ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μα γιατί δεν φιλοξενούν προσφυγόπουλα τα σχολεία της πόλης μας;

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Μα γιατί δεν φιλοξενούν προσφυγόπουλα τα σχολεία της πόλης μας;

Για τα κέρδη των καπιταλιστών δουλεύει η Χρυσή Αυγή σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγες ημέρες για το περιστατικό σε σχολείο στο Πέραμα,- όπου κάποιοι γονείς αντιδρούσαν στο να φιλοξενηθούν παιδιά προσφύγων μαζί με τα δικά τους-, το ΚΚΕ. Όπως είναι φυσικό η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης στη σελίδα της φιλοξένησε την ανακοίνωση του ΚΚΕ όπου αναφέρει μεταξύ άλλων:



«Η ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή, ως γνήσιο τσιράκι του συστήματος της εκμετάλλευσης, συνεχίζει να επιτίθεται σε όσους αντιστέκονται στο ρατσιστικό της παραλήρημα. Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη νέα επίθεση με τραμπουκισμούς της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής το γνωστό υπόδικο για εγκλήματα, Γ. Λαγό, με την παρουσία και την ανοχή της αστυνομίας, ενάντια σε εκπαιδευτικούς και γονείς σήμερα σε σχολείο στο Πέραμα, το οποίο προορίζεται να φοιτήσουν παιδιά θύματα του πολέμου.
Ο ελληνικός λαός, οι γονείς, οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί, να καταδικάσουν και να απομονώσουν τη Χρυσή Αυγή, να αντιτάξουν τη δική τους αλληλεγγύη απέναντι στα προσφυγόπουλα που ξεριζώθηκαν από τις πατρίδες τους, εξαιτίας των πολέμων και της βαρβαρότητας. Να δυναμώσουν την κοινή πάλη τους ενάντια στους πολέμους που σπέρνουν το θάνατο και την προσφυγιά.»

Την αφήνουμε ασχολίαστη την ανακοίνωση αυτή, και απλώς την δημοσιεύουμε γιατί ακόμα δεν μας έχουν απαντήσει οι δημοτικοί μας σύμβουλοι (που υιοθετούν άλλωστε τέτοιες ανακοινώσεις) για ποιο λόγο αφού είναι όλοι  τόσο αλληλέγγυοι προς τους πρόσφυγες και τους μετανάστες γιατί δεν προτείνουν να φιλοξενήσουμε κάποιους από αυτούς

Δεν θα μπορούσαμε με τόσα σχολεία που έχει ο δήμος μας να φιλοξενήσει 50 προσφυγόπουλα; Δεν θα μπορούσε ο δήμος μας να φιλοξενήσεις 100 πρόσφυγες προτείνοντας και διευκολύνοντας την κυβέρνηση που αναζητεί μέρη για να φτιάξει δομές φιλοξενίας;

Δηλαδή δεν έχουμε χώρο για να καταλάβω ή μήπως είμαστε "ρατσιστές" και δεν το  έχουμε καταλάβει; 

Θεωρώ τεράστια υποκρισία από πλευράς των δημοτικών παρατάξεων να κάνουν πως θέλουν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες και μην ενεργούν προς την κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων τους. 

Αντίθετα με την παντελή αδιαφορία τους δυναμώνουν και στην πόλη μας τις "ναζιστικές φωνές" που θέλουν μακριά τους πρόσφυγες και τους μετανάστες από εμάς!

Βλέπετε είναι άνθρωποι "δεύτερης διαλογής" και δεν μπορούν να φιλοξενηθούν μαζί με τα παιδιά σας. 

Ξέρω πως κανείς σας δεν θέλει να πάνε τα παιδιά του στο σχολείο μαζί με πρόσφυγες από την Συρία , το Αφγανιστάν , ή από αλλού. 

Ξέρω επίσης πως ιδίως εσείς οι αριστεροί δεν έχετε δώσει ποτέ ούτε ένα ευρώ σε όσους ατυχείς μετανάστες περιφέρονται καθαρίζοντας τα τζάμια των αυτοκινήτων στην πόλη μας. 

Βλέπετε το "αυγό του φιδιού" στη πόλη μας δεν είναι το ιστολόγιό μας όπως λέει το ΚΚΕ αλλά όλοι εσείς που δεν κάνετε μια κινητοποίηση για να έρθουν προσφυγόπουλα στην πόλη μας.

Το γεγονός πως θέλετε να τα φροντίζουν σε άλλα μέρη αλλά όχι εσείς δείχνει και τον "φασισμό" σας.

Δηλαδή δείχνει πως άλλα λέτε , άλλα θέλετε και κυρίως άλλα πράττετε.  

Άλλωστε ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή,  παλιό "καλό" καθεστωτικό ΠΑ.ΣΟ.Κ , ΑΝ.ΕΛ , ΛΑ.Ο.Σ , Νέα Δεξιά αλλά και ο μισός ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ακόμα πως είναι καλοί οι μετανάστες και οι πρόσφυγες όταν ΖΟΥΝ μακριά από εμάς!

Η αλληλεγγύη σας θυμίζει γερμανικά κρεματόρια, και οι απόψεις σας Ναζί που θεωρούσαν τους εαυτούς τους Αρία Φυλή. 

Μα θα πείτε γιατί δεν πάνε και σε άλλο κράτος να τους φιλοξενήσει. Οι δικαιολογίες σας αυτές αλλά και η υποκρισία σας να πείτε τι πραγματικά  πιστεύετε είναι και ο λόγος που πολεμάτε το ιστολόγιό μας. 

Εμείς τουλάχιστον ξεκάθαρα λέμε πως δεν θέλουμε ούτε έναν μουσουλμάνο να ζει στην πατρίδα μας. Θέλουμε να παραμείνουμε χριστιανικό κράτος , θέλουμε η Δύση να κρατήσει τα ήθη και τα έθιμα της . Θέλουμε η Ε.Ε να είναι κατά 99.9% Χριστιανική και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με το χρώμα τους αλλά με τον πολιτισμό που κουβαλάνε μαζί τους , τα ήθη και τις παραδόσεις τους. 

Είμαστε ΞΕΚΑΘΑΡΑ κατά του πολυπολιτισμού σας ,αλλά εσείς είσαστε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ γιατί δεν έχετε το θάρρος να πείτε καθαρά στους δημότες μας πως παρά τα όσα λέτε δεν κάνετε απολύτως τίποτα για να  βοηθήσετε τους πρόσφυγες.

Άλλωστε η ανικανότητά σας έχει φανεί χρόνια και στην επίλυση των δικών μας προβλημάτων. 

Τέλος ας ξεκαθαρίσει επιτέλους και η Ελλαδική Εκκλησία πόσους μετανάστες μουσουλμάνους θέλει να φιλοξενεί η χώρα μας. 

Βαρεθήκαμε πάντα να παλεύουν για την διάσωση της Ευρώπης οι καθολικοί ιερείς (σταυροφορίες) και όχι οι δικοί μας θρησκευτικοί ταγοί που επί τουρκοκρατίας  έβριζαν την Δύση και έκαναν πλάτες στον Σουλτάνο. 

Υπήρχαν και οι εξαιρέσεις ,αλλά ο ανώτερος κλήρος ήταν κατά της Ελληνικής Επανάστασης. 

Διαβάστε και κανένα βιβλίο ιστορίας δεν κάνει κακό άλλωστε. Πηγαίνετε και καμιά  βόλτα στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως να δείτε τα κάδρα του Κεμάλ Ατατούρκ που "κοσμούν" το γραφείο του Πατριάρχη  εκεί ,και μετά τα ξαναλέμε. 

Σ.Μ 



Δεν υπάρχουν σχόλια: