ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Επειδή κάποιοι ξέχασαν τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών τους τα θυμίζουμε

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Επειδή κάποιοι ξέχασαν τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών τους τα θυμίζουμε


Επειδή κάποιοι κάνουν πως δεν θυμούνται τι ψήφισαν οι Ηλιουπολίτισες και οι Ηλιουπολίτες στις δημοτικές εκλογές του 2014 μπήκαμε στον κόπο και δημοσιεύουμε τον σχετικό πίνακα με τα τελικά αποτελέσματα και των δυο γύρων από το Υπουργείο Εσωτερικών.



Τα θυμίζουμε για να τα δουν και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να καταλάβουν πως οι επιλογές τους στις εκλογές του 2014 δεν κατάφεραν να περάσουν ούτε στον δεύτερο γύρο.

Επομένως "αξιωματική" αντιπολίτευση στο δήμο μας είναι η παράταξη του κ. Κοκοτίνη την οποία εσείς ψηφίσατε αγνοώντας τις δικές μας προτροπές.

Οι 6 δημοτικοί σύμβουλοι που χαρίσατε σε αυτήν την παράταξη δεν ξέρουμε τι αντιπολίτευση κάνουν. Όμως γνωρίζουμε πως όλα τα διαδικτυακά μέσα της πόλης μας δείχνουν "σεβασμό" στην αριστερά της πόλης μας.

Με εξαίρεση το δικό μας ιστολόγιο επιχειρείται μια "αγιοποίηση" του κομμουνιστή δήμαρχου Δ. Κιντή και της 12ετίας που ήταν στο τιμόνι του δήμου.

Με τα παραμύθια περί των αγώνων του για την δημόσια περιουσία μεγάλωσαν ολόκληρες γενιές με αποτέλεσμα εν έτη 2017 στην πόλη μας να υπάρχουν ακόμα 3000-4000 συνδημότες μας που πιστεύουν πως ο κομμουνισμός είναι η λύση στα προβλήματα τους.

Εάν σε αυτούς προσθέσουμε και καμιά 1000 Πασόκους που έχουν τον Τσε Γκεβάρα στα δωμάτιά τους αφίσα δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου καταλαβαίνουμε γιατί αυτή η πόλη κατάντησε έτσι.

Καταντήσαμε δηλαδή να πληρώνουμε αδρά ανθρώπους που μας θέλουν Κούβα ή Βόρεια Κορέα και κάθε φορά που εμείς ανεβάζουμε μια ανάρτηση που αφορά τα εγκλήματα του κομμουνισμού κανένα τοπικό στέλεχος που ανήκει στην δεξιά δεν επιδοκιμάζει την προσπάθειά μας.

Βλέπετε το παραμύθι το έχουν φάει και αυτοί. Πως τάχα πρέπει να τα έχεις καλά με τους αριστερούς για να βγεις δήμαρχος .

Ας το καταλάβουν λοιπόν μια και καλή ή το 2019 ή το 2024 δήμαρχος στην πόλη μας θα είναι κάποιος που θα αποδοκιμάζει δημόσια τον κομμουνισμό και γενικότερα τους μύθους της αριστεράς.

Μύθοι που μας οδήγησαν σε αυτά τα χάλια. Φαντασίες για τις δήθεν απεριόριστες δυνάμεις της χώρας και κυρίως ψευτοτσαμπουκάδες σε συνεργασία πάντα με την ακροδεξιά με διεθνείς οργανισμούς στους οποίους η συμμετοχή μας δεν είναι απλώς τυπική αλλά αναγκαία για την ίδια την ύπαρξή μας.

Την ώρα λοιπόν που πλέον και μεγάλα ΜΜΕ αμφισβητούν τις φαντασίες και τους αγώνες της αριστεράς. Την ώρα που η θεωρία των δυο άκρων του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αποκτά οπαδούς ακόμα και στον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας , την ίδια ώρα σε αυτή την πόλη επικρατεί απόλυτη σιωπή για όσα δεινά έχει φορτώσει στις πλάτες μας η αριστερά.

Ακόμα και η εκκλησία δεν μιλάει παρά μόνο όταν έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα που την θίγουν.

Όχι δεν νιώθουμε πως δεν υπάρχουν ΜΜΕ που να πολεμάνε την ψευτιά της αριστεράς. Αυτό που μας λυπεί είναι πως στην δική μας πόλη ακόμα έχουμε ως  ινδάλματα ανθρώπους που υμνούσαν τους μεγαλύτερους δικτάτορες στον κόσμο.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: