ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Είχαν προσκαλέσει και τον ΓΑΠ στα εγκαίνια του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης !!!!

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Είχαν προσκαλέσει και τον ΓΑΠ στα εγκαίνια του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης !!!!


Τελικά ήρθε κανένας πολιτικός αρχηγός στα εγκαίνια του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης;
27 Σεπτεμβρίου του 2010 έγιναν τα εγκαίνια του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης το ιστολόγιό μας δεν υπήρχε τότε στο διαδίκτυο. Υπήρχε βέβαια το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ που είχε από τότε καταδικάσει την ενέργεια αυτή της τότε διοίκησης.



Στις 14 Νοεμβρίου του 2010 έγιναν οι δημοτικές εκλογές με τα παρακάτω αποτελέσματα



Οι 4344 ψήφοι που είχε η Λαϊκή Συσπείρωση στην πόλη μας ήταν η αιτία που υλοποιήθηκε και κατασκευάστηκε το εν λόγω Μουσείο. 

Μάλιστα αρχικώς πολλοί κομμουνιστές είχαν βοηθήσει (όπως θα δούμε στην συνέχεια όχι αφιλοκερδώς) στο να προχωρήσει αυτή η ιστορία που θα μας "ταλαιπωρεί" για χρόνια. 

Βλέπετε τα 14.000.000 ευρώ που άφησε χρέος η διοίκηση Γιάννη Αναγνώστου στην τωρινή δημιουργήθηκαν από τέτοιες ενέργειες. 

Η νυν διοίκηση που έφερε διαχειριστικό έλεγχο για την ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε και ακόμα περιμένουμε το πόρισμα, εξακολουθεί και λειτουργεί την δομή αυτή. 

Καμιά δημοτική παράταξη όπως βλέπετε δεν μας βοηθάει στο να μάθουμε με στοιχεία και να ενημερώσουμε και εσάς για το συνολικό κόστος δημιουργίας αυτού του Μουσείου. 

Το υψηλό κόστος συντήρησης της δομής που αγγίζει τα 200.000 ευρώ ετησίως να θυμίσουμε πως δεν "αγγίζει" κανέναν από τους δημοτικούς μας συμβούλους.

Εμείς βέβαια θα συνεχίσουμε να αφυπνίζουμε τον λαό της Ηλιούπολης που δεν δείχνει διατεθειμένος να πληρώνει τόσους δημοτικούς φόρους και τα χρήματά του να πηγαίνουν σε τέτοιες δομές.

ΥΓ: Κάντε κλικ στις εικόνες ώστε να μεγαλώνουν και να μπορείτε τα διαβάζετε τα στοιχεία πάνω σε αυτές. 
Σ.Μ 



Δεν υπάρχουν σχόλια: