ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η πρώτη αντίδραση στο δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ήρθε από τον Δημήτρη Παρρά.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Η πρώτη αντίδραση στο δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ήρθε από τον Δημήτρη Παρρά.

Με μια ολιγόλογη ανακοίνωσή του ο Δημήτρης Παρράς απάντησε στο δελτίο τύπου της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά".

Αναλυτικά όλη η ανακοίνωσή του έχει ως εξής: 

Ειλικρινά δεν πίστεψα ποτέ, ότι αποχωρώντας από τον συνδυασμό "Ηλιούπολη πάμε μπροστά", ότι θα προκαλούσα τόσες αναταράξεις προς χάρη της ενότητας. 

Χαίρομαι που υλοποιούν ακόμα μια πρότασή  μου. Απλά είναι λίγο προκλητικό να μιλάνε για συνέδριο ενότητας εντός 6 μηνών και να μην καλούν τον Γιάννη  Αναγνώστου και την Αργυρώ Πίκουλα. Επειδή βαρέθηκα το θεαθήναι και την υποκρισία, τελικά είναι διατεθειμένοι να ‎παλέψουν για συστράτευση; 

Τους προκαλώ να κατεβάσουν ταμπέλες και να συνασπισθούν σε ένα ενιαίο αντιπολιτευτικό σχήμα απέναντι στον Β. Βαλασόπουλο. Θέλουν ή  όχι;  Τέρμα στα ευχολόγια, Τέρμα στις ατέρμονες διαβουλεύσεις. Ενότητα - Ανανέωση- Νίκη. Και όχι δεκανίκι.

Δ. Παρράς 
Ενεργός Πολίτης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Θα θυμάστε βέβαια πως μέσα από το ιστολόγιό μας είχε αναφερθεί στα θέματα δημοκρατίας που είχε η παράταξη του κ. Ευσταθίου η οποία δεν έχει πραγματοποιήσει ποτέ συνέδριο μέχρι σήμερα. Η δική του αποχώρηση ίσως οδήγησε τον κ. Ευσταθίου να κάνει συνέδριο θέσεων , και αξιών όπως τονίζεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε. 

Μπορείτε να διαβάσετε  κάνοντας κλικ εδώ όλη την συνέντευξη του Δημήτρη Παρρά στο ιστολόγιό μας ,που οδήγησε σε εξελίξεις όπως βλέπετε και εσείς. Θετικές ή αρνητικές θα το κρίνει ο καθένας από εσάς και κυρίως όλα θα κριθούν από το αποτέλεσμα. Πάντως και μόνο που εγκατέλειψαν κάποιοι τον νιρβάνα τους και άρχισαν να ακούνε τις φωνές των κεντροδεξιών της πόλης μας κάτι είναι ή μήπως έχουμε άδικο; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: