτεται πως τα ίδια θα γράφουμε και όταν οι ίδιοι κάνουν τα ίδια και ίσως χειρότερα.

Άλλωστε οι μισοί υβριστές μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν συγγενείς εργαζόμενους στο δήμο και δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση να γίνουμε εμείς αιτία να μάθουν οι συνδημότες τους πως δεν είναι ιδεολόγοι  αλλά συμφεροντολόγοι και δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο παρά να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους.

Καλά κάνουν δεν τους αδικούμε άλλωστε αυτοί έχουν οικογένειες να θρέψουν κάτι το οποίο εμείς δεν έχουμε, και έτσι τελείως αδέσμευτοι επιχειρούμε όσο μπορούμε ακόμα να σας ενημερώνουμε που πάει όλη αυτή η κρατική επιχορήγηση των δεκάδων εκατομμυρίων κάθε χρόνο σε αυτή την πόλη .

Εάν είχαμε και εμείς περισσότερες υποχρεώσεις το λέω με βεβαιότητα πως θα ήμασταν τελείως διαφορετικοί. Άλλωστε το έχω σκεφτεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Πως μπορεί να είναι κάποιος ιδεολόγος και να αψηφά προτάσεις που θα του εξασφάλιζαν έστω μια μικρή αμοιβή εάν είχε να θρέψει παιδιά; Για τον λόγο αυτό και θέλω να ξέρετε πως δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να στοχοποιήσω συγκεκριμένους υπαλλήλους όπως στοχοποίησε εμένα η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης  για αυτό και δεν αναρτώ ονόματα.

Όμως η τακτική αυτή επειδή δεν αποδίδει δικαιοσύνη το αμέσως προσεχές διάστημα θα δημοσιεύω και ονόματα κομμουνιστών και τις αμοιβές τους από τον Δήμο.

Το παραμύθι τους θα τελειώσει όταν οι ίδιοι οι σύντροφοί της καταλάβουν επιτέλους πως όλα τα κάνουν για τα 2000 ευρώ τον μήνα.

Για αυτό κ. Τσατσούλη ετοιμαστείτε για νέες ανακοινώσεις εναντίον μου. Τα ψέματά σας δεν θα μένουν πλέον αναπάντητα και δεν θα πληρώνονται τα μέλη σας με χρήματα από τα ΕΣΠΑ για να βρίζουν την Ε.Ε και τις δομές της.

Άλλωστε όπως θα καταλάβετε και το 2019 ο κομμουνισμός στην πόλη μας έχει πεθάνει προ πολλού!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: