ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θετική πρόταση για την συσπείρωση της κεντροδεξιάς στην πόλη μας

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Θετική πρόταση για την συσπείρωση της κεντροδεξιάς στην πόλη μας

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Παρράς (Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά) έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση που θα βοηθούσε στον να αμβλυνθούν οι αντιθέσεις και οι έχθρες που υπάρχουν και διαιρούν την κεντροδεξιά στην πόλη μας.




 Προτείνει λοιπόν ο κ. Παρράς να κόψουν Πρωτοχρονιάτικη πίτα και οι τρεις δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας από κοινού. Η πρόσκληση όπως είναι φυσικό απευθύνεται στις παρατάξεις του κ. Αναγνώστου , της κ. Πίκουλα και φυσικά του Τάσου Ευσταθίου. Θεωρούμε βέβαιο πως μια πίτα μπορούν να κόψουν μαζί άνθρωποι με κοινούς αγώνες πριν μερικά χρόνια και είμαστε σίγουροι πως ουδείς από τους επικεφαλής θα ήταν αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.


 Άλλωστε η εκδήλωση θα είναι σίγουρα πιο επιτυχημένη από το να κόψει κάθε δημοτική παράταξη μόνη της την πίτα. Δημοσιεύουμε την ανοιχτή αυτή πρόσκληση και θεωρούμε πως μια πίτα μαζί μπορούν τουλάχιστον να κόψουν. Δεν θέλουμε να διανοηθούμε καν πως θα υπάρχει κάποιος από τους επικεφαλής που θα είναι αρνητικός στο να βρεθούν και πάλι στον ίδιο χώρο έστω για λίγες ώρες παλιοί συναγωνιστές και σίγουρα με πολλά κοινά και ελάχιστες διαφορές.

Άλλωστε τι μπορεί να χωρίζει ανθρώπους με κοινές ιδεολογικές καταβολές; Δεν θα γράψουμε τίποτα άλλο ,δεν θέλουμε άλλωστε να μεταφέρουμε τίποτα παραπάνω πέρα από την αξιόλογη αυτή πρόταση που έκανε ο συνδημότης μας.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: